Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Leixões – Marítimo, Ponturi Pariuri, Portugalia, Segunda Liga, 12 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Segunda Liga Portugal

Leixões și Marítimo sunt programate să se confrunte pe 12 noiembrie 2023, duminică, într-un meci din Segunda Liga care se va desfășura în Portugalia, aruncă o privire la pontul Leixões – Marítimo 2023/2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Leixões – Marítimo

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Estádio do Mar, din orașul Matosinhos, cu o capacitate de 9821 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Leixões – Marítimo 2023/2024

În ciuda schimbării sezonului, Segunda Liga nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,69 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,64 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Leixões

Leixões revine după o victorie din etapa anterioară. Duelul cu cei de la Mafra, din cadrul Segunda Liga a luat sfârșit cu 0-1. Echipa antrenată de către L. Ribeiro Cunha și-a făcut apariția în ultima partidă cu o formație de 3-5-2.

Victoria gazdelor avea o cotă de 3.80, deci se aștepta ca meciul să fie echilibrat.

Ultimul meci pentru Marítimo

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Marítimo în cadrul la Segunda Liga, folosind formația 4-1-4-1, a disputat împotriva celor de la União de Leiria și au sfârșit meciul cu un scor final de 4-3.

Meciul se aștepta a fi unul strâns, cu cote de înfrângere pentru echipa gazdă de 2.50.

Leixões vs Marítimo h2h

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul unui meci din League Cup, pe data de 03-08-2019, a sezonului 2019/2020, care s-a încheiat cu o victorie pentru echipa Marítimo cu scorul de 1-2.

Ultima dată când aceste două echipe s-au confruntat, niciuna dintre elenu au avut vreo ocazie decisivă.

Echipe cu capacități și aspirații diferite.

Leixões

Segunda Liga clasament

Having 11 puncte, 3 victorii, 4 înfrângeri, 2 remize, and a negative balance, Leixões ranks locul 12 în clasamentul din Segunda Liga.

Cît pentru a 10-a etapă, echipa a rămas acelasi scor celor de la Benfica II care se află puțin mai deasupra, pe locul 11.

Analiza Leixões

Pentru moment, după 9 de runde care au luat sfârșit, Leixões înregistrează 9 goluri date și un număr de 15 goluri primite, în Segunda Liga.

Media loviturilor pe poartă pentru Leixões putea arăta mai bine pentru acest campionat. Sunt doar 4,11 pe meci. Acest lucru arată că echipa nu dă, de obicei, multe goluri sau nu le dă mult de lucru portarilor din echipele adverse.

Golgheterul de la Leixões

Pe plan individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Paulo Gomes Ferreira. Atacantul a marcat de 3 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Leixões să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe prestații.

Marítimo

Segunda Liga clasament

Marítimo ajunge la această etapă deținând 16 puncte, clasându-se pe locul 4 în Segunda Liga, ca rezultat a 5 meciuri câștigate, 3 meciuri pierdute și 1 remize.

Analiza Marítimo

Echipa ajunge să aibă 15 goluri înscrise și 11 primite, ceea ce îi face să dețină un raport pozitiv de goluri înscrise și primite, după 9 de runde.

O echipă cu potențial și ambiții mari în Segunda Liga.

Luând în considerație bilanțul lui Marítimo care figurează 4 victorii, 1 înfrângeri, și 0 remize, putem vedea că nici în deplasare, aceștia nu le prea oferă șanse adversarilor să triumfeze.

Golgheterul de la Marítimo

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Lucas. Atacantul a marcat de 5 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Marítimo să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Leixões este Paulo Gomes Ferreira, care a înscris deja 3 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Marítimo rămâne a fi Lucas, care a avut 5 ocazii de gol.

Un moment oportun pentru a plasa un pariu ar fi minutele 75-90, deoarece aceasta reprezintă perioadă în care sunt marcate cele mai multe goluri.

Luând în considerare faptul că Marítimo are în medie 2 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Pentru a spori rata de succes a pariurilor dvs., luați în considerare faptul că o medie de 5,72 cornere pe joc s-a înregistrat în urma numărului de cornere adunate ale ambelor echipe.

Marítimo este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6,78 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Marítimo în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 5,89 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Leixões – Marítimo, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Leixões și Marítimo?

Meciul se va disputa duminică pe 12 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Leixões – Marítimo?

Meciul va avea loc pe stadionul Estádio do Mar din Matosinhos.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul League Cup, sezonul 2019/2020 și s-a încheiat 1-2 în favoarea lui Marítimo.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18870094
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații