Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Magallanes – Colo-Colo, Ponturi Pariuri, Chile, Primera Division, 08 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Primera Division Chile

Magallanes și Colo-Colo sunt programate să se confrunte pe 08 noiembrie 2023, miercuri, într-un meci din Primera Division care se va desfășura în Chile, aruncă o privire la pontul Magallanes – Colo-Colo 2023 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Magallanes – Colo-Colo

Meciul se va disputa pe stadionul mic Estadio El Teniente, din orașul Rancagua, cu o capacitate de 14450 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Magallanes – Colo-Colo 2023

În ediția actuală a Primera Division, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,57 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,7 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Magallanes

Magallanes se întoarce după o înfrângere din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Copiapó, din cadrul Primera Division, s-a terminat cu 2-1. Antrenorul echipei, M. Salas Saieg, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 3-5-2.

Se anticipa ca echipa gazdă să fie înfrântă, având cote de 2.20, iar meciul să fie destul de echilibrat.

Ultimul meci pentru Colo-Colo

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Colo-Colo în cadrul la Primera Division, folosind formația 4-3-3, a disputat împotriva celor de la Palestino și au sfârșit meciul cu un scor final de 1-0.

Meciul era preconizat a fi unul echilibrat, chiar dacă echipa gazdă avea cote de înfrângere de 3.00.

Magallanes vs Colo-Colo h2h

Ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, Colo-Colo era pe locul 11 în Primera Division în timp ce Magallanes ocupa locul 12. Colo-Colo a intrat pe teren cu formația 4-2-3-1, tactică care a fost folosită și de Magallanes pentru acest meci.

Aceste echipe s-au întâlnit ultima dată la un meci din Primera Division, ce a avut loc pe data de 05-03-2023, din sezonul 2023, și s-a încheiat cu succesul echipei Colo-Colo cu un scor de 2-0.

Performanța echipei Colo-Colo în cele cinci meciuri recente de până acum a fost relativ bună, spre deosebire de Magallanes.

Echipe care se disting prin punctele lor forte și obiective unice.

Magallanes

Primera Division clasament

Cu 22 puncte acumulate, Magallanes ocupă actualmente locul 15 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de risc pentru retrogradare. Echipa a înregistrat până acum 6 victorii, 15 înfrângeri și 4 remize.

Ceea ce înseamnă că echipa a acumulat același număr de puncte pentru cea de a 22-a etapă și este urmată de Curicó Unido care ocupă locul 16 în clasament.

Performanța echipei nu pare a fi promițătoare atât cât vine după o serie de 3 pierderi, ceea ce nu e un semn bun pentru meciul care urmează a fi disputat.

Analiza Magallanes

Pentru moment, după 21 de runde care au luat sfârșit, Magallanes înregistrează 26 goluri date și un număr de 40 goluri primite, în Primera Division.

Pentru a controla jocul, echipa Magallanes încearcă adesea să atingă o medie a posesiei mingii de 55,2%. Această tendință se datorează faptului că dacă posesia mingii atinge peste 50%, aceasta ar oferi un avantaj asupra adversarilor.

Golgheterul de la Magallanes

Până în această etapă a campionatulu, ancora pentru zona ofensivă a echipei a fost Felipe Flores. Magallanes a avut beneficiat din plin de performanța atacantul care a marcat 4 goluri în acest sezon.

Colo-Colo

Primera Division clasament

Echipa Colo-Colo are 42 puncte și actualmente ocupă locul 3 în clasament, loc care se califică pentru CONMEBOL Libertadores Qualifiers, având în spate o istorie de 11 victorii, 9 remize și 5 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că pentru a 22-a rundă, echipa a acumulat același număr de puncte ca și Palestino care se află pe locul 4.

Analiza Colo-Colo

La acest moment, Colo-Colo se prezintă cu 39 goluri date și un total de 26 goluri primite, după 21 runde jucate, în Primera Division.

Media loviturilor pe poartă pentru Colo-Colo de-alungul campionatului nu arată prea bine. Echipa are doar 4,24 pe meci. Fapt ce ne arată că echipa nu marchează prea multe goluri sau nu le prea dă de lucru portarilor adverși.

O echipă cu potențial și ambiții mari în Primera Division.

Golgheterul de la Colo-Colo

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Carlos Palacios. mijlocașului a marcat de 6 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Colo-Colo să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Date istorice a echipei Colo-Colo

Cu 32 titluri câștigate în istoria campionatului, unul din fruntașii competiției este echipa Colo-Colo. Palmaresul echipei va afecta rezultatul final al jocului și nu va fi prima dată când echipa reușește să-și impresioneze rivalii cu o victorie într-un moment în care aceștia sunt mai slab pregătiți.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Magallanes este Felipe Flores, care a înscris deja 4 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Colo-Colo rămâne a fi Carlos Palacios, care a avut 6 ocazii de gol.

Potrivit unor studii, cele mai multe goluri sunt marcate între minutele 75-90, fiind un moment oportun pentru a paria pentru cei care urmăresc jocul live.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de Magallanes 1,08 și echipa vizitatoare Colo-Colo 1,17 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Piața Cornerelor vă poate remunera pariul, media cornerelor a echipelor pe meci este de 5,08 cornere.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 5,48 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Colo-Colo, este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 5 cartonașe roșii în acest sezon, comparativ cu Magallanes care a văzut cartonașul roșu doar de 4 ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene reprezintă o oportunitate bună de câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Magallanes – Colo-Colo, 2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Magallanes și Colo-Colo?

Meciul se va disputa miercuri pe 08 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Magallanes – Colo-Colo?

Meciul va avea loc pe stadionul Estadio El Teniente din Rancagua.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Primera Division, sezonul 2023 și s-a încheiat 2-0 în favoarea lui Colo-Colo.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18762258
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații