Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Lyngby – OB, Ponturi Pariuri, Danemarca, Superliga, 05 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Superliga_Denmark

Lyngby și OB se vor confrunta pe 05 aprilie 2024, vineri de la ora 17:00h (UTC), în cadrul la Superliga în Danemarca, Uită-te la pontul pentru Lyngby – OB 2023/2024 pentru a spori șansele tale de câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Lyngby – OB

Meciul se va disputa pe stadionul mic Lyngby Stadion, din orașul Lyngby, cu o capacitate de 12000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Lyngby – OB 2023/2024

În ciuda schimbării sezonului, Superliga nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,77 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,74 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Lyngby

Lyngby se întoarce după o înfrângere din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la Randers, din cadrul Superliga, s-a terminat cu 6-2. Echipa antrenată de D. Nielsen s-a prezentat în ultimul meci cu o formație de 5-3-2.

Se aștepta să fie un meci destul de echilibrat, cu cote pentru echipa gazdă de a fi înfrântă de 1.85.

Linia defensivă a echipei a fost rău poziționată. Evoluția lui Pascal Gregor a fost groaznică, acesta a dat de gol echipa în momente decisive, fiind ancora care a dus spre acest rezultat negativ.

Ultimul meci pentru OB

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde OB în cadrul la Superliga, folosind formația 3-4-2-1, a disputat împotriva celor de la FC Copenhagen și au sfârșit meciul cu un scor final de 0-2.

Această înfrângere a fost deja prezisă înaintea meciului. Cotele de 1.67 au arătat acest lucru.

Lyngby vs OB h2h

Ultima dată, OB s-a confruntat cu Lyngby în cadrul campionatului Superliga. OB, care atunci ocupa locul 10, a intrat pe teren cu formația 4-1-4-1, în timp ce Lyngby, care ocupa locul 7, a folosit tactica 3-4-3.

Ultimul lor meci în cadrul sezonului 2023/2024 din Superliga care a avut loc pe 04-11-2023, a fost un joc destul de strâns și s-a încheiat la egalitate 2-2.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Echipa OB a obținut rezultate mai consistente în ultimele cinci jocuri decât omologul său Lyngby.

Lyngby

Lyngby ajunge la etapa actuală cu doar 23 puncte acumulate, plasând-o pe locul 8 în clasamentul din Superliga, având 11 meciuri pierdute și doar 6 câștigate, dar totuși obținând 5 remize.

Aceasta înseamnă că, pentru a 2-a etapă, echipa nu are nici un avantaj în raport cu Viborg care se află pe locul 9.

Lyngby s-a așezat convenabil la mijlocul clasamentului în Danemarca Superliga, fără a avea ambiții mari sau preocupări legate de retrogradare. Necătând la aceasta, echipa totuși va încerca să profite de jocul de acasă pentru a obține o victorie.

Analiza Lyngby

Pentru moment, după 1 de runde care au luat sfârșit, Lyngby înregistrează 27 goluri date și un număr de 39 goluri primite, în Superliga.

Lyngby vine după o înfrângere, însâ antrenorul ei David Jean Nielsen caută să se opună acestei tendințe, și să smulgă câștigul de la adversar, folosindu-se de avantajul că joacă acasă.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, Lyngby se pregătește pentru încă un meci intrigant. În jocul inaugural, echipa a avut 3,91 șuturi la poartă, oferind o privire asupra potențialului lor ofensiv. Această statistică adaugă un element de anticipare pentru meciul viitor, în timp ce așteptăm să vedem cum Lyngby își va gestiona strategiile ofensive în această întâlnire.

Rata medie de posesie în campionat pentru al lor este de 45,86%, fapt care arată că, de obicei, echipa nu poate prelua inițiativa în joc și are un stil de joc mai mult reactiv. Prin urmare, pentru acest meci Lyngby x OB din 2023/2024, echipa ar trebui să se chinuie pentru a păstra posesia și a putea ataca adversarul.

Echipa înregistrează în meciurile de acasă rezultate mai bune, obținând 4 victorii, 3 înfrângeri și 4 remize comparativ cu cele 2 meciuri câștigate în deplasare.

Golgheterul de la Lyngby

Pe plan individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Andri Guojohnsen. Atacantul a marcat de 9 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Lyngby să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe prestații.

OB

Cu 24 puncte câștigate, OB se află pe locul 7 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de retrogradare. Rezultatele echipei de până acum sunt 6 victorii, 10 înfrângeri și 6 remize.

Aceasta înseamnă că echipa va începe cea de a 2-a rundă cu un avantaj de 1 punct în raport cu Lyngby care se află pe locul 8.

Analiza OB

După 1 runde, OB a primit mai multe goluri decât a înscris. Au primit un total de 32 goluri până acum și au marcat de 25 ori.

OB a avut performanțe inconsistente în ultimele lor meciuri, alternând între victorii, înfrângeri și remize. Trebuie să găsească o modalitate de a menține impulsul victoriilor și de a evita erorile costisitoare dacă vor să rămână competitivi în ligă.

Reușita de 6 victorii, 2 înfrângeri, și 3 remize ne arată că performanța celor de la OB nu pierde din calitate în meciurile din deplasare, unde de obicei domină adversarii.

Viața lui Louicius Don Deedson nu pare să fie ușoară în acest început la noua echipă. Angajat pentru acest sezon, jucătorul nu a avut o performanță bună, fapt care s-a repetat în ultimul meci al OB. El nu a reuși să înscrie goluri în meciul cu FC Copenhagen, acumulând astfel o prestație proastă.

Golgheterul de la OB

Louicius Don Deedson s-a dovedit a fi un atu pentru ofensiva echipei în acest sezon. Cu 8 goluri marcate în competiție, Atacantul a jucat un rol esențial pentru obiectivele care și le-au propus cei de la OB.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Lyngby este Andri Guojohnsen, care a înscris deja 9 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui OB rămâne a fi Louicius Don Deedson, care a avut 8 ocazii de gol.

Minutele 75-90 înregistrează cele mai multe goluri, un moment oportun pentru a paria în caz că urmărești meciul live.

Pe motiv că OB înregistrează o medie de 1,55 goluri pe meci când joacă în deplasare și nu obișnuește să scape goluri, piața Sub 2,5 goluri poate fi, de asemenea, o alternativă excelentă de luat în considerare.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Combinând numărul de cornere ale ambelor echipe, putem observa o medie de 4,96 cornere pe joc, ceea ce de asemenea reprezintă o piață demnă de a fi explorată pentru a obține profit din pariurile sportive.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 91 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Lyngby – OB, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Lyngby și OB?

Meciul se va disputa vineri pe 05 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Lyngby – OB?

Meciul va avea loc pe stadionul Lyngby Stadion din Lyngby.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Superliga, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 2-2, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19104352
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații