Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Kaiserslautern – Wehen Wiesbaden, Ponturi Pariuri, Germania, 2. Bundesliga, 20 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

2_liga_bundesliga

Kaiserslautern și Wehen Wiesbaden se vor întâlni pe 20 aprilie 2024, sâmbătă de la ora 11:00h (UTC), în cadrul la 2. Bundesliga în Germania, Uită-te la pontul pentru Kaiserslautern – Wehen Wiesbaden 2023/2024 pentru a spori șansele tale de câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Kaiserslautern – Wehen Wiesbaden

Meciul va avea loc pe mitic stadionul Fritz-Walter-Stadion, din orașul Kaiserslautern, cu o capacitate de 49780 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Kaiserslautern – Wehen Wiesbaden 2023/2024

În ediția actuală a 2. Bundesliga, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,94 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 3,1 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Kaiserslautern

Kaiserslautern se întoarce după o înfrângere din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la SpVgg Greuther Fürth, din cadrul 2. Bundesliga, s-a terminat cu 2-1. Antrenorul echipei, F. Funkel, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 4-2-3-1.

Era de așteptat ca meciu să fie echilibrat, echipa gazdă având cote de 2.88 pentru înfrângere.

Linia defensivă a echipei a fost rău poziționată. Evoluția lui Jean Zimmer a fost groaznică, acesta a dat de gol echipa în momente decisive, fiind ancora care a dus spre acest rezultat negativ.

Ultimul meci pentru Wehen Wiesbaden

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Wehen Wiesbaden în cadrul la 2. Bundesliga, folosind formația 4-2-3-1, a disputat împotriva celor de la Fortuna Düsseldorf și au sfârșit meciul cu un scor final de 0-2.

Se aștepta să fie un meci destul de echilibrat, cu cote pentru echipa gazdă de a fi înfrântă de 1.91.

Kaiserslautern vs Wehen Wiesbaden h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat în cadrul campionatului 2. Bundesliga, Kaiserslautern se afla pe locul 9 în timp ce Wehen Wiesbaden era pe locul 10. Kaiserslautern a ieșit pe teren cu tactica 3-4-1-2 în timp ce Wehen Wiesbaden și-a aranjat jucătorii sub formația 3-4-2-1.

Echipele acestea s-au întâlnit ultima dată la un meci 2. Bundesliga, pe data de 12-11-2023, sezonul 2023/2024, ce s-a încheiat cu victoria echipei Wehen Wiesbaden cu un scor de 2-1.

Ultima dată când aceste echipe s-au întâlnit, nu li s-a dat ușor să obțină o victorie!

Kaiserslautern

2. Bundesliga clasament

Cu 29 puncte acumulate, Kaiserslautern ocupă actualmente locul 17 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de risc pentru retrogradare. Echipa a înregistrat până acum 8 victorii, 16 înfrângeri și 5 remize.

Cît pentru a 30-a etapă, echipa a rămas cu 2 puncți în spatele la Hansa Rostock care se clasează puțin mai sus, pe locul 16.

Analiza Kaiserslautern

Momentan, în 2. Bundesliga, Kaiserslautern înregistrează 45 goluri înscrise și un număr de 58 goluri primite, după 29 de runde jucate.

Kaiserslautern vine la acest joc după o serie de 3 pierderi care a afectat moralul echipei.

al lor prezintă o rată medie de posesie de 43,62% în campionat, ceea ce înseamnă că echipa nu prea ia, de obicei, inițiativa în joc și are un stil de joc reactiv. Prin urmare, pentru acest meci Kaiserslautern x Wehen Wiesbaden din 2023/2024, echipa ar trebui să încerce să profite de posesie și să-și atace adversarul.

Kaiserslautern este de o natură mai ofensivă decât Wehen Wiesbaden, înregistrând 2661 atacuri dintre care a înscris de 31 ori, comparativ cu 2614 din partea celor de la Wehen Wiesbaden, care au marcat de 45 ori.

Golgheterul de la Kaiserslautern

Până la etapa actuală a sezonului, s-a făcut remarcabilă prestația individuală al lui Ragnar Ache. Atacantul a marcat de 16 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Kaiserslautern să evite rezultate negative de mai multe ori.

Wehen Wiesbaden

2. Bundesliga clasament

Wehen Wiesbaden ajunge la această etapă deținând 31 puncte, clasându-se pe locul 14 în 2. Bundesliga, ca rezultat a 8 meciuri câștigate, 14 meciuri pierdute și 7 remize.

Aceasta înseamnă că echipa va începe cea de a 30-a rundă cu nici un avantaj în raport cu Eintracht Braunschweig care se află pe locul 15, si are acelasi punctaj.

Analiza Wehen Wiesbaden

După 29 runde, Wehen Wiesbaden a primit mai multe goluri decât a înscris. Au primit un total de 40 goluri până acum și au marcat de 31 ori.

Golgheterul de la Wehen Wiesbaden

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este Ivan Prtajin, care a dominat zona ofensivă. Atacantul a marcat deja de 10 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care Wehen Wiesbaden le-a obținut în mai multe meciuri.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Kaiserslautern este Ragnar Ache, care a înscris deja 16 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Wehen Wiesbaden rămâne a fi Ivan Prtajin, care a avut 10 ocazii de gol.

Minutele 75-90 promit a fi un moment oportun pentru a paria, potrivit unor studii care au arătat că acesta este timpul în care se înscriu cele mai multe goluri.

Luând în considerare faptul că Wehen Wiesbaden are în medie 1,13 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

În caz că doreați să plasați un pariu câștigător, rețineți că suma numărului de cornere ale ambelor echipe oferă o medie de 4,72 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 4,45 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Wehen Wiesbaden, este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 6 cartonașe roșii în acest sezon, comparativ cu Kaiserslautern care a văzut cartonașul roșu doar de 4 ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene reprezintă o oportunitate bună de câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Kaiserslautern – Wehen Wiesbaden, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Kaiserslautern și Wehen Wiesbaden?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 20 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Kaiserslautern – Wehen Wiesbaden?

Meciul va avea loc pe stadionul Fritz-Walter-Stadion din Kaiserslautern.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul 2. Bundesliga, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 2-1 în favoarea lui Wehen Wiesbaden.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18863148
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații