Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Kukësi – Skënderbeu Korçë, Ponturi Pariuri, Albania, Superliga, 19 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Superliga_albania

Un meci de fotbal între Kukësi și Skënderbeu Korçë din Superliga va avea loc în Albania, vineri de la ora 13:00h (UTC), pe data de 19 aprilie 2024, consultă pontul pentru Kukësi – Skënderbeu Korçë 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Kukësi – Skënderbeu Korçë

Meciul se va disputa pe stadionul mic Stadiumi Zeqir Ymeri, din orașul Kukës, cu o capacitate de 5400 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Kukësi – Skënderbeu Korçë 2023/2024

În ediția actuală a Superliga, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,22 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,34 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Kukësi

Kukësi se întoarce după o înfrângere din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la Tirana, din cadrul Superliga, s-a terminat cu 1-0.

Înfraângerea a fost deja prezisă chiar de către cotele de 1.53 de dinaintea meciului.

Ultimul meci pentru Skënderbeu Korçë

Skënderbeu Korçë pare a fi într-o formă bună la fel ca și adversarul. Aceasta vine și ea încrezută după o înfrângere. Unde în cadrul la Superliga, a disputat împotriva echipei Teuta Durrës, cu un scor final de 0-1.

Meciul se aștepta a fi unul strâns, cu cote de înfrângere pentru echipa gazdă de 2.90.

Kukësi vs Skënderbeu Korçë h2h

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul unui meci din Superliga, pe data de 11-02-2024, a sezonului 2023/2024, care s-a încheiat cu o victorie pentru echipa Skënderbeu Korçë cu scorul de 1-0.

În meciul anterior aceste echipe au ținut în suspans fanii.

Echipa Kukësi în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Skënderbeu Korçë.

Kukësi

Superliga clasament

Cu 26 puncte acumulate, Kukësi ocupă actualmente locul 10 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de risc pentru retrogradare. Echipa a înregistrat până acum 6 victorii, 17 înfrângeri și 8 remize.

Cît pentru a 32-a etapă, echipa a rămas cu 5 puncți în spatele celor de la Erzeni Shijak care se află puțin mai deasupra, pe locul 9.

Așezându-se comod la mijlocul clasamentului în Albania Superliga, Kukësi nu pare să aibă ambiții mari sau să se preocupe cu ideea că vor retrograda. Cu toate acestea, echipa va încerca să obțină o victorie, profitând de jocul care îl va gazdui.

Analiza Kukësi

Momentan, în Superliga, Kukësi are 28 goluri marcate și un total de 46 goluri primite, după 31 runde jucate.

Pe parcursul campionatului, Kukësi are o medie de lovituri pe poartă de doar 2,9 pe meci. Acest lucru pare a fi un bun indice, care arată că echipa nu înscrie multe goluri de obicei sau că nu le dă prea mult de lucru portarilor adverși.

Fanii speră că echipa lor va avea mai multă posesie în meciul Kukësi x Skënderbeu Korçë din 2023/2024 și că o să o transforme în goluri. al lor se prezintă cu o medie de posesie a mingii de 47,54% până acum în campionat, și se mai adaugă faptul că meciul nu a fost propus de ei, ceea ce poate fi o problemă.

Golgheterul de la Kukësi

Întotdeauna au existat talente individuale care ies în evidență într-o echipă, mai ales în zona ofensivă a echipei, iar Mustapha Gbolahan cu siguranță este unul din aceste talente. Acesta a marcat pentru Kukësi, 5 goluri în acest sezon, atacantul demonstrând a fi un jucător cheie pentru triumfurile echipei.

Skënderbeu Korçë

Superliga clasament

Skënderbeu Korçë ajunge la această etapă deținând 41 puncte, clasându-se pe locul 6 în Superliga, ca rezultat a 12 meciuri câștigate, 14 meciuri pierdute și 5 remize.

Echipa începe 32-a etapăcu un mic dezavantaj de 2 puncți față de Tirana care ocupă locul 5.

Analiza Skënderbeu Korçë

Până acum, Skënderbeu Korçë a primit 36 goluri, dar a înscris numai 28, ceea ce araată că a primit mai multe goluri decât a fost capabilă să înscrie după cele 31 de runde.

Din ultimele performanțe se poate observa că Skënderbeu Korçë se confruntă cu probleme în a marca goluri, prezentând un număr scăzut de goluri înscrise și o serie de meciuri fără gol. Acest lucru indică faptul că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce sugerează necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

În ceea ce privește eficiența scăzută a echipei în privința golurilor marcate, media acestora nu deăpășește 0,9 pe meci. Astfel, eficiența scorului nefavorabil și jucând și în deplasare ar putea influența negativ rezultatul.

Golgheterul de la Skënderbeu Korçë

Până la această etapă a sezonului s-a făcut remarcată prestația individuală al lui Nnamdi Franklin Ahanonu. Atacantul a marcat de 9 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Skënderbeu Korçë să evite rezultatele adverse de-a lungul mai multor etape ale campionatului.

Date istorice a echipei Skënderbeu Korçë

Echipa Skënderbeu Korçë este unul dintre fenomenele acestui sport, colectând deja 8 titluri în istoria campionatului. Palmaresul echipei va afecta rezultatul final al meciului și nu va fi prima dată când echipa reușește să-și impresioneze adversarii cu o victorie într-un moment în care aceștia sunt într-o formă mai slabă.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Kukësi este Mustapha Gbolahan, care a înscris deja 5 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Skënderbeu Korçë rămâne a fi Nnamdi Franklin Ahanonu, care a avut 9 ocazii de gol.

Potrivit unor studii în minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, acesta poate fi un pariu bun pentru cei care urmăresc jocul live.

Opțiunea de a paria Sub 2,5 goluri este, de asemenea, una convingătoare, deoarece Skënderbeu Korçë are o medie de 1,07 goluri marcate pe meci ca vizitator și de regulă nu scapă goluri când joacă în deplasare, ceea ce face aceasta o piață demnă de a fi explorată.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Combinând numărul de cornere ale ambelor echipe, putem observa o medie de 3,42 cornere pe joc, ceea ce de asemenea reprezintă o piață demnă de a fi explorată pentru a obține profit din pariurile sportive.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 4,26 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Skënderbeu Korçë, este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 4 cartonașe roșii în acest sezon, comparativ cu Kukësi care a văzut cartonașul roșu doar de 3 ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene reprezintă o oportunitate bună de câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Kukësi – Skënderbeu Korçë, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Kukësi și Skënderbeu Korçë?

Meciul se va disputa vineri pe 19 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Kukësi – Skënderbeu Korçë?

Meciul va avea loc pe stadionul Stadiumi Zeqir Ymeri din Kukës.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Superliga, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 1-0 în favoarea lui Skënderbeu Korçë.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18960748
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații