Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Independiente Petrolero – Wilstermann, Ponturi Pariuri, Bolivia, Liga De Futbol Prof, 17 septembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Independiente Petrolero și Wilstermann sunt programate să se confrunte pe 17 septembrie 2023, duminică, într-un meci din Liga De Futbol Prof care se va desfășura în Bolivia, aruncă o privire la pontul Independiente Petrolero – Wilstermann 2023 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Independiente Petrolero – Wilstermann

Meciul e programat să aibă loc pe Estadio Olímpico Patria, din orașul Sucre, cu o capacitate de 32000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Independiente Petrolero – Wilstermann 2023

Liga De Futbol Prof a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,8 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,66 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Independiente Petrolero

Independiente Petrolero vine după o înfrângere în etapa precedentă. Meciul împotriva la Vaca Díez, din cadrul Liga De Futbol Prof, s-a încheiat cu 0-1.

Nimeni nu se aștepta la această înfrângere. Această echipă era favorită, iar victoria celeilalte avea o cote de 6.50, și tot au fost învinși.

Ultimul meci pentru Wilstermann

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o remiză în ultima rundă. Unde în cadrul la Liga De Futbol Prof, Wilstermann a disputat împotriva echipei Universitario de Vinto, cu un scor final de 0-0.

Remiza putea fi dedusă chiar de la început, pentru că era de așteptat ca partida să fie echilibrată, în ciuda cotelor de 3.20.

Independiente Petrolero vs Wilstermann h2h

Echipele acestea s-au întâlnit ultima dată la un meci Liga De Futbol Prof, pe data de 16-04-2023, sezonul 2023, ce s-a încheiat cu victoria echipei Independiente Petrolero cu un scor de 0-1.

În cadrul disputei anterioare dintre aceste echipe s-a încins o luptă crâncenă pentru a păstra poziția de frunte.

Independiente Petrolero

Liga De Futbol Prof clasament

Independiente Petrolero ajunge la etapa actuală cu doar 31 puncte acumulate, plasând-o pe locul 8 în clasamentul din Liga De Futbol Prof, având 12 meciuri pierdute și doar 10 câștigate, dar totuși obținând 1 remize.

Cu un avantaj de 1 punct față de Universitario de Vinto care se află pe poziția 9 în a 26-a etapă. De asemenea, are cu 1 punct mai puțin decât Oriente Petrolero care este clasată pe locul 7.

Ocupând locul de mijloc al clasamentului din Bolivia Liga De Futbol Prof, în pofida faptului că nu au ambiții mari sau preocupări de retrogradare, Independiente Petrolero va încerca să folosească de partida de acasă, folosindu-l ca drept favoare pentru a obține o victorie.

Independiente Petrolero vine după o înfrângere, însâ antrenorul ei Álvaro Guillermo Peña caută să se opună acestei tendințe, și să smulgă câștigul de la adversar, folosindu-se de avantajul că joacă acasă.

Analiza Independiente Petrolero

Pentru moment, după 25 de runde care au luat sfârșit, Independiente Petrolero înregistrează 23 goluri date și un număr de 26 goluri primite, în Liga De Futbol Prof.

Media posesiei a al lor este de 46,65% în campionat, ceea ce ne arată că echipa, de regulă, nu poate lua inițiativa în joc și are un stil de joc mai reactiv. Prin urmare, în cadrul meciului dintre Independiente Petrolero x Wilstermann 2023, echipa va trebui să-și dea un pic silința pentru a menține posesia de partea lor, dacă vor să construiască faze de atac.

Echipa arată într-o formă mai bună atunci când joacă acasă comparativ cu meciurile din deplasare, astfel câștigând 4 meciuri în deplasare. Performanța echipei se dovedește a fi mai bună în jocurile de acasă, înregistrând rezultate pozitive, cu un total de 6 victorii, 5 înfrângeri și 1 remize.

Golgheterul de la Independiente Petrolero

În acest sezon, prestația individuală a lui Thomaz a ieșit în evidență, care a dominat partea ofensivă. Atacantul a marcat deja de 8 ori în acest sezon, fiind protagonistul succesului obținut de Independiente Petrolero în mai multe meciuri.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 3 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Wilstermann

Liga De Futbol Prof clasament

Wilstermann ajunge la această etapă deținând 28 puncte, clasându-se pe locul 11 în Liga De Futbol Prof, ca rezultat a 8 meciuri câștigate, 5 meciuri pierdute și 10 remize.

În 26-a etapă, echipa are un mic dezavantaj de 2 puncți comparativ cu Real Tomayapo echipa care este chiar deasupra, pe locul 10.

Analiza Wilstermann

Wilstermann însumează 27 goluri înscrise și 19 primite, ceea ce îi aduce un raport pozitiv după cele 25 de runde.

Pe parcursul campionatului, Wilstermann are o medie de lovituri pe poartă de doar 3,83 pe meci. Acest lucru pare a fi un bun indice, care arată că echipa nu înscrie multe goluri de obicei sau că nu le dă prea mult de lucru portarilor adverși.

Golgheterul de la Wilstermann

Până la această etapă a sezonului s-a făcut remarcată prestația individuală al lui Vladimir Castellon. Atacantul a marcat de 5 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Wilstermann să evite rezultatele adverse de-a lungul mai multor etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Date istorice a echipei Wilstermann

Cu 8 titluri câștigate în istoria campionatului, unul din fruntașii competiției este echipa Wilstermann. Palmaresul echipei va afecta rezultatul final al jocului și nu va fi prima dată când echipa reușește să-și impresioneze rivalii cu o victorie într-un moment în care aceștia sunt mai slab pregătiți.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Independiente Petrolero este Thomaz, care a înscris deja 8 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Wilstermann rămâne a fi Vladimir Castellon, care a avut 5 ocazii de gol.

Timpul potrivit pentru a paria în cazul celor care urmăresc meciul în direct este între minutele 75-90, fiindcă atunci se înregistrează cele mai multe goluri.

Luând în considerare faptul că Wilstermann are în medie 1,09 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

În cadrul acestui meci, sistemul nostru a găsit o altă oportunitate interesantă de a câștiga. Ambele echipe fie marchează sau scapă, de obicei, primul gol între minutele 30-40. Această convergență deschizând un drum sigur spre o piață de valoare!

Ponturi Pariuri pe Cornere

Pentru a spori rata de succes a pariurilor dvs., luați în considerare faptul că o medie de 4 cornere pe joc s-a înregistrat în urma numărului de cornere adunate ale ambelor echipe.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 6,32 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Independiente Petrolero este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 9 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Wilstermann care a văzut doar cartonașul roșu 7 ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Independiente Petrolero – Wilstermann, 2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Independiente Petrolero și Wilstermann?

Meciul se va disputa duminică pe 17 septembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Independiente Petrolero – Wilstermann?

Meciul va avea loc pe stadionul Estadio Olímpico Patria din Sucre.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Liga De Futbol Prof, sezonul 2023 și s-a încheiat 0-1 în favoarea lui Independiente Petrolero.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18774286
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații