Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Iran – Uzbekistan, Ponturi Pariuri, World, WC Qualification Asia, 11 iunie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Iran și Uzbekistan sunt programate să se confrunte pe 11 iunie 2024, marți de la ora 17:00h (UTC), într-un meci din WC Qualification Asia care se va desfășura în World, aruncă o privire la pontul Iran – Uzbekistan 2026 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Iran – Uzbekistan

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Azadi Stadium, din orașul Teheran, cu o capacitate de 20000 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Iran – Uzbekistan 2026

În ediția actuală a WC Qualification Asia, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,99 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 3,13 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Iran

Iran se întoarce după o victorie din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la Hong Kong, din cadrul WC Qualification Asia, s-a terminat cu 2-4. Echipa antrenată de A. Ghalenoei s-a prezentat în ultimul meci cu o formație de 4-4-2.

Acest rezultat pozitiv a confirmat favoritismul de dinaintea meciului, care avea o cotă de 1.09.

Ultimul meci pentru Uzbekistan

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Uzbekistan în cadrul la WC Qualification Asia, folosind formația 3-4-3, a reușit să ia trei puncte de la Turkmenistan, cu scorul final de 3-1.

Rezultatul pozitiv a arătat care era echipa favorită chiar înainte să înceapă meciul, datorită cotei de 1.07.

Iran vs Uzbekistan h2h

Ultima dată, Iran s-a confruntat cu Uzbekistan în cadrul campionatului WC Qualification Asia. Iran, care atunci ocupa locul 1, a intrat pe teren cu formația 4-3-3, în timp ce Uzbekistan, care ocupa locul 2, a folosit tactica 4-2-3-1.

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul la WC Qualification Asia, pe 21-11-2023, a sezonului 2026, într-un meci strâns și plin de dueluri care s-a încheiat cu o remiză 2-2.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Iran

WC Qualification Asia clasament

Echipa Iran are 13 puncte și ocupă la momentul actual locul 1 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Next Round, cu o serie de 4 victorii, 1 remize și 0 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că echipa a acumulat același număr de puncte pentru cea de a 6-a etapă, s-a luat la întrecere cu Uzbekistan pe locul 2 în clasament.

Analiza Iran

Deoarece aceasta este ultima rundă a ligii, dinamica meciurilor este plină de anticipație și importanță. În această etapă crucială, în care fiecare punct poate face diferența, anumite echipe se regăsesc în situații unice care adaugă un plus de intrigă meciului lor final. Să aruncăm o privire asupra modului în care ultima rundă afectează Iran și poziția lor în clasamentul ligii.

Momentan, în WC Qualification Asia, Iran are 16 goluri marcate și un total de 4 goluri primite, după 5 runde jucate.

Echipele care au posesia mingii peste 50%, de regulă au tendința de a ține sub control adversarul. În pofida acestui lucru, Iran încearcă să obțină o medie a posesiei balonului de 56,6% pentru a controla jocul.

Golgheterul de la Iran

Mehdi Taremi s-a dovedit a fi un jucător extraordinar pe plan individual pentru ofensiva echipei în acest sezon. Având marcate 5 goluri în campionat, atacantul a jucat un rol esențial pentru ca Iran să obțină rezultate favorabile de mai multe ori.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Uzbekistan

WC Qualification Asia clasament

Echipa Uzbekistan are 13 puncte și actualmente ocupă locul 2 în clasament, loc care se califică pentru Next Round, având în spate o istorie de 4 victorii, 1 remize și 0 înfrângeri.

Echipa are nu are niciun dezavantaj față de Iran care ocupă locul 1 în cea de a 6-a etapă, având același număr de puncte.

Analiza Uzbekistan

Având în vedere că aceasta este ultima rundă a ligii, meciurile se desfășoară cu o anticipație și o semnificație aparte. În această etapă crucială, în care fiecare punct poate face diferența, anumite echipe se confruntă cu situații unice care adaugă un strop de intrigă meciului lor final. Haideți să vedem cum ultima rundă afectează Uzbekistan și poziția lor în clasamentul ligii.

Actualmente, Uzbekistan înregistrează 13 goluri înscrise și un număr de 4 goluri primite în WC Qualification Asia, după cele 5 runde jucate.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, Uzbekistan se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 6,6 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

Aceasta este una din top 5 echipe din WC Qualification Asia și are în plan să țină același ritm, înregistrând performanțe bune!

Luând în considerație bilanțul lui Uzbekistan care figurează 2 victorii, 0 înfrângeri, și 0 remize, putem vedea că nici în deplasare, aceștia nu le prea oferă șanse adversarilor să triumfeze.

Golgheterul de la Uzbekistan

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este Oston Urunov, care a dominat zona ofensivă. mijlocașului a marcat deja de 3 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care Uzbekistan le-a obținut în mai multe meciuri.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Iran este Mehdi Taremi, care a înscris deja 5 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Uzbekistan rămâne a fi Oston Urunov, care a avut 3 ocazii de gol.

Timpul potrivit pentru a paria în cazul celor care urmăresc meciul în direct este între minutele 75-90, fiindcă atunci se înregistrează cele mai multe goluri.

Pariul pe mai Puțin de 2,5 goluri pare a fi o opțiune bună, având în vedere că Uzbekistan are o medie de 2,5 goluri pe meci când joacă în deplasare. Această piață pare a fi profitabilă, deoarece Uzbekistan nu primește goluri în deplasare.

Ponturi Pariuri pe Cornere

S-ar putea să plasați un pariu profitabil dacă luați în considerare faptul că s-a înregistrat o medie de 5,9 cornere pe joc.

Uzbekistan este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 8 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Uzbekistan în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 2,6 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Iran – Uzbekistan, 2026: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Iran și Uzbekistan?

Meciul se va disputa marți pe 11 iunie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Iran – Uzbekistan?

Meciul va avea loc pe stadionul Azadi Stadium din Teheran.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul WC Qualification Asia, sezonul 2026 și s-a încheiat 2-2, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18944461
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații