Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Lecco – Parma, Ponturi Pariuri, Italia, Serie B, 12 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Italy Serie B

Un meci în cadrul Serie B între echipele Lecco și Parma va avea loc duminică, pe data de 12 noiembrie 2023, în Italia. Consultă pontul pentru Lecco – Parma 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Lecco – Parma

Meciul va avea loc pe stadionul mic Stadio Rigamonti Ceppi, din orașul Lecco, cu o capacitate de 4997 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Lecco – Parma 2023/2024

În ciuda schimbării sezonului, Serie B nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,31 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,33 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Lecco

Lecco vine după o egalitate în etapa precedentă. Meciul împotriva la Spezia, din cadrul Serie B, s-a încheiat cu 0-0. Echipa antrenată de E. Bonazzoli și-a făcut apariția în ultimul meci cu o formație de 4-3-3.

O remiză putea fi anticipată ușor, pentru ca era de așteptat ca meciul să fie unul echilibrat, acesta având cote de 3.60.

Cu toată că Lecco, a avut o prestație mediocră, Giovanni Crociata a reușit să iasă în evidență. El avut o apariție bună și câteva pase uluitoare, dedicația acestuia a ajutat cu siguranță să păstreze un rezultat decent.

Ultimul meci pentru Parma

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Parma în cadrul la Serie B, folosind formația 4-4-2, a reușit să ia trei puncte de la Südtirol, cu scorul final de 2-0.

Acest rezultat pozitiv a confirmat favoritismul de dinaintea meciului, care avea o cotă de 1.67.

Lecco vs Parma h2h

În ceea ce privește meciurile anterioare dintre cele două echipe, putem vedea că aceasta va fi prima dată când Lecco și Parma vor juca una împotriva celeilalte.

Echipa Lecco în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Parma.

Echipe care se disting prin punctele lor forte și obiective unice.

Lecco

Serie B clasament

Echipa Lecco are 9 puncte și ocupă la momentul actual locul 17 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Relegation Play-off, cu o serie de 2 victorii, 3 remize și 6 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că echipa a acumulat același număr de puncte pentru cea de a 13-a etapă, s-a luat la întrecere cu Spezia pe locul 18 în clasament.

Analiza Lecco

După 12 runde, Lecco a primit mai multe goluri decât a înscris. Au primit un total de 18 goluri până acum și au marcat de 10 ori.

Performanțele recente au evidențiat faptul că Lecco întâmpină probleme în a genera goluri, cu un număr scăzut de goluri marcate și un număr mare de meciuri în care nu au reușit să marcheze. Acest lucru sugerează că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și a le transforma în goluri, indicând necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

Fanii speră că echipa lor va avea mai multă posesie în meciul Lecco x Parma din 2023/2024 și că o să o transforme în goluri. al lor se prezintă cu o medie de posesie a mingii de 44% până acum în campionat, și se mai adaugă faptul că meciul nu a fost propus de ei, ceea ce poate fi o problemă.

Golgheterul de la Lecco

Până în această etapă a campionatulu, ancora pentru zona ofensivă a echipei a fost Nicolò Buso. Lecco a avut beneficiat din plin de performanța atacantul care a marcat 2 goluri în acest sezon.

Parma

Serie B clasament

Echipa Parma are 29 puncte și actualmente ocupă locul 1 în clasament, loc care se califică pentru Promotion, având în spate o istorie de 9 victorii, 2 remize și 1 înfrângeri.

Analiza Parma

Parma are un raport pozitiv în clasament după 12 de runde, datorită faptului că însumează 25 goluri înscrise și 9 primite.

Aceasta este una din top 5 echipe din Serie B și are în plan să țină același ritm, înregistrând performanțe bune!

De obicei, echipele adverse au șanse mici de a învinge împotriva Parma atunci când joacă în deplasare, aceasta înregistrând un bilanț de 4 victorii, 1 înfrângeri, și 0 remize.

Parma este într-o formă excelentă! Cu o serie de 3 victorii, aceștia și-au bătut în cuie titlul de favorit a acestui campionat.

Parma este o echipă mai ofensivă decât Lecco, înregistrând 1208 atacuri împotriva la 1003 din partea celor de la Lecco, și marcând de 25 ori comparativ cu Lecco care a înscris de 10 ori.

Golgheterul de la Parma

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Dennis Man. Atacantul a marcat de 6 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Parma să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pentru cei care urmăresc meciul live, e bine să fiți la curent cu faptul că între minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, reprezentând o bună oportunitate pentru a paria.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de Lecco 0,8 și echipa vizitatoare Parma 2,8 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

Ponturi Pariuri pe Handicap

Se vede foarte clar favoritismul de care dispune Parma pentru acest meci. Diferența între echipe este uriașă, iar acest lucru va fi evident în rezultatul final. Prin urmare, poate exista un pariu bun pe handicapul asiatic de -1.5 pentru echipa oaspete.

Ponturi Pariuri pe Cornere

S-ar putea să plasați un pariu profitabil dacă luați în considerare faptul că s-a înregistrat o medie de 5,04 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 4,25 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Lecco – Parma, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Lecco și Parma?

Meciul se va disputa duminică pe 12 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Lecco – Parma?

Meciul va avea loc pe stadionul Stadio Rigamonti Ceppi din Lecco.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18885810
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații