Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Moreirense – Gil Vicente, Ponturi Pariuri, Portugalia, Liga Portugal, 20 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Primeira_Liga_Portugal

Un meci de fotbal între Moreirense și Gil Vicente din Liga Portugal va avea loc în Portugalia, sâmbătă de la ora 14:30h (UTC), pe data de 20 aprilie 2024, consultă pontul pentru Moreirense – Gil Vicente 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Moreirense – Gil Vicente

Meciul se va disputa pe stadionul mic Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas, din orașul Moreira de Cónegos, cu o capacitate de 6153 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Moreirense – Gil Vicente 2023/2024

În ediția actuală a Liga Portugal, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,49 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,87 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Moreirense

Moreirense vine după o înfrângere în etapa precedentă. Meciul împotriva la Benfica, din cadrul Liga Portugal, s-a încheiat cu 3-0. Echipa antrenată de R. Gomes Borges și-a făcut apariția în ultimul meci cu o formație de 4-2-3-1.

Cotele de 1.25 au prezis înfrângerea înca de la începutul meciului.

Formația defensivă a echipei nu a fost bine poziționată. Evoluția lui Carlos Ponck a fost sub așteptări, acesta și-a divulgat echipa în momente decisive, fiind astfel ancora care a dus spre acest rezultat negativ.

Ultimul meci pentru Gil Vicente

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Gil Vicente în cadrul la Liga Portugal, folosind formația 4-2-3-1, a disputat împotriva celor de la Sporting CP și au sfârșit meciul cu un scor final de 0-4.

Cotele de 1.25 au preconizat chiar de la începutul meciului, înfrângerea.

Moreirense vs Gil Vicente h2h

Ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, Gil Vicente era pe locul 14 în Liga Portugal în timp ce Moreirense ocupa locul 6. Gil Vicente a intrat pe teren cu formația 4-2-3-1, tactică care a fost folosită și de Moreirense pentru acest meci.

Aceste echipe ultima oară s-au confruntat în cadrul unui meci controversat din Liga Portugal a sezonului 2023/2024, care s-a încheiat cu o remiză 1-1.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Echipa Moreirense a avut o performanță solidă în ultimele cinci meciuri, în timp ce Gil Vicente a fost ceva mai puțin consistentă.

Moreirense

Liga Portugal clasament

Dacă vorbim despre echipa gazdă Moreirense, care se află pe locul 6, cu 43 puncte acumulate, în cadrul competiției Liga Portugal din Portugalia, performanța acestora a adus echipei până acum 12 victorii, 10 înfrângeri și 7 remize.

Ceea ce înseamnă că echipa a acumulat același număr de puncte pentru cea de a 30-a etapă, s-a luat la întrecere cu Arouca pe locul 7 în clasament.

Analiza Moreirense

Momentan, în Liga Portugal, Moreirense însumează 30 goluri date și au un total de 33 goluri primite, după un număr de 29 runde jucate.

Fanii speră că echipa lor va avea mai multă posesie în meciul Moreirense x Gil Vicente din 2023/2024 și că o să o transforme în goluri. al lor se prezintă cu o medie de posesie a mingii de 45,86% până acum în campionat, și se mai adaugă faptul că meciul nu a fost propus de ei, ceea ce poate fi o problemă.

Golgheterul de la Moreirense

Pe plan individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum André Luis. Atacantul a marcat de 6 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Moreirense să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe prestații.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Gil Vicente

Liga Portugal clasament

Gil Vicente ajunge la această etapă deținând 28 puncte, clasându-se pe locul 14 în Liga Portugal, ca rezultat a 7 meciuri câștigate, 15 meciuri pierdute și 7 remize.

Aceasta înseamnă că echipa va începe cea de a 30-a rundă cu nici un avantaj în raport cu Estrela Amadora care se află pe locul 15, si are acelasi punctaj.

Analiza Gil Vicente

Momentan, Gil Vicente a primit 48 goluri și a înscris 36 goluri în ultimele 29 de runde, fapt care arată ca a primit mai multe goluri decât a marcat.

Media loviturilor pe poartă pentru echipa Gil Vicente din campionat nu este cea mai bună. Există doar 4,17 pe meci. Fapt ce ne arată că echipa nu marchează prea multe goluri sau nu le prea dă de lucru portarilor adverși.

Gil Vicente este o echipă mai ofensivă decât Moreirense, înregistrând 2879 atacuri împotriva la 2655 din partea celor de la Moreirense, și marcând de 36 ori comparativ cu Moreirense care a înscris de 30 ori.

Golgheterul de la Gil Vicente

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Maxime Dominguez. mijlocașului a marcat de 6 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Gil Vicente să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Moreirense este André Luis, care a înscris deja 6 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Gil Vicente rămâne a fi Maxime Dominguez, care a avut 6 ocazii de gol.

Minutele 75-90 ale meciului reprezintă un moment oportun pentru a paria, în pofida faptului că cele mai multe goluri sunt marcate în această perioadă.

Luând în considerare faptul că Gil Vicente are în medie 0,86 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Pentru a spori rata de succes a pariurilor dvs., luați în considerare faptul că o medie de 4,34 cornere pe joc s-a înregistrat în urma numărului de cornere adunate ale ambelor echipe.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Moreirense are o medie de 2,3 cartonașe galbene pe meci după cele 29 runde, în timp ce Gil Vicente are o medie de 2,2. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 4,62 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Moreirense este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 3 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Gil Vicente care am văzut cartonașul roșu doar de două ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Moreirense – Gil Vicente, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Moreirense și Gil Vicente?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 20 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Moreirense – Gil Vicente?

Meciul va avea loc pe stadionul Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas din Moreira de Cónegos.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Liga Portugal, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 1-1, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18870577
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații