Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Milan – Napoli, Ponturi Pariuri, Italia, Serie A, 11 februarie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Serie_A_Italy

Un meci în cadrul Serie A între echipele Milan și Napoli va avea loc duminică de la ora 19:45h (UTC), pe data de 11 februarie 2024, în Italia. Consultă pontul pentru Milan – Napoli 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Milan – Napoli

Meciul se va disputa pe formidabilul stadionul Stadio Giuseppe Meazza, din orașul Milano, cu o capacitate de 80018 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Milan – Napoli 2023/2024

În ciuda schimbării sezonului, Serie A nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,55 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,57 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Milan

Milan se întoarce după o victorie din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Frosinone, din cadrul Serie A, s-a terminat cu 2-3. Antrenorul echipei, S. Pioli, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 4-2-3-1.

Acest rezultat pozitiv a arătat favoritismul de dinaintea meciului, care avea o cotă de 1.73.

Având 1 gol marcat, omul meciului a fost desemnat Olivier Giroud. Pe lângă faptul că a marcat, acesta a avut o evoluție extraordinară în general, ajutând pe Milan să scoată un rezultat pozitiv.

Ultimul meci pentru Napoli

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Napoli în cadrul la Serie A, folosind formația 4-3-3, a reușit să ia trei puncte de la Hellas Verona, cu scorul final de 2-1.

Cota de 1.50 a arătat de la începutul meciului echipa favorită, având la bază rezultatul pozitiv.

Milan vs Napoli h2h

Ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, Napoli era pe locul 4 în Serie A în timp ce Milan ocupa locul 3. Napoli a intrat pe teren cu formația 4-3-3, tactică care a fost folosită și de Milan pentru acest meci.

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul la Serie A, pe 29-10-2023, a sezonului 2023/2024, într-un meci strâns și plin de dueluri care s-a încheiat cu o remiză 2-2.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Responsabil de acest joc de fotbal va fi D. Doveri, în timp ce D. Bindoni și G. Baccini îl vor asista.

Milan

Serie A clasament

Echipa Milan are 49 puncte și ocupă la momentul actual locul 3 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru UEFA Champions League, cu o serie de 15 victorii, 4 remize și 4 înfrângeri.

Cît pentru a 24-a etapă, echipa a rămas cu 4 puncți în spatele la Juventus care se clasează puțin mai sus, pe locul 2.

Analiza Milan

Momentan, în Serie A, Milan însumează 46 goluri date și au un total de 27 goluri primite, după un număr de 23 runde jucate.

Milan a fost în formă impresionantă în ultima vreme, câștigând 4 din ultimele 5 meciuri și remizând într-unul. Au arătat o mare reziliență și determinare, și pare că sunt pe drumul cel bun să își atingă obiectivele în acest sezon.

Nu este un secret faptul că Stefano Pioli are un stil riguros în zona tehnică. Acest stil intens de antrenor poate fi un factor esențial în favorul echipei Milan, pentru acest duel, împreună cu avantajul că joacă acasă, care este de obicei important în meciurile echipei.

Câștigând 7 meciuri în calitate de echipă vizitatoare, această înregistrează un record de 8 victorii, 2 înfrângeri, și 1 remize demonstrând că în jocurile de acasă aceștia înregistrează rezultate mai bune decât deplasare.

Golgheterul de la Milan

Întotdeauna au existat talente individuale care ies în evidență într-o echipă, mai ales în zona ofensivă a echipei, iar Olivier Giroud cu siguranță este unul din aceste talente. Acesta a marcat pentru Milan, 11 goluri în acest sezon, atacantul demonstrând a fi un jucător cheie pentru triumfurile echipei.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 4 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Date istorice Milan

Având 19 titluri câștigate în istoria campionatului, una dintre echipele de frunte în competiție este Milan. Bilanțul echipei cu siguranță va afecta rezultatul final al jocului și nu va fi prima dată când echipa reușește să-și impresioneze rivalii cu o victorie într-un moment în care aceștia sunt într-o formă mai puțin bună.

Napoli

Serie A clasament

Napoli ajunge la această etapă deținând 35 puncte, clasându-se pe locul 7 în Serie A, ca rezultat a 10 meciuri câștigate, 7 meciuri pierdute și 5 remize.

Analiza Napoli

La acest moment, Napoli se prezintă cu 32 goluri date și un total de 26 goluri primite, după 23 runde jucate, în Serie A.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, Napoli se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 5,36 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

O posesie a mingii de peste 50% permite, de obicei, echipelor să obțină ceva avantaj asupra adversarilor. Acesta este motivul pentru care echipa Napoli tinde să obțină o media a posesiei balonului de 59,95%, astfel stăpânind jocul.

Jucând în deplasare Napoli, de regulă, nu le prea dau frâu liber adversarilor ca să poată construi vreo fază decisivă, înregistrând un bilanț de 5 victorii, 3 înfrângeri și 3 remize.

Golgheterul de la Napoli

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este Victor Osimhen, care a dominat zona ofensivă. Atacantul a marcat deja de 7 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care Napoli le-a obținut în mai multe meciuri.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Milan este Olivier Giroud, care a înscris deja 11 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Napoli rămâne a fi Victor Osimhen, care a avut 7 ocazii de gol.

Timpul potrivit pentru a paria în cazul celor care urmăresc meciul în direct este între minutele 75-90, fiindcă atunci se înregistrează cele mai multe goluri.

Luând în considerare faptul că Napoli are în medie 1,45 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Numărul de cornere ale ambelor combinate se soldează cu o medie de 5,4 cornere pe joc, o opțiune care merită explorată pentru a câștiga.

Napoli este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6,32 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Napoli în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 4,78 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Milan este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 5 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Napoli care a văzut doar cartonașul roșu 4 ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Milan – Napoli, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Milan și Napoli?

Meciul se va disputa duminică pe 11 februarie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Milan – Napoli?

Meciul va avea loc pe stadionul Stadio Giuseppe Meazza din Milano.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Serie A, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 2-2, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18867524
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații