Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

ÍA – Valur, Ponturi Pariuri, Iceland, Pepsideild, 08 august 2022

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Pepsideild_Iceland

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între ÍA – Valur

Meciul se va disputa pe stadionulmic Norðurálsvöllurinn, din orașul Akranes, cu o capacitate de 5550 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări jocul live?

Puteți urmări match live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la pontul ÍA – Valur 2022

Un meci în cadrul la Pepsideild între echipele ÍA și Valur va avea loc luni, pe data de 08 august 2022, în Iceland. Consultă pontul pentru ÍA – Valur 2022 și câștigă.

ÍA ultimul meci

ÍA a suferit o înfrângere în ultimul meci. Meciul împotriva la Breidablik, din cadrul Pepsideild, s-a încheiat cu scorul 3-1 în favoarea rivalilor.

Valur ultimul meci

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o victorie în ultima rundă. Unde în cadrul la Pepsideild, Valur a disputat împotriva echipei FH, cu un scor final de2-0.

Echipa ÍA în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Valur.

ÍA vs Valur h2h

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul unui meci din Pepsideild, pe data de 2022-05-11, a sezonului 2022, care s-a încheiat cu o victorie pentru echipa Valur cu scorul de 4-0.

Echipe cu capacități și aspirații diferite.

ÍA

Pepsideild clasament

Cu 8 puncte acumulate, ÍA ocupă actualmente locul 12 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de risc pentru retrogradare. Echipa a înregistrat până acum 1 câștiguri, 9 pierderi și 5 remize.

Cît pentru a 16-a etapă, echipa a rămas cu 2 puncți în spatele la Leiknir Reykjavík care ocupă locul 11.

Performanța echipei nu pare a fi promițătoare atât cât vine după o serie de 5 pierderi, ceea ce nu e un semn bun pentru meciul care urmează a fi disputat.

Analiza ÍA

Momentan, în Pepsideild, ÍA are 14 goluri marcate și un total de 35 goluri primite, după 15 runde jucate.

Media posesiei a ÍA este de 46,14% în campionat, ceea ce ne arată că echipa, de regulă, nu poate lua inițiativa în joc și are un stil de joc mai reactiv. Prin urmare, în cadrul meciului dintre ÍA x Valur 2022, echipa va trebui să-și dea un pic silința pentru a menține posesia de partea lor, dacă vor să construiască faze de atac.

Dacă să analizăm prestațiile individuale din ofensiva echipei în cadrul campionatului până acum, îl observăm pe Eyþór Wöhler care a făcut furori. Ajutându-i pe cei de la ÍA să introducă cele 3 goluri în plasa adversarilor pentru acest sezon, atacantul a jucat un rol esențial în obținerea unor rezultate pozitive.

Valur

Pepsideild clasament

Echipa Valur are 24 puncte și actualmente ocupă locul 5 în clasament, loc care se califică pentru Championship Round, având în spate o istorie de 7 câștiguri, 3 remize și 5 pierderi.

În 16-a etapă, echipa are un mic dezavantaj de 1 punct comparativ cu Stjarnan echipa care este chiar deasupra, pe locul 4.

Analiza Valur

Momentan, în Pepsideild, Valur are 27 goluri marcate și un total de 24 goluri primite, după 15 runde jucate.

Media șuturilor pe poartă pentru Valur nu este cea mai bună din campionat. Au doar 5,07 șuturi pe joc. Ceea ce sugerează faptul că echipa nu are obiceiul marcheze des, și nici să creeaze situații stresante pentru portarii echipei adverse.

Aceasta este una din top 5 echipe din Pepsideild și are în plan să țină același ritm, înregistrând performanțe bune!

Valur este o echipă mai ofensivă decât ÍA, înregistrând 1723 atacuri împotriva la 1313 din partea celor de la ÍA, și marcând de 27 ori comparativ cu ÍA care a înscris de 14 ori.

Golgheterul de la Valur

Tryggvi Haraldsson s-a dovedit a fi un atu pentru ofensiva echipei în acest sezon. Cu 4 goluri marcate în competiție, mijlocașului a jucat un rol esențial pentru obiectivele care și le-au propus cei de la Valur.

Date istorice a echipei Valur

Cu 23 titluri obținute în istoria campionatului, Valur este una din cele mai cotate echipe din competiție. Palmaresul echipei poate influența rezultatul final al meciului; nu ar fi prima dată când echipa reușește să surprindă publicul cu o victorie într-un moment de rezultate mai proaste.

Ponturi pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul promițător din partea celor de la ÍA este E. Wöhler, care a înscris deja 3 goluri în competiție. Necătând la aceasta, totuși golgheterul lui Valur rămâne a fi T. Haraldsson, care a fructificat 4 ocazii de gol.

Potrivit unor studii în minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, acesta poate fi un pariu bun pentru cei care urmăresc jocul live.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de ÍA 0,71 și echipa vizitatoare Valur 1,57 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

Ponturi Pariuri pe Colțuri

Puteți observa că suma cornerelor ambelor echipe ne dă o medie de 5,3 cornere pe joc, ceea ce deschide o fereastră pentru a plasa un pariu profitabil.

Ponturi Pariuri pe Cărți

ÍA are o medie de 2,1 cartonașe galbene pe meci în cele 15 runde jucate, în timp ce Valur are o medie de 2,7.

Ponturi pariuri pe piața Cartonașe

Cunoaștem că Valur, este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 3 cartonașe roșii în acest sezon, comparativ cu ÍA care am văzut cartonașul roșu doar de două ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene reprezintă o oportunitate bună de câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și profita.

Profitați de mai multe ponturi pariuri aici.

Pont pariu, ÍA – Valur, 2022: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre ÍA și Valur?

Meciul se va disputa luni pe 08 august 2022.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă ÍA – Valur?

Meciul va avea loc pe stadionul Norðurálsvöllurinn din Akranes.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Pepsideild, sezonul 2022 și s-a încheiat 4-0 în favoarea lui Valur.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365!

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18492798
Football Player
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații