Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Laçi – Kastrioti Krujë, Ponturi Pariuri, Albania, Superliga, 25 ianuarie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Superliga_albania

Laçi și Kastrioti Krujë vor juca pe 25 ianuarie 2023, miercuri, în cadrul la Superliga în Albania, Uită-te la pontul pentru Laçi – Kastrioti Krujë 2022/2023 pentru a spori șansele tale de câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Laçi – Kastrioti Krujë

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Stadiumi Laçi, din orașul Laçi, cu o capacitate de 5000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări jocul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la pontul Laçi – Kastrioti Krujë 2022/2023

Superliga a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,27 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,04 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Laçi

Laçi vine după o înfrângere în etapa precedentă. Meciul împotriva la Vllaznia Shkodër, din cadrul Superliga, s-a încheiat cu 4-1.

Se anticipa ca echipa gazdă să fie înfrântă, având cote de 2,25, iar meciul să fie destul de echilibrat.

Ultimul meci pentru Kastrioti Krujë

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o remiză în ultima rundă. Unde în cadrul la Superliga, Kastrioti Krujë a disputat împotriva echipei Partizani Tirana, cu un scor final de 1-1.

Nu era greu să anticipezi un egal, care are și cote de 3,2, având în vedere puterea ambelor echipe.

Laçi vs Kastrioti Krujë h2h

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul unui meci din Superliga, pe data de 22-10-2022, a sezonului 2022/2023, care s-a încheiat cu o victorie pentru echipa Laçi cu scorul de 0-1.

Ultima dată când aceste echipe s-au întâlnit, nu li s-a dat ușor să obțină o victorie!

Laçi

Superliga clasament

Cu toate acestea, Laçi ajunge la acest meci cu 20 puncte, clasându-se pe locul 6 în Superliga, dispunând de un bilanț negativ cu 9 jocuri pierdute, 6 câștigate și 2 remize.

Ceea ce înseamnă că echipa obține un avantaj de 1 punct pentru cea de a 18-a etapă, s-a luat la întrecere cu Kastrioti Krujë pe locul 7 în clasament.

Laçi vine după o înfrângere, însâ antrenorul ei Gentian Mezani caută să se opună acestei tendințe, și să smulgă câștigul de la adversar, folosindu-se de avantajul că joacă acasă.

Analiza Laçi

Pentru moment, după 17 de runde terminate, Laçi însumează 14 goluri înscrise și au un total de 19 goluri primite, în Superliga.

Media loviturilor pe poartă pentru Laçi de-alungul campionatului nu arată prea bine. Echipa are doar 2,18 pe meci. Fapt ce ne arată că echipa nu marchează prea multe goluri sau nu le prea dă de lucru portarilor adverși.

Laçi este de o natură mai ofensivă decât Kastrioti Krujë, înregistrând 1756 atacuri dintre care a înscris de 13 ori, comparativ cu 1255 din partea celor de la Kastrioti Krujë, care au marcat de 14 ori.

Golgheterul de la Laçi

Serxho Ujka s-a dovedit a fi un jucător extraordinar pe plan individual pentru ofensiva echipei în acest sezon. Având marcate 3 goluri în campionat, atacantul a jucat un rol esențial pentru ca Laçi să obțină rezultate favorabile de mai multe ori.

Kastrioti Krujë

Superliga clasament

Kastrioti Krujë ajunge la această etapă deținând 19 puncte, și clasându-se pe locul 7 în Superliga, ca rezultat a 4 meciuri câștigate, 6 meciuri pierdute și 7 remize.

În 18-a etapă, echipa are un mic dezavantaj de 1 punct comparativ cu Laçi echipa care este chiar deasupra, pe locul 6.

Analiza Kastrioti Krujë

Actualmente, Kastrioti Krujë înregistrează 13 goluri înscrise și un număr de 18 goluri primite în Superliga, după cele 17 runde jucate.

Echipa are o eficiență deplorabilă în ceea ce privește marcatul, unde media golurilor înscrise nu a putut să treacă de 0,76 pe meci. Cu o eficiență scăzută a scorului și jucatul în deplasare pot fi decisive pentru un rezultat negativ.

Golgheterul de la Kastrioti Krujë

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este Santiago Selmani, care a dominat zona ofensivă. Atacantul a marcat deja de 3 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care Kastrioti Krujë le-a obținut în mai multe meciuri.

Ponturi pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul promițător din partea celor de la Laçi este S. Ujka, care a înscris deja 3 goluri în competiție. Necătând la aceasta, totuși golgheterul lui Kastrioti Krujë rămâne a fi S. Selmani, care a fructificat 3 ocazii de gol.

Cele mai multe goluri se marchează între minutele 75-90, acesta fiind momentul oportun de a plasa un pariu cu șanse mari de câștig pentru cei care urmăresc meciul live.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de Laçi 0,88 și echipa vizitatoare Kastrioti Krujë 0,38 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Puteți observa că suma cornerelor ambelor echipe ne dă o medie de 2,91 cornere pe joc, ceea ce deschide o fereastră pentru a plasa un pariu profitabil.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,41 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi pariuri aici.

Pont pariu, Laçi – Kastrioti Krujë, 2022/2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Laçi și Kastrioti Krujë?

Meciul se va disputa miercuri pe 25 ianuarie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Laçi – Kastrioti Krujë?

Meciul va avea loc pe stadionul Stadiumi Laçi din Laçi.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Superliga, sezonul 2022/2023 și s-a încheiat 0-1 în favoarea lui Laçi.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365!

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18593741
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații