Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

İstanbulspor – Pendikspor, Ponturi Pariuri, Turkey, Super Lig, 04 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Super_Lig_Turkey

Un meci în cadrul Super Lig între echipele İstanbulspor și Pendikspor va avea loc sâmbătă, pe data de 04 noiembrie 2023, în Turkey. Consultă pontul pentru İstanbulspor – Pendikspor 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între İstanbulspor – Pendikspor

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Necmi Kadıoğlu Stadyumu, din orașul Esenyurt, cu o capacitate de 7500 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la İstanbulspor – Pendikspor 2023/2024

Super Lig a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 3,04 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,57 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru İstanbulspor

Având în vedere cotele mare pentru câștigarea meciului, un egal (cu cota de 7.00) s-a dovedit a fi un rezultat prost.

Ultimul meci pentru Pendikspor

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Pendikspor în cadrul la Super Lig, folosind formația 4-4-2, a disputat împotriva celor de la Fenerbahçe și au sfârșit meciul cu un scor final de 0-5.

Această înfrângere a fost deja prezisă înaintea meciului. Cotele de 1.30 au arătat acest lucru.

İstanbulspor vs Pendikspor h2h

Echipele acestea s-au întâlnit ultima dată la un meci 2. Lig: Beyaz, pe data de 06-03-2016, sezonul 2015/2016, ce s-a încheiat cu victoria echipei Pendikspor cu un scor de 1-0.

În cadrul disputei anterioare dintre aceste echipe s-a încins o luptă crâncenă pentru a păstra poziția de frunte.

İstanbulspor

Super Lig clasament

Cu 5 puncte acumulate, İstanbulspor ocupă actualmente locul 19 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de risc pentru retrogradare. Echipa a înregistrat până acum 1 victorii, 6 înfrângeri și 2 remize.

Cît pentru a 11-a etapă, echipa a rămas cu 2 puncți în spatele la Pendikspor care se clasează puțin mai sus, pe locul 18.

Analiza İstanbulspor

İstanbulspor a primit un total de 15 goluri și a înscris de doar 6 ori, ceea ce arată clar că a primit mai multe goluri decât a dat după cele 10 de runde.

Performanțele recente ale İstanbulspor au evidențiat faptul că echipa are probleme în a marca goluri, cu un număr scăzut de goluri înscrise și un număr mare de meciuri fără gol. Aceste aspecte sugerează că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce indică necesitatea îmbunătățirii jocului ofensiv.

Media posesiei a al lor este de 46% în campionat, ceea ce ne arată că echipa, de regulă, nu poate lua inițiativa în joc și are un stil de joc mai reactiv. Prin urmare, în cadrul meciului dintre İstanbulspor x Pendikspor 2023/2024, echipa va trebui să-și dea un pic silința pentru a menține posesia de partea lor, dacă vor să construiască faze de atac.

Cu un program încărcat, İstanbulspor poate avea probleme în a-și menține performanța în fața mai multor jocuri într-un interval scurt de timp. În ciuda faptului că cotele previzionează un joc echilibrat cu İstanbulspor și Pendikspor având șanse de victorie de peste 2, programul încărcat al echipei poate fi un factor decisiv pentru rezultat.

Golgheterul de la İstanbulspor

Pe plan individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Emir Gültekin. A marcat de 2 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la İstanbulspor să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe prestații.

Pendikspor

Super Lig clasament

Cu 7 puncte câștigate, Pendikspor se află pe locul 18 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de retrogradare. Rezultatele echipei de până acum sunt 1 victorii, 5 înfrângeri și 4 remize.

Echipa începe 11-a etapăcu un mic dezavantaj de 1 punct față de İstanbul Başakşehir care ocupă locul 17.

Analiza Pendikspor

După 10 de runde fierbinți, Pendikspor se lasă observată, momentan, cu 10 goluri date și un număr de 23 goluri primite, în Super Lig.

Media loviturilor pe poartă pentru Pendikspor de-alungul campionatului nu arată prea bine. Echipa are doar 3,5 pe meci. Fapt ce ne arată că echipa nu marchează prea multe goluri sau nu le prea dă de lucru portarilor adverși.

Echipa are o eficiență scăzută în ceea ce privește numărul de goluri marcate, a cărui medie nu depășește 1 pe meci. Cu o eficiență scăzută a scorului și jucând în deplasare, acest lucru ar putea a fi decisiv pentru un rezultat negativ.

Pendikspor este o echipă mai ofensivă decât İstanbulspor, înregistrând 948 atacuri împotriva la 717 din partea celor de la İstanbulspor, și marcând de 10 ori comparativ cu İstanbulspor care a înscris de 6 ori.

Una dintre achizițiile echipei pentru acest sezon pare să se afle într-un ritm lent de adaptare. Welinton a jucat un alt meci și s-a clasat sub așteptări în ultima sa apariție cu clubul, împotriva Fenerbahçe. Fundașul nu a reușit să arate siguranța așteptată și nu a ajutat Pendikspor să iasa învingătoare.

Golgheterul de la Pendikspor

Óscar Romero s-a dovedit a fi un atu pentru ofensiva echipei în acest sezon. Cu 3 goluri marcate în competiție, mijlocașului a jucat un rol esențial pentru obiectivele care și le-au propus cei de la Pendikspor.

Este important să menționăm că mai mult de 50% din golurile înscrise de acest jucător au fost de la penalty. Mai exact, au fost 3 din 3 goluri înscrise.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Potrivit unor studii, cele mai multe goluri sunt marcate între minutele 75-90, fiind un moment oportun pentru a paria pentru cei care urmăresc jocul live.

Luând în considerare faptul că Pendikspor are în medie 1 gol pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Puteți observa că suma cornerelor ambelor echipe ne dă o medie de 3,66 cornere pe joc, ceea ce deschide o fereastră pentru a plasa un pariu profitabil.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 4,3 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, İstanbulspor – Pendikspor, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre İstanbulspor și Pendikspor?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 04 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă İstanbulspor – Pendikspor?

Meciul va avea loc pe stadionul Necmi Kadıoğlu Stadyumu din Esenyurt.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul 2. Lig: Beyaz, sezonul 2015/2016 și s-a încheiat 1-0 în favoarea lui Pendikspor.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18903642
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații