Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Mafra – Vilaverdense, Ponturi Pariuri, Portugalia, Segunda Liga, 18 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Segunda Liga Portugal

Mafra și Vilaverdense vor juca pe 18 noiembrie 2023, sâmbătă, în cadrul la Segunda Liga în Portugalia, Uită-te la pontul pentru Mafra – Vilaverdense 2023/2024 pentru a spori șansele tale de câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Mafra – Vilaverdense

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Estádio Municipal de Mafra, din orașul Mafra, cu o capacitate de 1200 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Mafra – Vilaverdense 2023/2024

În ciuda schimbării sezonului, Segunda Liga nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,6 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,64 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Mafra

Mafra se întoarce după o egalitate din etapa anterioară. Confruntarea cu cei de la Torreense, din Segunda Liga, a luat sfârșit cu 0-0. Antrenorul echipei, J. Rebelo Fernandes, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 4-2-3-1.

O remiză putea fi anticipată ușor, pentru ca era de așteptat ca meciul să fie unul echilibrat, acesta având cote de 3.30.

Ultimul meci pentru Vilaverdense

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Vilaverdense în cadrul la Segunda Liga, folosind formația 4-2-3-1, a disputat împotriva celor de la Tondela și au sfârșit meciul cu un scor final de 1-2.

Meciul se aștepta a fi unul strâns, cu cote de înfrângere pentru echipa gazdă de 2.00.

Mafra vs Vilaverdense h2h

Aceste echipe s-au întâlnit ultima dată la un meci din 2. Division: Group E, ce a avut loc pe data de 13-05-2018, din sezonul 2017/2018, și s-a încheiat cu succesul echipei Mafra cu un scor de 2-4.

Mafra

Segunda Liga clasament

Dacă vorbim despre echipa gazdă Mafra, care se află pe locul 10, cu 14 puncte acumulate, în cadrul competiției Segunda Liga din Portugalia, performanța acestora a adus echipei până acum 4 victorii, 4 înfrângeri și 2 remize.

Cît pentru a 11-a etapă, echipa a rămas acelasi scor celor de la Paços de Ferreira care se află puțin mai deasupra, pe locul 9.

Neavând ambiții mari sau griji de retrogradare pe spatele lor, Mafra, care stă comod la mijlocul clasamentului în Portugalia Segunda Liga, va încerca să se servească de jocul de acasă pentru a obține o victorie.

Analiza Mafra

La sfârșitul celor 10 de meciuri, Mafra prezintă un raport pozitiv de goluri înscrise și goluri primite. Echipa ajunge să aibă 13 goluri înscrise și 11 primite.

Câștigând o singura meci în calitate de echipă vizitatoare, această înregistrează un record de 3 victorii, 1 înfrângeri, și 0 remize demonstrând că în jocurile de acasă aceștia înregistrează rezultate mai bune decât deplasare.

Golgheterul de la Mafra

Dacă să analizăm prestațiile individuale din ofensiva echipei în cadrul campionatului până acum, îl observăm pe A. Hansen care a făcut furori. Ajutându-i pe cei de la Mafra să introducă cele 3 goluri în plasa adversarilor pentru acest sezon, atacantul a jucat un rol esențial în obținerea unor rezultate pozitive.

Vilaverdense

Segunda Liga clasament

Cu 4 puncte câștigate, Vilaverdense se află pe locul 18 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de retrogradare. Rezultatele echipei de până acum sunt 1 victorii, 8 înfrângeri și 1 remize.

Echipa are un mic dezavantaj de 2 puncți față de CF Os Belenenses care ocupă locul 17 în a 11-a etapă.

Analiza Vilaverdense

La acest moment, Vilaverdense se afișează cu 7 goluri date și un număr de 22 goluri primite, după 10 de runde fierbinți.

Din ultimele performanțe se poate observa că Vilaverdense se confruntă cu probleme în a marca goluri, prezentând un număr scăzut de goluri înscrise și o serie de meciuri fără gol. Acest lucru indică faptul că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce sugerează necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

Media șuturilor pe poartă pentru echipa Vilaverdense în ligă nu este cea mai bună. Există doar 3,8 șuturi pe meci. Acesta pare a fi un bun indicator că echipa nu înscrie multe goluri de obicei sau că nu le dă mult de lucru portarilor adverși.

Dată fiind eficiența scăzută a echipei, media golurilor înscrise nu poate depăși 0,7 în fiecare meci. Atât eficiența scăzută a scorului, cât și jucatul în deplasare pot fi motive cruciale pentru a avea un rezultat negativ.

Golgheterul de la Vilaverdense

Simon Karlsson Adjei s-a dovedit a fi un atu pentru ofensiva echipei în acest sezon. Cu 2 goluri marcate în competiție, Atacantul a jucat un rol esențial pentru obiectivele care și le-au propus cei de la Vilaverdense.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pentru cei care urmăresc meciul live, e bine să fiți la curent cu faptul că între minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, reprezentând o bună oportunitate pentru a paria.

Piața sub 2,5 goluri poate fi, de asemenea, o alternativă bună, deoarece Vilaverdense încasează în medie 0,6 goluri pe meci când joacă în deplasare și, luând în considerare faptul că adesea se prezintă bine când joacă în deplasare, aceasta prezintă o piață care merită de explorat.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Combinând numărul de cornere ale ambelor echipe, putem observa o medie de 4,95 cornere pe joc, ceea ce de asemenea reprezintă o piață demnă de a fi explorată pentru a obține profit din pariurile sportive.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 6,1 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Mafra – Vilaverdense, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Mafra și Vilaverdense?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 18 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Mafra – Vilaverdense?

Meciul va avea loc pe stadionul Estádio Municipal de Mafra din Mafra.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul 2. Division: Group E, sezonul 2017/2018 și s-a încheiat 2-4 în favoarea lui Mafra.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18870103
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații