Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Londrina – Sampaio Corrêa, Ponturi Pariuri, Brazil, Serie C, 09 iunie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Serie_C_Brasil

Londrina și Sampaio Corrêa sunt programate să se confrunte pe 09 iunie 2024, duminică de la ora 22:30h (UTC), într-un meci din Serie C care se va desfășura în Brazil, aruncă o privire la pontul Londrina – Sampaio Corrêa 2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Londrina – Sampaio Corrêa

Meciul e programat să aibă loc pe Estádio Municipal Jacy Scaff, din orașul Londrina, cu o capacitate de 31036 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Londrina – Sampaio Corrêa 2024

În ediția actuală a Serie C, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,15 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,48 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Londrina

Londrina se întoarce după o înfrângere din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la Ferroviário, din cadrul Serie C, s-a terminat cu 1-0.

Se aștepta să fie un meci destul de echilibrat, cu cote pentru echipa gazdă de a fi înfrântă de 2.25.

Ultimul meci pentru Sampaio Corrêa

Sampaio Corrêa pare a fi într-o formă bună la fel ca și adversarul. Aceasta vine și ea încrezută după o înfrângere. Unde în cadrul la Serie C, a disputat împotriva echipei Remo, cu un scor final de 1-2.

Meciul era preconizat a fi unul echilibrat, chiar dacă echipa gazdă avea cote de înfrângere de 3.10.

Londrina vs Sampaio Corrêa h2h

Ultima dată, Sampaio Corrêa s-a confruntat cu Londrina în cadrul campionatului Serie C. Sampaio Corrêa, care atunci ocupa locul 13, a intrat pe teren cu formația 4-1-4-1, în timp ce Londrina, care ocupa locul 19, a folosit tactica 4-3-3.

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul unui meci din Serie B, pe data de 29-09-2023, a sezonului 2023, care s-a încheiat cu o victorie pentru echipa Londrina cu scorul de 1-0.

În meciul anterior aceste echipe au ținut în suspans fanii.

Seria de cinci jocuri a echipei Londrina s-a soldat cu un rezultat favorabil pentru aceștia, în comparație cu Sampaio Corrêa.

Londrina

Serie C clasament

Dacă vorbim despre echipa gazdă Londrina, care se află pe locul 9, cu 9 puncte acumulate, în cadrul competiției Serie C din Brazil, performanța acestora a adus echipei până acum 2 victorii, 2 înfrângeri și 3 remize.

Echipa, are aceleași puncte ca Ypiranga Erechim care ocupă locul 8, începe cea de a 8-a etapă.

Neavând ambiții mari sau griji de retrogradare pe spatele lor, Londrina, care stă confortabil la mijlocul clasamentului în Brazil Serie C, va încerca să se folosească de jocul de acasă pentru a obține o victorie.

Analiza Londrina

Momentan, în Serie C, Londrina are 8 goluri marcate și un total de 9 goluri primite, după 7 runde jucate.

Golgheterul de la Londrina

Dacă să analizăm prestațiile individuale din ofensiva echipei în cadrul campionatului până acum, îl observăm pe Iago Teles da Silva care a făcut furori. Ajutându-i pe cei de la Londrina să introducă cele 2 goluri în plasa adversarilor pentru acest sezon, atacantul a jucat un rol esențial în obținerea unor rezultate pozitive.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sampaio Corrêa

Serie C clasament

Cu 2 puncte câștigate, Sampaio Corrêa se află pe locul 19 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de retrogradare. Rezultatele echipei de până acum sunt 0 victorii, 4 înfrângeri și 2 remize.

În 8-a etapă, echipa are un mic dezavantaj de 1 punct comparativ cu CSA echipa care este chiar deasupra, pe locul 18.

Analiza Sampaio Corrêa

Până acum, Sampaio Corrêa a primit 7 goluri, dar a înscris numai 2, ceea ce araată că a primit mai multe goluri decât a fost capabilă să înscrie după cele 7 de runde.

Se poate constata, pe baza performanțelor recente, că Sampaio Corrêa întâmpină probleme în a marca goluri, prezentând un număr redus de goluri înscrise și o mulțime de meciuri în care nu a reușit să marcheze. Acestea sugerează că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, indicând necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

Echipa Sampaio Corrêa s-a dovedit a fi disciplinată și organizată tactic, așteptând momentul potrivit pentru a lovi, ca dovadă fiind numărul scăzut de goluri primite. Răbdarea lor în așteptarea oportunităților este evidențiată de timpul mediu mare pentru primul gol marcat în acest sezon. Acest lucru sugerează că echipa este disciplinată și organizată tactic, așteptând momentul potrivit pentru a lovi. Dacă Sampaio Corrêa poate continua să mențină acest nivel de răbdare și disciplină, le va servi bine în meciurile viitoare.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, Sampaio Corrêa se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 5 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

Echipa are o eficiență deplorabilă în ceea ce privește marcatul, unde media golurilor înscrise nu a putut să treacă de 0,33 pe meci. Cu o eficiență scăzută a scorului și jucatul în deplasare pot fi decisive pentru un rezultat negativ.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Potrivit unor studii în minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, acesta poate fi un pariu bun pentru cei care urmăresc jocul live.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de Londrina 1,25 și echipa vizitatoare Sampaio Corrêa 0 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Puteți observa că suma cornerelor ambelor echipe ne dă o medie de 7,37 cornere pe joc, ceea ce deschide o fereastră pentru a plasa un pariu profitabil.

Londrina este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 7,57 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Londrina în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Londrina – Sampaio Corrêa, 2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Londrina și Sampaio Corrêa?

Meciul se va disputa duminică pe 09 iunie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Londrina – Sampaio Corrêa?

Meciul va avea loc pe stadionul Estádio Municipal Jacy Scaff din Londrina.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Serie B, sezonul 2023 și s-a încheiat 1-0 în favoarea lui Londrina.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19099578
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații