Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Kalmar – Norrköping, Ponturi Pariuri, Sweden, Allsvenskan, 16 mai 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Allsvenskan_sweden

Un meci de fotbal între Kalmar și Norrköping din Allsvenskan va avea loc în Sweden, joi de la ora 17:00h (UTC), pe data de 16 mai 2024, consultă pontul pentru Kalmar – Norrköping 2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Kalmar – Norrköping

Meciul se va disputa pe stadionul mic Guldfågeln Arena, din orașul Kalmar, cu o capacitate de 12150 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Kalmar – Norrköping 2024

În ediția actuală a Allsvenskan, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,77 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 3,03 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Kalmar

Kalmar se întoarce după o înfrângere din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la Häcken, din cadrul Allsvenskan, s-a terminat cu 3-1. Echipa antrenată de H. Jensen s-a prezentat în ultimul meci cu o formație de 4-3-3.

Această înfrângere a fost deja prezisă înaintea meciului. Cotele de 1.36 au arătat acest lucru.

Linia defensivă a echipei a fost rău poziționată. Evoluția lui Motaraghebjafarpour Arash a fost groaznică, acesta a dat de gol echipa în momente decisive, fiind ancora care a dus spre acest rezultat negativ.

Ultimul meci pentru Norrköping

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Norrköping în cadrul la Allsvenskan, folosind formația 4-4-2, a disputat împotriva celor de la Hammarby și au sfârșit meciul cu un scor final de 1-2.

Meciul se aștepta a fi unul strâns, cu cote de înfrângere pentru echipa gazdă de 2.70.

Kalmar vs Norrköping h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat, Norrköping ocupase locul 7 în Allsvenskan, iar Kalmar locul 6. Norrköping a intrat pe teren cu tactica 3-4-2-1, în timp ce Kalmar a folosit formația 3-4-3.

Meciul dintre echipele care s-au întâlnit ultima dată în Allsvenskan, susținut pe data de 30-09-2023, din sezonul 2023, s-a încheiat cu victoria echipei Norrköping cu un scor de 1-0.

Ultima dată când aceste două echipe s-au confruntat, niciuna dintre elenu au avut vreo ocazie decisivă.

Kalmar

Allsvenskan clasament

Cu 6 puncte acumulate, Kalmar ocupă actualmente locul 15 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de risc pentru retrogradare. Echipa a înregistrat până acum 2 victorii, 6 înfrângeri și 0 remize.

Cît pentru a 9-a etapă, echipa a rămas cu 1 punct în spatele celor de la IFK Göteborg care se află puțin mai deasupra, pe locul 14.

Analiza Kalmar

Kalmar a primit mai multe goluri decât a dat, după cele 8 de runde. Echipa a înscris doar 14 goluri și a primit un total de 18.

Kalmar vine după o înfrângere, însâ antrenorul ei Henrik Jensen caută să se opună acestei tendințe, și să smulgă câștigul de la adversar, folosindu-se de avantajul că joacă acasă.

Contractat în acest sezon de către Kalmar, Dino Islamović a făcut fanii fericiți. În cel mai recent meci al echipei împotriva Häcken, acesta a avut din nou o performanță bună, marcând 0 goluri, fix pentru ce a venit aici. Așadar, atacantul continue să justifice investiția făcută în el.

Golgheterul de la Kalmar

În acest sezon, prestația individuală a lui Jacob Trenskow a ieșit în evidență, care a dominat partea ofensivă. Atacantul a marcat deja de 4 ori în acest sezon, fiind protagonistul succesului obținut de Kalmar în mai multe meciuri.

Norrköping

Allsvenskan clasament

Norrköping ajunge la această etapă deținând 10 puncte, clasându-se pe locul 12 în Allsvenskan, ca rezultat a 3 meciuri câștigate, 4 meciuri pierdute și 1 remize.

Echipa va lupta pentru un loc mai în față în cadrul la 9-a etapăcu același scor ca Elfsborg care ocupă locul 11.

Analiza Norrköping

După 8 de runde fierbinți, Norrköping se lasă observată, momentan, cu 12 goluri date și un număr de 20 goluri primite, în Allsvenskan.

Media loviturilor pe poartă pentru echipa Norrköping din campionat nu este cea mai bună. Există doar 4,38 pe meci. Fapt ce ne arată că echipa nu marchează prea multe goluri sau nu le prea dă de lucru portarilor adverși.

Adaptarea lui Joseph Ceesay cu noul tricou nu a mers foarte bine. Acesta a avut o prestație dezamăgitoare în ultimul meci al sezonului pentru Norrköping, împotriva Hammarby. Pe parcursul meciului, mijlocașul nu a reușit să fie eficient și a făcut prea puține pentru echipă. În ciuda așteptărilor bune despre jucător, performanțele sale încep să fie îngrijorătoare.

Golgheterul de la Norrköping

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Arnór Traustason. mijlocașului a marcat de 4 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Norrköping să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Date istorice a echipei Norrköping

Echipa Norrköping este unul dintre fenomenele acestui sport, colectând deja 13 titluri în istoria campionatului. Palmaresul echipei va afecta rezultatul final al meciului și nu va fi prima dată când echipa reușește să-și impresioneze adversarii cu o victorie într-un moment în care aceștia sunt într-o formă mai slabă.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Kalmar este Jacob Trenskow, care a înscris deja 4 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Norrköping rămâne a fi Arnór Traustason, care a avut 4 ocazii de gol.

Potrivit unor studii, cele mai multe goluri sunt marcate între minutele 75-90, fiind un moment oportun pentru a paria pentru cei care urmăresc jocul live.

Luând în considerare faptul că Norrköping are o medie de 1,25 goluri înscrise pe meci când joacă în deplasare și ținând cont că adesea nu primesc goluri în deplasare, piața Mai Puțin de 2,5 goluri poate fi o alternativă excelentă pentru a paria.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Combinând numărul de cornere ale ambelor echipe, putem observa o medie de 4,25 cornere pe joc, ceea ce de asemenea reprezintă o piață demnă de a fi explorată pentru a obține profit din pariurile sportive.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,25 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Kalmar – Norrköping, 2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Kalmar și Norrköping?

Meciul se va disputa joi pe 16 mai 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Kalmar – Norrköping?

Meciul va avea loc pe stadionul Guldfågeln Arena din Kalmar.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Allsvenskan, sezonul 2023 și s-a încheiat 1-0 în favoarea lui Norrköping.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19049344
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații