Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Nacional – AVS, Ponturi Pariuri, Portugalia, Segunda Liga, 05 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Segunda Liga Portugal

Un meci în cadrul Segunda Liga între echipele Nacional și AVS va avea loc vineri de la ora 17:00h (UTC), pe data de 05 aprilie 2024, în Portugalia. Consultă pontul pentru Nacional – AVS 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Nacional – AVS

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Nacional – AVS 2023/2024

Segunda Liga a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,64 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,4 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Nacional

Nacional se întoarce după o egalitate din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la União de Leiria, din cadrul Segunda Liga, s-a terminat cu 1-1. Echipa antrenată de T. Carvalho Margarido s-a prezentat în ultimul meci cu o formație de 4-2-3-1.

Se aștepta să avem un joc echilibrat, deci o remiză putea fi anticipată ușor, având cote în jur de 3.60.

Ultimul meci pentru AVS

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde AVS în cadrul la Segunda Liga, folosind formația 4-2-3-1, a disputat împotriva celor de la Santa Clara și au sfârșit meciul cu un scor final de 1-2.

Se aștepta să fie un meci destul de echilibrat, cu cote pentru echipa gazdă de a fi înfrântă de 2.40.

Nacional vs AVS h2h

Ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, AVS era pe locul 2 în Segunda Liga în timp ce Nacional ocupa locul 3. AVS a intrat pe teren cu formația 4-2-3-1, tactică care a fost folosită și de Nacional pentru acest meci.

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul unui meci din Segunda Liga, pe data de 19-11-2023, a sezonului 2023/2024, care s-a încheiat cu o victorie pentru echipa Nacional cu scorul de 0-1.

În cadrul disputei anterioare dintre aceste echipe s-a încins o luptă crâncenă pentru a păstra poziția de frunte.

Echipa AVS a obținut rezultate mai consistente în ultimele cinci jocuri decât omologul său Nacional.

Nacional

Segunda Liga clasament

Echipa Nacional are 52 puncte și ocupă la momentul actual locul 3 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Promotion Play-off, cu o serie de 15 victorii, 7 remize și 5 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că în 28-a etapă, echipa a depășit pe Marítimo care se află pe locul 4 în clasament, are un avantaj de 3 puncți.

Analiza Nacional

La sfârșitul celor 27 de meciuri, Nacional prezintă un raport pozitiv de goluri înscrise și goluri primite. Echipa ajunge să aibă 48 goluri înscrise și 29 primite.

Echipa înregistrează în meciurile de acasă rezultate mai bune, obținând 9 victorii, 1 înfrângeri și 3 remize comparativ cu cele 6 meciuri câștigate în deplasare.

Golgheterul de la Nacional

În acest sezon, prestația individuală a lui Jesús Ramírez a ieșit în evidență, care a dominat partea ofensivă. Atacantul a marcat deja de 10 ori în acest sezon, fiind protagonistul succesului obținut de Nacional în mai multe meciuri.

AVS

Segunda Liga clasament

Echipa AVS are 56 puncte și actualmente ocupă locul 2 în clasament, loc care se califică pentru Promotion, având în spate o istorie de 18 victorii, 2 remize și 7 înfrângeri.

În 28-a etapă, echipa are un mic dezavantaj de 3 puncți comparativ cu Santa Clara echipa care este chiar deasupra, pe locul 1.

Analiza AVS

Momentan, în Segunda Liga, AVS are 41 goluri marcate și un total de 26 goluri primite, după 27 runde jucate.

O echipă cu potențial și ambiții mari în Segunda Liga.

În deplasare, AVS, de regulă, nu le dă spațiu de manevră oponenților pentru a-și fructifica oportunitățile, având un bilanț de 9 victorii, 3 înfrângeri și 1 remize.

Golgheterul de la AVS

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este Nenê, care a dominat zona ofensivă. Atacantul a marcat deja de 22 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care AVS le-a obținut în mai multe meciuri.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 3 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Nacional este Jesús Ramírez, care a înscris deja 10 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui AVS rămâne a fi Nenê, care a avut 22 ocazii de gol.

Potrivit unor studii în minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, acesta poate fi un pariu bun pentru cei care urmăresc jocul live.

Sub 2,5 goluri e la fel o alternativă bună, având în vedere că de multe ori AVS nu primește goluri când joacă în deplasare. În plus, AVS are o medie de 1,85 goluri marcate pe meci când joacă în calitate de vizitator.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Se înregistrează o medie de 5,8 cornere pe joc, un lucru bun de remarcat dacă doriți să obțineți profit din pariurile sportive.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Nacional are o medie de 2,6 cartonașe galbene pe meci după cele 27 runde, în timp ce AVS are o medie de 3. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 5,78 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că AVS, este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 7 cartonașe roșii în acest sezon, comparativ cu Nacional care a văzut cartonașul roșu doar de 6 ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene reprezintă o oportunitate bună de câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Nacional – AVS, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Nacional și AVS?

Meciul se va disputa vineri pe 05 aprilie 2024.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Segunda Liga, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 0-1 în favoarea lui Nacional.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18870256
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații