Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Molde – Viking, Ponturi Pariuri, Norway, Eliteserien, 02 iunie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Eliteserien_Norway

Un meci în cadrul Eliteserien între echipele Molde și Viking va avea loc duminică de la ora 12:30h (UTC), pe data de 02 iunie 2024, în Norway. Consultă pontul pentru Molde – Viking 2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Molde – Viking

Meciul se va disputa pe stadionul mic Aker Stadion, din orașul Molde, cu o capacitate de 11249 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Molde – Viking 2024

Eliteserien a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 3,12 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,83 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Molde

Molde se întoarce după o victorie din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la Brann, din cadrul Eliteserien, s-a terminat cu 1-3. Echipa antrenată de E. Moe s-a prezentat în ultimul meci cu o formație de 3-5-2.

Meciul acesta a fost, întradevăr, o surpriză, în ciuda cotelor de 4.20 pentru victorie, care i-au ridicat pe cei subestimați.

Chiar și pe fondul unei performanțe slabe a întregii echipe, Magnus Wolff Eikrem a reușit să iasă în evidență. Fiind prezent în momentele decisive ale meciului, el a fost cel care a condus Molde spre victorie.

Ultimul meci pentru Viking

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Viking în cadrul la Eliteserien, folosind formația 4-3-3, a reușit să ia trei puncte de la HamKam, cu scorul final de 3-0.

Rezultatul pozitiv a arătat care era echipa favorită chiar înainte să înceapă meciul, datorită cotei de 1.55.

Molde vs Viking h2h

Ultima dată, Viking s-a confruntat cu Molde în cadrul campionatului Eliteserien. Viking, care atunci ocupa locul 1, a intrat pe teren cu formația 4-3-3, în timp ce Molde, care ocupa locul 5, a folosit tactica 3-5-2.

Meciul dintre echipele care s-au întâlnit ultima dată în Eliteserien, susținut pe data de 01-10-2023, din sezonul 2023, s-a încheiat cu victoria echipei Molde cu un scor de 4-0.

Molde

Eliteserien clasament

Dacă vorbim despre echipa gazdă Molde, care se află pe locul 4, cu 20 puncte acumulate, în cadrul competiției Eliteserien din Norway, performanța acestora a adus echipei până acum 6 victorii, 3 înfrângeri și 2 remize.

Fredrikstad se clasează puțin mai sus, ocupând locul 3 a 11-a etapă, cu 1 punct în spate.

Analiza Molde

Momentan, în Eliteserien, Molde are 23 goluri marcate și un total de 14 goluri primite, după 10 runde jucate.

Molde este de o natură mai ofensivă decât Viking, înregistrând 1143 atacuri dintre care a înscris de 16 ori, comparativ cu 999 din partea celor de la Viking, care au marcat de 23 ori.

Golgheterul de la Molde

Până în această etapă a campionatulu, ancora pentru zona ofensivă a echipei a fost Magnus Eikrem. Molde a avut beneficiat din plin de performanța atacantul care a marcat 7 goluri în acest sezon.

Viking

Eliteserien clasament

Viking ajunge la această etapă deținând 18 puncte, clasându-se pe locul 5 în Eliteserien, ca rezultat a 5 meciuri câștigate, 2 meciuri pierdute și 3 remize.

Analiza Viking

Actualmente, Viking înregistrează 16 goluri înscrise și un număr de 11 goluri primite în Eliteserien, după cele 10 runde jucate.

O echipă cu potențial și ambiții mari în Eliteserien.

Echipele se bucură de obicei de avantaj asupra adversarilor dacă posesia mingei trece peste 50%. Din acest motiv, Viking caută să atingă o medie de 54,4% a posesiei pentru a stăpâni jocul.

De obicei, echipele adverse au șanse mici de a învinge împotriva Viking atunci când joacă în deplasare, aceasta înregistrând un bilanț de 2 victorii, 1 înfrângeri, și 1 remize.

Venind după o serie de 2 victorii, Viking va încerca să obțină un rezultat pozitiv inclusiv și în acest meci, chiar dacă joacă în deplasare, reieșind din faptul că din 4 meciuri jucate în deplasare, echipa a pierdut o singură dată.

Golgheterul de la Viking

Zlatko Tripić s-a dovedit a fi un atu pentru ofensiva echipei în acest sezon. Cu 4 goluri marcate în competiție, Atacantul a jucat un rol esențial pentru obiectivele care și le-au propus cei de la Viking.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Date istorice a echipei Viking

Cu 8 titluri obținute în istoria campionatului, Viking este una din cele mai cotate echipe din competiție. Palmaresul echipei poate influența rezultatul final al meciului; nu ar fi prima dată când echipa reușește să surprindă publicul cu o victorie într-un moment de rezultate mai proaste.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Molde este Magnus Eikrem, care a înscris deja 7 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Viking rămâne a fi Zlatko Tripić, care a avut 4 ocazii de gol.

Minutele 75-90 înregistrează cele mai multe goluri, un moment oportun pentru a paria în caz că urmărești meciul live.

Pe motiv că Viking înregistrează o medie de 1,75 goluri pe meci când joacă în deplasare și nu obișnuește să scape goluri, piața Sub 2,5 goluri poate fi, de asemenea, o alternativă excelentă de luat în considerare.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Puteți observa că suma cornerelor ambelor echipe ne dă o medie de 6,02 cornere pe joc, ceea ce deschide o fereastră pentru a plasa un pariu profitabil.

Viking este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6,6 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Viking în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,5 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Molde – Viking, 2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Molde și Viking?

Meciul se va disputa duminică pe 02 iunie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Molde – Viking?

Meciul va avea loc pe stadionul Aker Stadion din Molde.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Eliteserien, sezonul 2023 și s-a încheiat 4-0 în favoarea lui Molde.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19051939
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații