Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

LOSC Lille – Olympique de Marseille, Ponturi Pariuri, Franța, Ligue 1, 05 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Ligue 1 france

Un meci de fotbal între LOSC Lille și Olympique de Marseille din Ligue 1 va avea loc în Franța, vineri de la ora 19:00h (UTC), pe data de 05 aprilie 2024, consultă pontul pentru LOSC Lille – Olympique de Marseille 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între LOSC Lille – Olympique de Marseille

Meciul se va disputa pe formidabilul stadionul Stade Pierre-Mauroy, din orașul Villeneuve d’Ascq, cu o capacitate de 50186 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la LOSC Lille – Olympique de Marseille 2023/2024

Ligue 1 a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,81 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,58 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru LOSC Lille

LOSC Lille se întoarce după o victorie din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Lens, din cadrul Ligue 1, s-a terminat cu 2-1. Antrenorul echipei, P. Rodrigues Fonseca, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 4-3-3.

Victoria gazdelor avea o cotă de 2.15, deci se aștepta ca meciul să fie echilibrat.

Necătând la faptul că echipa a obținut o victorie, aceasta nu a avut o evoluție bună în general. Unul dintre puținii jucători care au strălucit în meci a fost Hakon Arnar Haraldsson, care a fost decisiv în cele mai importante momente ale jocului, dovedind a fi crucial pentru victoria lui LOSC Lille.

Ultimul meci pentru Olympique de Marseille

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Olympique de Marseille în cadrul la Ligue 1, folosind formația 4-3-3, a disputat împotriva celor de la Paris Saint Germain și au sfârșit meciul cu un scor final de 0-2.

Se aștepta să fie un meci destul de echilibrat, cu cote pentru echipa gazdă de a fi înfrântă de 1.95.

LOSC Lille vs Olympique de Marseille h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat în cadrul campionatului Ligue 1, LOSC Lille se afla pe locul 4 în timp ce Olympique de Marseille era pe locul 10. LOSC Lille a ieșit pe teren cu tactica 4-2-3-1 în timp ce Olympique de Marseille și-a aranjat jucătorii sub formația 4-3-3.

Aceste echipe ultima oară s-au confruntat în cadrul unui meci controversat din Ligue 1 a sezonului 2023/2024, care s-a încheiat cu o remiză 0-0.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

LOSC Lille

Ligue 1 clasament

Echipa LOSC Lille are 46 puncte și ocupă la momentul actual locul 4 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru UEFA Champions League Qualifiers, cu o serie de 12 victorii, 10 remize și 5 înfrângeri.

Cu un avantaj de 3 puncți față de Nice care se află pe poziția 5 în a 28-a etapă. De asemenea, are cu 3 puncți mai puțin decât Monaco care este clasată pe locul 3.

Analiza LOSC Lille

La sfârșitul celor 27 de meciuri, LOSC Lille prezintă un raport pozitiv de goluri înscrise și goluri primite. Echipa ajunge să aibă 39 goluri înscrise și 24 primite.

Pentru a stăpâni meciul, cei de la LOSC Lille vor încerca să obțină o medie a posesiei mingii de 56,67%. Din punct de vedere statistic dacă o echipă are o posesie a mingii de peste 50%, aceștia obțin un avantaj clar față de adversarii lor.

Echipa se dovedește a avea mai mult succes pe propriul teren, înregistrând 9 victorii, 1 înfrângeri, și 3 remize. Aceștia au câștigat 3 meciuri jucând în deplasare.

Golgheterul de la LOSC Lille

Jonathan David s-a dovedit a fi un jucător extraordinar pe plan individual pentru ofensiva echipei în acest sezon. Având marcate 15 goluri în campionat, atacantul a jucat un rol esențial pentru ca LOSC Lille să obțină rezultate favorabile de mai multe ori.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Olympique de Marseille

Ligue 1 clasament

Olympique de Marseille ajunge la această etapă deținând 39 puncte, clasându-se pe locul 7 în Ligue 1, ca rezultat a 10 meciuri câștigate, 8 meciuri pierdute și 9 remize.

Ceea ce înseamnă că pentru a 28-a rundă, echipa a acumulat același număr de puncte ca și Rennes care se află pe locul 8.

Analiza Olympique de Marseille

Olympique de Marseille însumează 40 goluri înscrise și 30 primite, ceea ce îi aduce un raport pozitiv după cele 27 de runde.

Golgheterul de la Olympique de Marseille

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Pierre-Emerick Aubameyang. A marcat de 11 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Olympique de Marseille să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Date istorice a echipei Olympique de Marseille

Cu 10 titluri câștigate în istoria campionatului, unul din fruntașii competiției este echipa Olympique de Marseille. Palmaresul echipei va afecta rezultatul final al jocului și nu va fi prima dată când echipa reușește să-și impresioneze rivalii cu o victorie într-un moment în care aceștia sunt mai slab pregătiți.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la LOSC Lille este Jonathan David, care a înscris deja 15 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Olympique de Marseille rămâne a fi Pierre-Emerick Aubameyang, care a avut 11 ocazii de gol.

Potrivit unor studii, cele mai multe goluri sunt marcate între minutele 75-90, fiind un moment oportun pentru a paria pentru cei care urmăresc jocul live.

Luând în considerare faptul că Olympique de Marseille are în medie 1,23 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Pentru a spori rata de succes a pariurilor dvs., luați în considerare faptul că o medie de 5,54 cornere pe joc s-a înregistrat în urma numărului de cornere adunate ale ambelor echipe.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,59 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Olympique de Marseille, este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 4 cartonașe roșii în acest sezon, comparativ cu LOSC Lille care am văzut cartonașul roșu doar de două ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene reprezintă o oportunitate bună de câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, LOSC Lille – Olympique de Marseille, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre LOSC Lille și Olympique de Marseille?

Meciul se va disputa vineri pe 05 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă LOSC Lille – Olympique de Marseille?

Meciul va avea loc pe stadionul Stade Pierre-Mauroy din Villeneuve d’Ascq.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Ligue 1, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 0-0, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18860715
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații