Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Kabuscorp – Académica do Lobito, Ponturi Pariuri, Angola, Girabola, 05 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Girabola Angola

Un meci în cadrul Girabola între echipele Kabuscorp și Académica do Lobito va avea loc vineri de la ora 16:00h (UTC), pe data de 05 aprilie 2024, în Angola. Consultă pontul pentru Kabuscorp – Académica do Lobito 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Kabuscorp – Académica do Lobito

Meciul se va disputa pe stadionul mic Estádio Municipal dos Coqueiros, din orașul Luanda, cu o capacitate de 12000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Kabuscorp – Académica do Lobito 2023/2024

Girabola a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,16 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 1,89 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Kabuscorp

Kabuscorp se întoarce după o victorie din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la Sporting de Cabinda, din cadrul Girabola, s-a terminat cu 2-4.

Acest rezultat pozitiv a arătat favoritismul de dinaintea meciului, care avea o cotă de .

Ultimul meci pentru Académica do Lobito

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o remiză în ultima rundă. Unde în cadrul la Girabola, Académica do Lobito a disputat împotriva echipei Sporting de Cabinda, cu un scor final de 1-1.

Kabuscorp vs Académica do Lobito h2h

Ultimul lor meci în cadrul sezonului 2023/2024 din Girabola care a avut loc pe 11-11-2023, a fost un joc destul de strâns și s-a încheiat la egalitate 0-0.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Echipa Kabuscorp a avut o performanță solidă în ultimele cinci meciuri, în timp ce Académica do Lobito a fost ceva mai puțin consistentă.

Kabuscorp

Girabola clasament

Dacă vorbim despre echipa gazdă Kabuscorp, care se află pe locul 4, cu 30 puncte acumulate, în cadrul competiției Girabola din Angola, performanța acestora a adus echipei până acum 9 victorii, 3 înfrângeri și 3 remize.

Cît pentru a 18-a etapă, echipa a rămas cu 1 punct în spatele la CD Lunda-Sul care ocupă locul 3.

Analiza Kabuscorp

Pentru moment, după 17 de runde care au luat sfârșit, Kabuscorp înregistrează 18 goluri date și un număr de 9 goluri primite, în Girabola.

Se poate observa că numărul mediu de șuturi pe poartă pentru Kabuscorp nu este cel mai surprinzător, dar precizia echipei este pe departe de invidiat! Sunt doar 1,71 șuturi pe poartă pe meci, cu o medie de 1,29 goluri. Mai bine zis, mai mult de 40% din șuturile pe poartă vor ajunge până în spatele porții.

Echipele care au posesia mingii peste 50%, de regulă au tendința de a ține sub control adversarul. În pofida acestui lucru, Kabuscorp încearcă să obțină o medie a posesiei balonului de 55,25% pentru a controla jocul.

Câștigând 4 meciuri în calitate de echipă vizitatoare, această înregistrează un record de 5 victorii, 1 înfrângeri, și 1 remize demonstrând că în jocurile de acasă aceștia înregistrează rezultate mai bune decât deplasare.

Kabuscorp este de o natură mai ofensivă decât Académica do Lobito, înregistrând 720 atacuri dintre care a înscris de 6 ori, comparativ cu 69 din partea celor de la Académica do Lobito, care au marcat de 18 ori.

Académica do Lobito

Girabola clasament

Académica do Lobito ajunge la această etapă deținând 16 puncte, clasându-se pe locul 9 în Girabola, ca rezultat a 4 meciuri câștigate, 6 meciuri pierdute și 4 remize.

Ceea ce înseamnă că pentru a 18-a rundă, echipa a acumulat același număr de puncte ca și São Salvador care se află pe locul 10.

Analiza Académica do Lobito

Până acum, Académica do Lobito a primit 10 goluri, dar a înscris numai 6, ceea ce araată că a primit mai multe goluri decât a fost capabilă să înscrie după cele 17 de runde.

Se poate constata, pe baza performanțelor recente, că Académica do Lobito întâmpină probleme în a marca goluri, prezentând un număr redus de goluri înscrise și o mulțime de meciuri în care nu a reușit să marcheze. Acestea sugerează că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, indicând necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

Echipa are o eficiență deplorabilă în ceea ce privește marcatul, unde media golurilor înscrise nu a putut să treacă de 0,46 pe meci. Atât eficiența scăzută a scorului, cât și jucatul în deplasare pot fi motive cruciale pentru a avea un rezultat negativ.

Fapte interesante despre joc

În ciuda unui număr mai mic de încercări de șut pe meci, Kabuscorp are o rată de conversie ridicată și un atacant în formă, ceea ce îi face favoriți să înscrie primul gol în această partidă împotriva Académica do Lobito, care are tendința de a primi goluri devreme.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Cele mai bun moment pentru a plasa pariuri este între minutele 75-90, reieșind din statistica unor studii s-a dedus că cele mai multe goluri se înscriu în acest timp.

Luând în considerare faptul că Académica do Lobito are în medie 0,29 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Combinând numărul de cornere ale ambelor echipe, putem observa o medie de 1,63 cornere pe joc, ceea ce de asemenea reprezintă o piață demnă de a fi explorată pentru a obține profit din pariurile sportive.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 0,94 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Kabuscorp – Académica do Lobito, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Kabuscorp și Académica do Lobito?

Meciul se va disputa vineri pe 05 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Kabuscorp – Académica do Lobito?

Meciul va avea loc pe stadionul Estádio Municipal dos Coqueiros din Luanda.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Girabola, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 0-0, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19061586
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații