Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Juventude – Ituano, Ponturi Pariuri, Brazil, Serie B, 04 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

serieb_brasil

Un meci în cadrul Serie B între echipele Juventude și Ituano va avea loc sâmbătă, pe data de 04 noiembrie 2023, în Brazil. Consultă pontul pentru Juventude – Ituano 2023 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Juventude – Ituano

Meciul e programat să aibă loc pe Estádio Alfredo Jaconi, din orașul Caxias do Sul, cu o capacitate de 30519 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Juventude – Ituano 2023

În ciuda schimbării sezonului, Serie B nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,05 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,02 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Juventude

Juventude revine după o egalitate din etapa anterioară. Duelul cu cei de la Vitória, din cadrul Serie B a luat sfârșit cu 0-0. Echipa antrenată de către A. Martins Bolzan și-a făcut apariția în ultima partidă cu o formație de 4-3-3.

Remiza (cu cote de 3.20) s-a dovedit a fi un rezultat bun, având în vedere că favoritismul era de partea celeilalte echipe.

Chiar dacă modul în care s-au prezentat cei de la Juventude a fost bun, David este cel care a atras privirile. Apariția lui a fost uimitoare, dând câteva pase bune, observându-se astfel dedicarea lui pentru echipă, care l-a ajutat să păstreze un rezultat decent.

Ultimul meci pentru Ituano

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o remiză în ultima rundă. Unde Ituano în cadrul la Serie B, folosind formația 4-4-2, a disputat împotriva celor de la Mirassol și au sfârșit meciul cu un scor final de 0-0.

Se aștepta să avem un joc echilibrat, deci o remiză putea fi anticipată ușor, având cote în jur de 3.00.

Juventude vs Ituano h2h

Ultima dată, Juventude s-a confruntat cu Ituano în cadrul campionatului Serie B. Juventude, care atunci ocupa locul 8, a intrat pe teren cu formația 4-4-2, în timp ce Ituano, care ocupa locul 13, a folosit tactica 4-2-3-1.

Ultimul lor meci în cadrul sezonului 2023 din Serie B care a avut loc pe 08-07-2023, a fost un joc destul de strâns și s-a încheiat la egalitate 1-1.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Seria de cinci jocuri a echipei Juventude s-a soldat cu un rezultat favorabil pentru aceștia, în comparație cu Ituano.

Juventude

Serie B clasament

Dacă vorbim despre echipa gazdă Juventude, care se află pe locul 5, cu 57 puncte acumulate, în cadrul competiției Serie B din Brazil, performanța acestora a adus echipei până acum 16 victorii, 9 înfrângeri și 9 remize.

Echipa, are aceleași puncte ca Criciúma care ocupă locul 4, începe cea de a 35-a etapă.

Analiza Juventude

Juventude are un raport pozitiv de goluri înscrise și goluri primite, după cele 34 de runde. Echipa ajunge la 37 goluri înscrise și 29 primite.

Golgheterul de la Juventude

Pe plan individual, zona ofensivă al acestui campionat se distinge mai ales prin reușitele lui Nenê. Atacantul a marcat deja 7 goluri, fiind extrem de important pentru Juventude, care a beneficiat de mai multe ori de performanțele acestuia pentru a triumfa în mai multe confruntări importante.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Ituano

Serie B clasament

Ituano ajunge la această etapă deținând 37 puncte, clasându-se pe locul 14 în Serie B, ca rezultat a 8 meciuri câștigate, 13 meciuri pierdute și 13 remize.

Aceasta înseamnă că echipa va începe cea de a 35-a rundă cu un avantaj de 1 punct în raport cu Sampaio Corrêa care se află pe locul 15.

Analiza Ituano

Actualmente, Ituano înregistrează 30 goluri înscrise și un număr de 35 goluri primite în Serie B, după cele 34 runde jucate.

Din ultimele performanțe se poate observa că Ituano se confruntă cu probleme în a marca goluri, prezentând un număr scăzut de goluri înscrise și o serie de meciuri fără gol. Acest lucru indică faptul că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce sugerează necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

Performanța echipei Ituano pe parcursul campionatului nu este cea mai bună. Echipa are o medie de lovituri pe poartă de doar 3,85 pe meci. Fapt ce ne arată că echipa nu înscrie multe goluri de obicei sau nu le prea dă multă treabă de făcut portarilor adverși.

Echipa are o eficiență scăzută în ceea ce privește numărul de goluri marcate, a cărui medie nu depășește 0,88 pe meci. Cu o eficiență scăzută a scorului și jucând în deplasare, acest lucru ar putea a fi decisiv pentru un rezultat negativ.

Golgheterul de la Ituano

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Quirino. Atacantul a marcat de 5 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Ituano să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Juventude este Nenê, care a înscris deja 7 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Ituano rămâne a fi Quirino, care a avut 5 ocazii de gol.

Minutele 75-90 înregistrează cele mai multe goluri, un moment oportun pentru a paria în caz că urmărești meciul live.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de Juventude 1,24 și echipa vizitatoare Ituano 0,71 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Puteți observa că suma cornerelor ambelor echipe ne dă o medie de 5,16 cornere pe joc, ceea ce deschide o fereastră pentru a plasa un pariu profitabil.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Juventude are o medie de 2,7 cartonașe galbene pe meci după cele 34 runde, în timp ce Ituano are o medie de 2,5. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 5,35 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Ituano, este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 3 cartonașe roșii în acest sezon, comparativ cu Juventude care am văzut cartonașul roșu doar de două ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene reprezintă o oportunitate bună de câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Juventude – Ituano, 2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Juventude și Ituano?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 04 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Juventude – Ituano?

Meciul va avea loc pe stadionul Estádio Alfredo Jaconi din Caxias do Sul.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Serie B, sezonul 2023 și s-a încheiat 1-1, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18791917
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații