Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Las Palmas – Real Betis, Ponturi Pariuri, Spania, La Liga, 16 mai 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

La_Liga_Spain

Las Palmas și Real Betis sunt programate să se confrunte pe 16 mai 2024, joi de la ora 17:30h (UTC), într-un meci din La Liga care se va desfășura în Spania, aruncă o privire la pontul Las Palmas – Real Betis 2023/2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Las Palmas – Real Betis

Meciul e programat să aibă loc pe Estadio de Gran Canaria, din orașul Las Palmas de Gran Canaria, cu o capacitate de 31250 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Las Palmas – Real Betis 2023/2024

În ediția actuală a La Liga, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,51 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,62 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Las Palmas

Las Palmas se întoarce după o înfrângere din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Mallorca, din cadrul La Liga, s-a terminat cu 1-0. Antrenorul echipei, F. García Pimienta, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 4-5-1.

Cotele de 1.62 au prezis înfrângerea înca de la începutul meciului.

Linia defensivă a echipei a fost rău poziționată. Evoluția lui Alex Suárez a fost groaznică, acesta a dat de gol echipa în momente decisive, fiind ancora care a dus spre acest rezultat negativ.

Ultimul meci pentru Real Betis

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Real Betis în cadrul la La Liga, folosind formația 4-2-3-1, a reușit să ia trei puncte de la Almería, cu scorul final de 3-2.

Cota de 1.40 a arătat de la începutul meciului echipa favorită, având la bază rezultatul pozitiv.

Las Palmas vs Real Betis h2h

Ultima dată, Las Palmas s-a confruntat cu Real Betis în cadrul campionatului La Liga. Las Palmas, care atunci ocupa locul 11, a intrat pe teren cu formația 4-1-4-1, în timp ce Real Betis, care ocupa locul 7, a folosit tactica 4-2-3-1.

Aceste echipe s-au întâlnit ultima dată la un meci din La Liga, ce a avut loc pe data de 26-11-2023, din sezonul 2023/2024, și s-a încheiat cu succesul echipei Real Betis cu un scor de 1-0.

Ultima dată când aceste echipe s-au întâlnit, nu li s-a dat ușor să obțină o victorie!

Echipa Las Palmas în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Real Betis.

Las Palmas

La Liga clasament

Las Palmas ajunge la etapa actuală cu doar 37 puncte acumulate, plasând-o pe locul 14 în clasamentul din La Liga, având 18 meciuri pierdute și doar 10 câștigate, dar totuși obținând 7 remize.

Aceasta înseamnă că, pentru a 36-a etapă, echipa obține un avantaj de 2 puncți față de Mallorca care este chiar în spatele acesteia, pe locul 15 în clasament.

Analiza Las Palmas

Pentru moment, după 35 de runde care au luat sfârșit, Las Palmas înregistrează 30 goluri date și un număr de 44 goluri primite, în La Liga.

Performanța echipei nu pare a fi promițătoare atât cât vine după o serie de 5 pierderi, ceea ce nu e un semn bun pentru meciul care urmează a fi disputat.

Se poate observa, în urma performanțelor recente, că Las Palmas are probleme în a marca goluri, prezentând un număr redus de goluri înscrise și o mulțime de meciuri în care nu a reușit să marcheze. Acestea indică faptul că echipa întâmpină dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce sugerează necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

Echipa Las Palmas are obiceiul de a controla jocul cu o medie a posesiei balonului de 59,91%. Echipele care au posesia mingii peste 50% au de obicei avantaj asupra adversarilor.

Golgheterul de la Las Palmas

Individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Kirian Rodríguez. Atacantul a marcat de 6 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Las Palmas să încheie cu un rezultat pozitiv mai multe dispute.

Real Betis

La Liga clasament

Echipa Real Betis are 55 puncte și actualmente ocupă locul 6 în clasament, loc care se califică pentru UEFA Europa League, având în spate o istorie de 14 victorii, 13 remize și 8 înfrângeri.

Aceasta înseamnă că echipa va începe cea de a 36-a rundă cu un avantaj de 1 punct în raport cu Real Sociedad care se află pe locul 7.

Analiza Real Betis

Actualmente, Real Betis înregistrează 46 goluri înscrise și un număr de 41 goluri primite în La Liga, după cele 35 runde jucate.

Real Betis obținând 2 victorii, demonstrează tuturor că e demnă a fi favorită.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, Real Betis se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 4,06 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

Golgheterul de la Real Betis

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Willian José. A marcat de 10 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Real Betis să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Las Palmas este Kirian Rodríguez, care a înscris deja 6 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Real Betis rămâne a fi Willian José, care a avut 10 ocazii de gol.

Cele mai bun moment pentru a plasa pariuri este între minutele 75-90, reieșind din statistica unor studii s-a dedus că cele mai multe goluri se înscriu în acest timp.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de Las Palmas 1 și echipa vizitatoare Real Betis 1,12 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Combinând numărul de cornere ale ambelor echipe, putem observa o medie de 4,98 cornere pe joc, ceea ce de asemenea reprezintă o piață demnă de a fi explorată pentru a obține profit din pariurile sportive.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 4,43 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Las Palmas este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 4 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Real Betis care a văzut doar cartonașul roșu 3 ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Las Palmas – Real Betis, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Las Palmas și Real Betis?

Meciul se va disputa joi pe 16 mai 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Las Palmas – Real Betis?

Meciul va avea loc pe stadionul Estadio de Gran Canaria din Las Palmas de Gran Canaria.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul La Liga, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 1-0 în favoarea lui Real Betis.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18850164
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații