Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Nantes – Rennes, Ponturi Pariuri, Franța, Ligue 1, 20 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Ligue 1 france

Un meci în cadrul Ligue 1 între echipele Nantes și Rennes va avea loc sâmbătă de la ora 15:00h (UTC), pe data de 20 aprilie 2024, în Franța. Consultă pontul pentru Nantes – Rennes 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Nantes – Rennes

Meciul se va disputa pe Stade de la Beaujoire – Louis Fonteneau, din orașul Nantes, cu o capacitate de 37473 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Nantes – Rennes 2023/2024

Ligue 1 a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,81 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,6 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Nantes

Nantes revine după o victorie din etapa anterioară. Duelul cu cei de la Le Havre, din cadrul Ligue 1 a luat sfârșit cu 0-1. Echipa antrenată de către A. Kombouare și-a făcut apariția în ultima partidă cu o formație de 4-2-3-1.

Victoria gazdelor avea o cotă de 3.40, deci se aștepta ca meciul să fie echilibrat.

Un jucător cheie pentru victoria lui Nantes, Matthis Abline a fost unul dintre puținii sportivi care a strălucit pe baza măestriei individuale în meci. Pe fondul lipsei de motivație din partea echipei, el a compensat neajunsurile și a adus un rezultat pozitiv echipei.

Ultimul meci pentru Rennes

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Rennes în cadrul la Ligue 1, folosind formația 4-2-3-1, a disputat împotriva celor de la Toulouse și au sfârșit meciul cu un scor final de 1-2.

Rezultatul negativ al echipei favorizate, într-un scenariu cu o cotă de 4.33, i-a surpins pe toți și nimeni nu se aștepta la înfrângere.

Nantes vs Rennes h2h

Ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, Rennes era pe locul 12 în Ligue 1 în timp ce Nantes ocupa locul 14. Rennes a intrat pe teren cu formația 4-2-3-1, tactică care a fost folosită și de Nantes pentru acest meci.

Ultima dată când echipele s-au întâlnit a fost la un meci din Ligue 1, pe data de 01-10-2023, a sezonului 2023/2024, cel care s-a încheiat cu victoria echipei Rennes cu scorul de 3-1.

Seria de cinci jocuri a echipei Nantes s-a soldat cu un rezultat favorabil pentru aceștia, în comparație cu Rennes.

Acest joc, va fi condus de arbitrul central W. Delajod, asistat de P. Jeanne și N. Danos.

Nantes

Ligue 1 clasament

Cu 31 puncte acumulate și un bilanț negativ care include 9 victorii, 16 înfrângeri, 4 remize, Nantes își întâmpină adversarul ocupând locul 14 în Ligue 1.

Montpellier se clasează puțin mai sus, ocupând locul 13 a 30-a etapă, cu 2 puncți în spate.

Analiza Nantes

După 29 de runde, Nantes a avut mai multe goluri primite decât înscrise. Aceștia au primit 45 goluri și au înscris de doar 28 ori până acum.

al lor are o medie de posesie a mingii de 45,93%, în campionat. Prin urmare, nu sunt echipa care propune jocul, ceea ce poate fi o problemă pentru meci. Fanii speră ca echipa să aibă mai multă posesie în acest meci Nantes x Rennes din 2023/2024 și mai ales, să o transforme în goluri.

Golgheterul de la Nantes

Întotdeauna au existat talente individuale care ies în evidență într-o echipă, mai ales în zona ofensivă a echipei, iar Mostafa Mohamed cu siguranță este unul din aceste talente. Acesta a marcat pentru Nantes, 8 goluri în acest sezon, atacantul demonstrând a fi un jucător cheie pentru triumfurile echipei.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 3 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Rennes

Ligue 1 clasament

Rennes ajunge la această etapă deținând 39 puncte, clasându-se pe locul 10 în Ligue 1, ca rezultat a 10 meciuri câștigate, 10 meciuri pierdute și 9 remize.

Echipa are nu are niciun dezavantaj față de Olympique de Marseille care ocupă locul 9 în cea de a 30-a etapă, având același număr de puncte.

Analiza Rennes

Echipa ajunge să aibă 41 goluri înscrise și 36 primite, ceea ce îi face să dețină un raport pozitiv de goluri înscrise și primite, după 29 de runde.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, Rennes se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 4,79 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

Rennes este o echipă mai ofensivă decât Nantes, înregistrând 3079 atacuri împotriva la 2724 din partea celor de la Nantes, și marcând de 41 ori comparativ cu Nantes care a înscris de 28 ori.

Golgheterul de la Rennes

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Benjamin Bourigeaud. A marcat de 7 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Rennes să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Este important să menționăm că mai mult de 50% din golurile înscrise de acest jucător au fost de la penalty. Mai exact, au fost 5 din 7 goluri înscrise.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Nantes este Mostafa Mohamed, care a înscris deja 8 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Rennes rămâne a fi Benjamin Bourigeaud, care a avut 7 ocazii de gol.

Cele mai multe goluri se marchează între minutele 75-90, acesta fiind momentul oportun de a plasa un pariu cu șanse mari de câștig pentru cei care urmăresc meciul live.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de Nantes 1,07 și echipa vizitatoare Rennes 0,86 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

În cadrul acestui meci, sistemul nostru a găsit o altă oportunitate interesantă de a câștiga. Ambele echipe fie marchează sau scapă, de obicei, primul gol între minutele 30-40. Această convergență deschizând un drum sigur spre o piață de valoare!

Ponturi Pariuri pe Cornere

Piața Cornerelor vă poate remunera pariul, media cornerelor a echipelor pe meci este de 4,81 cornere.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,79 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Rennes, este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 4 cartonașe roșii în acest sezon, comparativ cu Nantes care a văzut cartonașul roșu doar de 3 ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene reprezintă o oportunitate bună de câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Nantes – Rennes, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Nantes și Rennes?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 20 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Nantes – Rennes?

Meciul va avea loc pe stadionul Stade de la Beaujoire – Louis Fonteneau din Nantes.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Ligue 1, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 3-1 în favoarea lui Rennes.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18860736
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații