Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Leiknir Reykjavík – Keflavík, Ponturi Pariuri, Iceland, Pepsideild, 08 august 2022

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Pepsideild_Iceland

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Leiknir Reykjavík – Keflavík

Meciul va avea loc pe stadionulmic Leiknisvöllur, din orașul Reykjavík, cu o capacitate de 1300 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări jocul live?

Puteți urmări match live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la pontul Leiknir Reykjavík – Keflavík 2022

Un meci de fotbal între Leiknir Reykjavík și Keflavík din Pepsideild va avea loc în Iceland, luni, pe data de 08 august 2022, consultă pontul pentru Leiknir Reykjavík – Keflavík 2022 și câștigă.

Leiknir Reykjavík ultimul meci

Leiknir Reykjavík a suferit o înfrângere în ultimul meci. Meciul împotriva la ÍBV, din cadrul Pepsideild, s-a încheiat cu scorul 1-4 în favoarea rivalilor.

Keflavík ultimul meci

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o remiză în ultima rundă. Unde în cadrul la Pepsideild, Keflavík a disputat împotriva echipei ÍBV, cu un scor final de 2-2.

Leiknir Reykjavík vs Keflavík h2h

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul unui meci din Pepsideild, pe data de 2022-05-12, a sezonului 2022, care s-a încheiat cu o victorie pentru echipa Keflavík cu scorul de 3-0.

Leiknir Reykjavík

Pepsideild clasament

Cu 10 puncte acumulate, Leiknir Reykjavík ocupă actualmente locul 11 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de risc pentru retrogradare. Echipa a înregistrat până acum 2 câștiguri, 8 pierderi și 4 remize.

Cît pentru a 16-a etapă, echipa a rămas cu 1 punct în spatele la FH care se clasează puțin mai sus, pe locul 10.

Fiind poziționați la mijlocul clasamentului din Iceland Pepsideild și fără să aibă ambiții mari sau să se îngrijoreze că vor retrograda, Leiknir Reykjavík va încerca să profite de jocul de acasă pentru a obține o victorie.

Leiknir Reykjavík vine la acest joc după o serie de 2 pierderi care a afectat moralul echipei.

Analiza Leiknir Reykjavík

După 15 runde, Leiknir Reykjavík a primit mai multe goluri decât a înscris. Au primit un total de 26 goluri până acum și au marcat de 12 ori.

Leiknir Reykjavík înregistrează o medie de posesie bună în ligă, de 45%. Ei nu prea au tendința să conducă jocul, fapt ce i-ar putea face vulnerabili față de adversari. Prin urmare, fanii îi vor ține pumnii echipei, sperând ca aceștia să controleze mai mult mingea în cadrul meciului Leiknir Reykjavík x Keflavík 2022 și, mai ales, să bată goluri.

Golgheterul de la Leiknir Reykjavík

Până în această etapă a campionatulu, ancora pentru zona ofensivă a echipei a fost Mikkel Dahl. Leiknir Reykjavík a avut beneficiat din plin de performanța atacantul care a marcat 3 goluri în acest sezon.

Keflavík

Pepsideild clasament

Cu 18 puncte câștigate, Keflavík se află pe locul 7 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de retrogradare. Rezultatele echipei de până acum sunt 5 câștiguri, 7 pierderi și 3 remize.

Ceea ce înseamnă că pentru a 16-a rundă, echipa a acumulat același număr de puncte ca și Fram care se află pe locul 8.

Analiza Keflavík

După 15 runde, Keflavík a primit mai multe goluri decât a înscris. Au primit un total de 28 goluri până acum și au marcat de 27 ori.

Media șuturilor pe poartă pentru Keflavík nu este cea mai bună din campionat. Au doar 5,2 șuturi pe joc. Ceea ce sugerează faptul că echipa nu are obiceiul marcheze des, și nici să creeaze situații stresante pentru portarii echipei adverse.

Keflavík este o echipă mai ofensivă decât Leiknir Reykjavík, înregistrând 1323 atacuri împotriva la 1314 din partea celor de la Leiknir Reykjavík, și marcând de 27 ori comparativ cu Leiknir Reykjavík care a înscris de 12 ori.

Golgheterul de la Keflavík

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este Adam Árni Róbertsson, care a dominat zona ofensivă. Atacantul a marcat deja de 5 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care Keflavík le-a obținut în mai multe meciuri.

Ponturi pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul promițător din partea celor de la Leiknir Reykjavík este M. Dahl, care a înscris deja 3 goluri în competiție. Necătând la aceasta, totuși golgheterul lui Keflavík rămâne a fi A. Róbertsson, care a fructificat 5 ocazii de gol.

Timpul potrivit pentru a paria în cazul celor care urmăresc meciul în direct este între minutele 45-60, fiindcă atunci se înregistrează cele mai multe goluri.

Pariul pe Sub 2,5 goluri poate fi o alternativă bună, deoarece se știe că Keflavík nu primește goluri când joacă în deplasare. Keflavík are, de asemenea, o medie de 1,57 goluri pe meci atunci când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Colțuri

Puteți observa că suma cornerelor ambelor echipe ne dă o medie de 4,84 cornere pe joc, ceea ce deschide o fereastră pentru a plasa un pariu profitabil.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Leiknir Reykjavík are o medie de 1,7 cartonașe galbene pe meci în cele 15 runde jucate, în timp ce Keflavík are o medie de 3,2.

Ponturi pariuri pe piața Cartonașe

Ambele echipe au același număr de cartonașe roșii în sezon, în acest caz 3. O piață de explorat pentru a obține o profitul din pariurile tale!

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi pariuri aici.

Pont pariu, Leiknir Reykjavík – Keflavík, 2022: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Leiknir Reykjavík și Keflavík?

Meciul se va disputa luni pe 08 august 2022.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Leiknir Reykjavík – Keflavík?

Meciul va avea loc pe stadionul Leiknisvöllur din Reykjavík.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Pepsideild, sezonul 2022 și s-a încheiat 3-0 în favoarea lui Keflavík.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 45-60.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365!

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18492797
Football Player
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații