Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Ironi Tiberias – Hapoel Nof HaGalil, Ponturi Pariuri, Israel, Liga Leumit, 10 mai 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Liga Leumit Israel

Ironi Tiberias și Hapoel Nof HaGalil se vor confrunta pe 10 mai 2024, vineri de la ora 13:00h (UTC), în cadrul la Liga Leumit în Israel, Uită-te la pontul pentru Ironi Tiberias – Hapoel Nof HaGalil 2023/2024 pentru a spori șansele tale de câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Ironi Tiberias – Hapoel Nof HaGalil

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Afula Illit Stadium, din orașul Afula, cu o capacitate de 12000 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Ironi Tiberias – Hapoel Nof HaGalil 2023/2024

În ediția actuală a Liga Leumit, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,6 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,71 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Ironi Tiberias

Ironi Tiberias vine după o victorie în etapa precedentă. Meciul împotriva la Bnei Yehuda, din cadrul Liga Leumit, s-a încheiat cu 2-0.

Era de așteptat ca meciul să fie echilibrat, victoria gazdelor având o cotă de 2.40.

Ultimul meci pentru Hapoel Nof HaGalil

Hapoel Nof HaGalil pare a fi într-o formă bună la fel ca și adversarul. Aceasta vine și ea încrezută după o victorie. Unde în cadrul la Liga Leumit, a disputat împotriva echipei Ironi Kiryat Shmona, cu un scor final de 0-2.

În acest meci am asistat la o surpriză incredibilă! Cotele pentru victorie de 4.75 au asigurat triumfiul neașteptat al celor subestimați.

Ironi Tiberias vs Hapoel Nof HaGalil h2h

Ultimul lor meci în cadrul sezonului 2023/2024 din Liga Leumit care a avut loc pe 16-02-2024, a fost un joc destul de strâns și s-a încheiat la egalitate 1-1.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Echipa Hapoel Nof HaGalil a obținut rezultate mai consistente în ultimele cinci jocuri decât omologul său Ironi Tiberias.

Ironi Tiberias

Echipa Ironi Tiberias are 54 puncte și ocupă la momentul actual locul 3 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Promotion Group, cu o serie de 14 victorii, 12 remize și 4 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că în 5-a etapă, echipa a depășit pe Maccabi Kabilio Jaffa care se află pe locul 4 în clasament, are un avantaj de 4 puncți.

Analiza Ironi Tiberias

Pentru moment, după 4 de runde care au luat sfârșit, Ironi Tiberias înregistrează 46 goluri date și un număr de 28 goluri primite, în Liga Leumit.

Echipele care au posesia mingii peste 50%, de regulă au tendința de a ține sub control adversarul. În pofida acestui lucru, Ironi Tiberias încearcă să obțină o medie a posesiei balonului de 54,18% pentru a controla jocul.

Golgheterul de la Ironi Tiberias

Individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Wahib Habiballa. Atacantul a marcat de 12 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Ironi Tiberias să încheie cu un rezultat pozitiv mai multe dispute.

Hapoel Nof HaGalil

Echipa Hapoel Nof HaGalil are 47 puncte și actualmente ocupă locul 5 în clasament, loc care se califică pentru Promotion Group, având în spate o istorie de 13 victorii, 8 remize și 9 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că pentru a 5-a rundă, echipa a depășit cu 2 puncte pe Hapoel Ramat HaSharon, care se află pe locul 6.

Analiza Hapoel Nof HaGalil

La acest moment, Hapoel Nof HaGalil se prezintă cu 46 goluri date și un total de 34 goluri primite, după 4 runde jucate, în Liga Leumit.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, Hapoel Nof HaGalil se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 4,83 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

O echipă cu potențial și ambiții mari în Liga Leumit.

Golgheterul de la Hapoel Nof HaGalil

Până la această etapă a sezonului s-a făcut remarcată prestația individuală al lui Samir Farhud. Atacantul a marcat de 8 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Hapoel Nof HaGalil să evite rezultatele adverse de-a lungul mai multor etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Ironi Tiberias este Wahib Habiballa, care a înscris deja 12 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Hapoel Nof HaGalil rămâne a fi Samir Farhud, care a avut 8 ocazii de gol.

Cele mai bun moment pentru a plasa pariuri este între minutele 75-90, reieșind din statistica unor studii s-a dedus că cele mai multe goluri se înscriu în acest timp.

Luând în considerare faptul că Hapoel Nof HaGalil are în medie 1,2 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Combinând numărul de cornere ale ambelor echipe, putem observa o medie de 4,93 cornere pe joc, ceea ce de asemenea reprezintă o piață demnă de a fi explorată pentru a obține profit din pariurile sportive.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Ironi Tiberias are o medie de 12,2 cartonașe galbene pe meci după cele 4 runde, în timp ce Hapoel Nof HaGalil are o medie de 11,6. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 29,75 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Ironi Tiberias – Hapoel Nof HaGalil, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Ironi Tiberias și Hapoel Nof HaGalil?

Meciul se va disputa vineri pe 10 mai 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Ironi Tiberias – Hapoel Nof HaGalil?

Meciul va avea loc pe stadionul Afula Illit Stadium din Afula.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Liga Leumit, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 1-1, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19116122
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații