Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Interclube – Académica do Lobito, Ponturi Pariuri, Angola, Girabola, 10 februarie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Girabola Angola

Un meci de fotbal între Interclube și Académica do Lobito din Girabola va avea loc în Angola, sâmbătă de la ora 15:00h (UTC), pe data de 10 februarie 2024, consultă pontul pentru Interclube – Académica do Lobito 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Interclube – Académica do Lobito

Meciul se va disputa pe stadionul mic Estádio Joaquim Dinis, din orașul Luanda, cu o capacitate de 8000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Interclube – Académica do Lobito 2023/2024

Girabola a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,16 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 1,75 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Interclube

Interclube se întoarce după o egalitate din etapa anterioară. Confruntarea cu cei de la Recreativo do Libolo, din Girabola, a luat sfârșit cu 0-0.

Ultimul meci pentru Académica do Lobito

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o înfrângere în ultima rundă. Unde în cadrul la Girabola, Académica do Lobito a disputat împotriva echipei Recreativo do Libolo, cu un scor final de 1-0.

Rezultatul negativ al echipei favorizate, într-un scenariu cu o cotă de , i-a surpins pe toți și nimeni nu se aștepta la înfrângere.

Interclube vs Académica do Lobito h2h

Ultima dată când echipele s-au întâlnit a fost la un meci din Girabola, pe data de 04-02-2023, a sezonului 2022/2023, cel care s-a încheiat cu victoria echipei Interclube cu scorul de 4-0.

Performanța echipei Académica do Lobito în cele cinci meciuri recente de până acum a fost relativ bună, spre deosebire de Interclube.

Interclube

Girabola clasament

Cu 7 puncte acumulate, Interclube ocupă actualmente locul 14 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de risc pentru retrogradare. Echipa a înregistrat până acum 1 victorii, 6 înfrângeri și 4 remize.

Cît pentru a 12-a etapă, echipa a reușit să acumuleze cu un avantaj de 1 punct față de Recreativo do Libolo care se clasează puțin mai dedesubt, pe locul 15 și cu 1 punct mai puțin decât Sporting de Cabinda echipa care ocupă locul 13 în clasament.

Analiza Interclube

Interclube a primit un total de 15 goluri și a înscris de doar 7 ori, ceea ce arată clar că a primit mai multe goluri decât a dat după cele 11 de runde.

Performanțele recente au evidențiat faptul că Interclube întâmpină probleme în a genera goluri, cu un număr scăzut de goluri marcate și un număr mare de meciuri în care nu au reușit să marcheze. Acest lucru sugerează că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și a le transforma în goluri, indicând necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

Rata medie de posesie în campionat pentru al lor este de 49,25%, fapt care arată că, de obicei, echipa nu poate prelua inițiativa în joc și are un stil de joc mai mult reactiv. Prin urmare, pentru acest meci Interclube x Académica do Lobito din 2023/2024, echipa ar trebui să se chinuie pentru a păstra posesia și a putea ataca adversarul.

Académica do Lobito

Girabola clasament

Académica do Lobito ajunge la această etapă deținând 10 puncte, clasându-se pe locul 11 în Girabola, ca rezultat a 3 meciuri câștigate, două meciuri pierdute și 1 remize.

Analiza Académica do Lobito

După 11 de runde fierbinți, Académica do Lobito se lasă observată, momentan, cu 4 goluri date și un număr de 2 goluri primite, în Girabola.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Cele mai multe goluri se marchează între minutele 75-90, acesta fiind momentul oportun de a plasa un pariu cu șanse mari de câștig pentru cei care urmăresc meciul live.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Numărul de cornere ale ambelor combinate se soldează cu o medie de 1,3 cornere pe joc, o opțiune care merită explorată pentru a câștiga.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 1,18 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Interclube – Académica do Lobito, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Interclube și Académica do Lobito?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 10 februarie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Interclube – Académica do Lobito?

Meciul va avea loc pe stadionul Estádio Joaquim Dinis din Luanda.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Girabola, sezonul 2022/2023 și s-a încheiat 4-0 în favoarea lui Interclube.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19027754
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații