Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Moghreb Tétouan – FAR Rabat, Ponturi Pariuri, Morocco, Botola Pro, 02 iunie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Botola Pro Morocco

Un meci de fotbal între Moghreb Tétouan și FAR Rabat din Botola Pro va avea loc în Morocco, duminică de la ora 17:00h (UTC), pe data de 02 iunie 2024, consultă pontul pentru Moghreb Tétouan – FAR Rabat 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Moghreb Tétouan – FAR Rabat

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Stade Saniat Rmel, din orașul Tétouan, cu o capacitate de 15000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Moghreb Tétouan – FAR Rabat 2023/2024

În ciuda schimbării sezonului, Botola Pro nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,2 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,13 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Moghreb Tétouan

Moghreb Tétouan se întoarce după o înfrângere din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la UTS Rabat, din cadrul Botola Pro, s-a terminat cu 1-0. Echipa antrenată de A. Jrindou s-a prezentat în ultimul meci cu o formație de 4-2-3-1.

Se aștepta să fie un meci destul de echilibrat, cu cote pentru echipa gazdă de a fi înfrântă de 2.55.

Ultimul meci pentru FAR Rabat

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde FAR Rabat în cadrul la Botola Pro, folosind formația 4-2-3-1, a reușit să ia trei puncte de la Riadi Salmi, cu scorul final de 3-1.

Cota de 1.13 a arătat de la începutul meciului echipa favorită, având la bază rezultatul pozitiv.

Moghreb Tétouan vs FAR Rabat h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat, FAR Rabat ocupase locul 2 în Botola Pro, iar Moghreb Tétouan locul 6. FAR Rabat a intrat pe teren cu tactica 4-2-3-1, în timp ce Moghreb Tétouan a folosit formația 3-5-2.

Meciul dintre echipele care s-au întâlnit ultima dată în Botola Pro, susținut pe data de 04-01-2024, din sezonul 2023/2024, s-a încheiat cu victoria echipei FAR Rabat cu un scor de 3-0.

Echipa FAR Rabat a obținut rezultate mai consistente în ultimele cinci jocuri decât omologul său Moghreb Tétouan.

Echipe cu capacități și aspirații diferite.

Moghreb Tétouan

Botola Pro clasament

Cu 34 puncte acumulate și un bilanț negativ care include 7 victorii, 8 înfrângeri, 13 remize, Moghreb Tétouan își întâmpină adversarul ocupând locul 9 în Botola Pro.

Cu un avantaj de 3 puncți față de Maghreb Fès care se află pe poziția 10 în a 29-a etapă. De asemenea, are cu 3 puncți mai puțin decât CR Khemis Zemamra care este clasată pe locul 8.

Ocupând locul de mijloc al clasamentului din Morocco Botola Pro, în pofida faptului că nu au ambiții mari sau preocupări de retrogradare, Moghreb Tétouan va încerca să folosească de partida de acasă, folosindu-l ca drept beneficiu pentru a obține o victorie.

Analiza Moghreb Tétouan

Momentan, în Botola Pro, Moghreb Tétouan înregistrează 25 goluri înscrise și un număr de 25 goluri primite, după 28 de runde jucate.

Moghreb Tétouan vine la acest joc după o serie de 2 pierderi care a afectat moralul echipei.

Golgheterul de la Moghreb Tétouan

Pe plan individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Pape Abasse Badji. A marcat de 8 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Moghreb Tétouan să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe prestații.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 3 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

FAR Rabat

Botola Pro clasament

Echipa FAR Rabat are 67 puncte și actualmente ocupă locul 1 în clasament, loc care se califică pentru CAF Champions League, având în spate o istorie de 21 de victorii, 4 remize și 3 înfrângeri.

Analiza FAR Rabat

Echipa ajunge să aibă 61 goluri înscrise și 20 primite, ceea ce îi face să dețină un raport pozitiv de goluri înscrise și primite, după 28 de runde.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, FAR Rabat se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 5,68 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

Aceasta este una din top 5 echipe din Botola Pro și are în plan să țină același ritm, înregistrând performanțe bune!

Echipa FAR Rabat încearcă, de obicei, să stăpânească jocul cu o medie de posesie a mingii de 59,07%. Iar echipele cu posesia mingii de peste 50% au, de regulă, avantaj asupra adversarilor.

Reușita de 9 victorii, 3 înfrângeri, și 2 remize ne arată că performanța celor de la FAR Rabat nu pierde din calitate în meciurile din deplasare, unde de obicei domină adversarii.

FAR Rabat este o echipă mai ofensivă decât Moghreb Tétouan, înregistrând 3180 atacuri împotriva la 2974 din partea celor de la Moghreb Tétouan, și marcând de 61 ori comparativ cu Moghreb Tétouan care a înscris de 25 ori.

Golgheterul de la FAR Rabat

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Mohamed Hrimat. A marcat de 10 ori în sezonul curent și a ajutat echipa FAR Rabat să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Este important să menționăm că mai mult de 50% din golurile înscrise de acest jucător au fost de la penalty. Mai exact, au fost 6 din 10 goluri înscrise.

Date istorice a echipei FAR Rabat

Echipa FAR Rabat e una din cele mai importante echipe din competiție, cu 12 titluri câștigate în istoria campionatului. Palmaresul echipei va afecta rezultatul final al meciului și nu va fi prima dată când echipa reușește să-și impresioneze adversarii cu o victorie într-un moment în care aceștia sunt într-o formă slab pregătită.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Moghreb Tétouan este Pape Abasse Badji, care a înscris deja 8 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui FAR Rabat rămâne a fi Mohamed Hrimat, care a avut 10 ocazii de gol.

Minutele 75-90 promit a fi un moment oportun pentru a paria, potrivit unor studii care au arătat că acesta este timpul în care se înscriu cele mai multe goluri.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de Moghreb Tétouan 0,86 și echipa vizitatoare FAR Rabat 1,93 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Dacă aveați în plan să plasați un pariu câștigător, luați aminte că media cornerelor pe joc pentru ambele echipe înregistrează un total de 4,78.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,82 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Moghreb Tétouan – FAR Rabat, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Moghreb Tétouan și FAR Rabat?

Meciul se va disputa duminică pe 02 iunie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Moghreb Tétouan – FAR Rabat?

Meciul va avea loc pe stadionul Stade Saniat Rmel din Tétouan.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Botola Pro, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 3-0 în favoarea lui FAR Rabat.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19125976
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații