Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Internacional – Delfin, Ponturi Pariuri, South America, Copa Sudamericana, 09 iunie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

copa_sud_americana

Un meci în cadrul Copa Sudamericana între echipele Internacional și Delfin va avea loc duminică de la ora 00:30h (UTC), pe data de 09 iunie 2024, în South America. Consultă pontul pentru Internacional – Delfin 2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Internacional – Delfin

Meciul e programat să aibă loc pe Estádio Alfredo Jaconi, din orașul Caxias do Sul, cu o capacitate de 30519 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Internacional – Delfin 2024

În ciuda schimbării sezonului, Copa Sudamericana nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,6 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,51 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Internacional

Internacional vine după o victorie în etapa precedentă. Meciul împotriva la Real Tomayapo, din cadrul Copa Sudamericana, s-a încheiat cu 0-2. Echipa antrenată de E. Coudet și-a făcut apariția în ultimul meci cu o formație de 4-1-3-2.

Acest rezultat pozitiv a arătat favoritismul de dinaintea meciului, care avea o cotă de 1.25.

Ultimul meci pentru Delfin

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Delfin în cadrul la Liga Pro, folosind formația 4-2-3-1, a disputat împotriva celor de la Cumbaya și au sfârșit meciul cu un scor final de 1-0.

Rezultatul negativ al echipei favorizate, într-un scenariu cu o cotă de 6.00, i-a surpins pe toți și nimeni nu se aștepta la înfrângere.

Internacional vs Delfin h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat în cadrul campionatului Copa Sudamericana, Internacional se afla pe locul 3 în timp ce Delfin era pe locul 2. Internacional a ieșit pe teren cu tactica 4-2-3-1 în timp ce Delfin și-a aranjat jucătorii sub formația 4-4-2.

Aceste echipe s-au întâlnit ultima dată la un meci din Copa Sudamericana, ce a avut loc pe data de 26-04-2024, din sezonul 2024, și s-a încheiat cu succesul echipei Internacional cu un scor de 1-2.

Ultima dată când aceste echipe s-au întâlnit, nu li s-a dat ușor să obțină o victorie!

Echipa Internacional în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Delfin.

Internacional

Copa Sudamericana clasament

Dacă vorbim despre echipa gazdă Internacional, care se află pe locul 3, cu 8 puncte acumulate, în cadrul competiției Copa Sudamericana din South America, performanța acestora a adus echipei până acum 2 victorii, 1 înfrângeri și 2 remize.

Echipa, are aceleași puncte ca Delfin care ocupă locul 2, începe cea de a 5-a etapă.

Analiza Internacional

Internacional are un raport pozitiv de goluri înscrise și goluri primite, după cele 4 de runde. Echipa ajunge la 5 goluri înscrise și 3 primite.

Performanțele recente ale Internacional au evidențiat faptul că echipa are probleme în a marca goluri, cu un număr scăzut de goluri înscrise și un număr mare de meciuri fără gol. Aceste aspecte sugerează că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce indică necesitatea îmbunătățirii jocului ofensiv.

Echipa Internacional are obiceiul de a controla jocul cu o medie a posesiei balonului de 72,6%. Echipele care au posesia mingii peste 50% au de obicei avantaj asupra adversarilor.

Golgheterul de la Internacional

Dacă să analizăm prestațiile individuale din ofensiva echipei în cadrul campionatului până acum, îl observăm pe Rafael Santos Borré care a făcut furori. Ajutându-i pe cei de la Internacional să introducă cele 2 goluri în plasa adversarilor pentru acest sezon, atacantul a jucat un rol esențial în obținerea unor rezultate pozitive.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Delfin

Copa Sudamericana clasament

Delfin ajunge la această etapă deținând 8 puncte, clasându-se pe locul 2 în Copa Sudamericana, ca rezultat a două meciuri căștigate, 1 meciur pierdute și 2 remize.

Ceea ce înseamnă că pentru a 5-a rundă, echipa a acumulat același număr de puncte ca și Internacional care se află pe locul 3.

Analiza Delfin

Actualmente, Delfin înregistrează 5 goluri înscrise și un număr de 2 goluri primite în Copa Sudamericana, după cele 4 runde jucate.

Delfin este o echipă ofensivă și are o medie de 7 șuturi pe meci în această competiție, ceea ce le crește automat șansele de conversie și de victorie.

O echipă cu potențial și ambiții mari în Copa Sudamericana.

Luând în considerație bilanțul lui Delfin care figurează 1 victorii, 0 înfrângeri, și 1 remize, putem vedea că nici în deplasare, aceștia nu le prea oferă șanse adversarilor să triumfeze.

Golgheterul de la Delfin

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este José Angulo, care a dominat zona ofensivă. Atacantul a marcat deja de 5 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care Delfin le-a obținut în mai multe meciuri.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Potrivit unor studii în minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, acesta poate fi un pariu bun pentru cei care urmăresc jocul live.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de Internacional 0,5 și echipa vizitatoare Delfin 5 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Numărul de cornere ale ambelor combinate se soldează cu o medie de 6,1 cornere pe joc, o opțiune care merită explorată pentru a câștiga.

Internacional este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 8,2 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Internacional în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,25 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Internacional – Delfin, 2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Internacional și Delfin?

Meciul se va disputa duminică pe 09 iunie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Internacional – Delfin?

Meciul va avea loc pe stadionul Estádio Alfredo Jaconi din Caxias do Sul.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Copa Sudamericana, sezonul 2024 și s-a încheiat 1-2 în favoarea lui Internacional.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19104547
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații