Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Ironi Tiberias – Bnei Yehuda, Ponturi Pariuri, Israel, Liga Leumit, 02 februarie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Liga Leumit Israel

Ironi Tiberias și Bnei Yehuda se vor întâlni pe 02 februarie 2024, vineri de la ora 13:00h (UTC), în meciul din cadrul campionatului Liga Leumit în Israel, Uită-te la pontul pentru Ironi Tiberias – Bnei Yehuda 2023/2024 pentru a spori șansele tale de câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Ironi Tiberias – Bnei Yehuda

Meciul se va disputa pe stadionul mic Afula Illit Stadium, din orașul Afula, cu o capacitate de 12000 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Ironi Tiberias – Bnei Yehuda 2023/2024

În ciuda schimbării sezonului, Liga Leumit nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,69 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,6 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Ironi Tiberias

Ironi Tiberias vine după o victorie în etapa precedentă. Meciul împotriva la Ashdod, din cadrul State Cup, s-a încheiat cu 0-2.

Se aștepta să fie un meci echilibrat, victoria gazdelor având o cotă de 3.75.

Ultimul meci pentru Bnei Yehuda

Bnei Yehuda pare a fi într-o formă bună la fel ca și adversarul. Aceasta vine și ea încrezută după o victorie. Unde în cadrul la State Cup, a disputat împotriva echipei Hapoel Ramat Gan, cu un scor final de 0-1.

Gazdele aveau o cotă de 2.15 pentru victorie, deci era de așteptat ca meciul să fie destul de echilibrat.

Ironi Tiberias vs Bnei Yehuda h2h

Echipele acestea s-au întâlnit ultima dată la un meci Liga Leumit, pe data de 14-09-2023, sezonul 2023/2024, ce s-a încheiat cu victoria echipei Bnei Yehuda cu un scor de 4-1.

Ironi Tiberias

Liga Leumit clasament

Echipa Ironi Tiberias are 37 puncte și ocupă la momentul actual locul 1 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Promotion Group, cu o serie de 10 victorii, 7 remize și 1 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că echipa obține un avantaj de 1 punct pentru cea de a 19-a etapă, s-a luat la întrecere cu Ironi Kiryat Shmona pe locul 2 în clasament.

Analiza Ironi Tiberias

La sfârșitul celor 18 de meciuri, Ironi Tiberias prezintă un raport pozitiv de goluri înscrise și goluri primite. Echipa ajunge să aibă 33 goluri înscrise și 16 primite.

Cu toată că au câștigat 4 meciuri în calitate de oaspete, această echipă demonstrează că există totuși avantajul de a juca mai bine pe terenul propriu, înregistrând un record de 6 victorii, 0 înfrângeri, și 3 remize.

Golgheterul de la Ironi Tiberias

Individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Wahib Habiballa. A marcat de 9 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Ironi Tiberias să încheie cu un rezultat pozitiv mai multe dispute.

Bnei Yehuda

Liga Leumit clasament

Echipa Bnei Yehuda are 36 puncte și actualmente ocupă locul 3 în clasament, loc care se califică pentru Promotion Group, având în spate o istorie de 11 victorii, 3 remize și 4 înfrângeri.

Echipa are nu are niciun dezavantaj față de Ironi Kiryat Shmona care ocupă locul 2 în cea de a 19-a etapă, având același număr de puncte.

Analiza Bnei Yehuda

Bnei Yehuda iese în evidență cu o rată pozitivă de goluri înscrise și goluri primite, la finalul celor 18 de runde. Echipa ajunge să aibă 33 goluri înscrise și 16 primite.

O echipă cu potențial și ambiții mari în Liga Leumit.

O posesie a mingii de peste 50% permite, de obicei, echipelor să obțină ceva avantaj asupra adversarilor. Acesta este motivul pentru care echipa Bnei Yehuda tinde să obțină o media a posesiei balonului de 58,13%, astfel stăpânind jocul.

Reușita de 4 victorii, 2 înfrângeri, și 3 remize ne arată că performanța celor de la Bnei Yehuda nu pierde din calitate în meciurile din deplasare, unde de obicei domină adversarii.

Golgheterul de la Bnei Yehuda

Până la această etapă a sezonului s-a făcut remarcată prestația individuală al lui Almog Buzaglo. mijlocașului a marcat de 8 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Bnei Yehuda să evite rezultatele adverse de-a lungul mai multor etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Ironi Tiberias este Wahib Habiballa, care a înscris deja 9 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Bnei Yehuda rămâne a fi Almog Buzaglo, care a avut 8 ocazii de gol.

Minutele 75-90 ale meciului reprezintă un moment oportun pentru a paria, în pofida faptului că cele mai multe goluri sunt marcate în această perioadă.

Opțiunea de a paria Sub 2,5 goluri este, de asemenea, una convingătoare, deoarece Bnei Yehuda are o medie de 1,44 goluri marcate pe meci ca vizitator și de regulă nu scapă goluri când joacă în deplasare, ceea ce face aceasta o piață demnă de a fi explorată.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Dacă aveați în plan să plasați un pariu câștigător, luați aminte că media cornerelor pe joc pentru ambele echipe înregistrează un total de 4,66.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 4,33 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Bnei Yehuda, este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 3 cartonașe roșii în acest sezon, comparativ cu Ironi Tiberias care a primit doar un singur cartonaș roșu. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene reprezintă o oportunitate bună de câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Ironi Tiberias – Bnei Yehuda, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Ironi Tiberias și Bnei Yehuda?

Meciul se va disputa vineri pe 02 februarie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Ironi Tiberias – Bnei Yehuda?

Meciul va avea loc pe stadionul Afula Illit Stadium din Afula.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Liga Leumit, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 4-1 în favoarea lui Bnei Yehuda.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18844064
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații