Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Huesca – Levante, Ponturi Pariuri, Spania, La Liga 2, 02 iunie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Huesca și Levante vor juca pe 02 iunie 2024, duminică de la ora 14:15h (UTC), în cadrul la La Liga 2 în Spania, Uită-te la pontul pentru Huesca – Levante 2023/2024 pentru a spori șansele tale de câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Huesca – Levante

Meciul se va disputa pe stadionul mic Estadio El Alcoraz, din orașul Huesca, cu o capacitate de 5500 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Huesca – Levante 2023/2024

În ediția actuală a La Liga 2, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,02 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,25 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Huesca

Huesca revine după o victorie din etapa anterioară. Duelul cu cei de la FC Cartagena, din cadrul La Liga 2 a luat sfârșit cu 0-2. Echipa antrenată de către A. Hidalgo Morilla și-a făcut apariția în ultima partidă cu o formație de 5-4-1.

Era de așteptat ca meciul să fie echilibrat, victoria gazdelor având o cotă de 2.10.

Un jucător cheie pentru victoria lui Huesca, Samuel Obeng a fost unul dintre puținii sportivi care a strălucit pe baza măestriei individuale în meci. Pe fondul lipsei de motivație din partea echipei, el a compensat neajunsurile și a adus un rezultat pozitiv echipei.

Ultimul meci pentru Levante

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o remiză în ultima rundă. Unde Levante în cadrul la La Liga 2, folosind formația 4-4-2, a disputat împotriva celor de la Alcorcón și au sfârșit meciul cu un scor final de 2-2.

Având în vedere cotele mare pentru câștigarea meciului, un egal (cu cota de 3.80) s-a dovedit a fi un rezultat prost.

Huesca vs Levante h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat, Levante ocupase locul 12 în La Liga 2, iar Huesca locul 19. Levante a intrat pe teren cu tactica 4-4-2, în timp ce Huesca a folosit formația 4-3-3.

Aceste echipe s-au întâlnit ultima dată la un meci din La Liga 2, ce a avut loc pe data de 17-12-2023, din sezonul 2023/2024, și s-a încheiat cu succesul echipei Levante cu un scor de 2-1.

Ultima dată când aceste două echipe s-au confruntat, niciuna dintre elenu au avut vreo ocazie decisivă.

Echipa Huesca în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Levante.

Huesca

La Liga 2 clasament

Having 48 puncte, 11 victorii, 15 înfrângeri, 15 remize, and a negative balance, Huesca ranks locul 17 în clasamentul din La Liga 2.

Cu un avantaj de 2 puncți față de Mirandés care se află pe poziția 18 în a 42-a etapă. De asemenea, are cu 2 puncți mai puțin decât Eldense care este clasată pe locul 16.

Analiza Huesca

Deoarece aceasta este ultima rundă a ligii, dinamica meciurilor este plină de anticipație și importanță. În această etapă crucială, în care fiecare punct poate face diferența, anumite echipe se regăsesc în situații unice care adaugă un plus de intrigă meciului lor final. Să aruncăm o privire asupra modului în care ultima rundă afectează Huesca și poziția lor în clasamentul ligii.

Momentan, în La Liga 2, Huesca înregistrează 36 goluri înscrise și un număr de 33 goluri primite, după 41 de runde jucate.

Se poate observa, în urma performanțelor recente, că Huesca are probleme în a marca goluri, prezentând un număr redus de goluri înscrise și o mulțime de meciuri în care nu a reușit să marcheze. Acestea indică faptul că echipa întâmpină dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce sugerează necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

Fanii speră că echipa lor va avea mai multă posesie în meciul Huesca x Levante din 2023/2024 și că o să o transforme în goluri. al lor se prezintă cu o medie de posesie a mingii de 44,8% până acum în campionat, și se mai adaugă faptul că meciul nu a fost propus de ei, ceea ce poate fi o problemă.

Golgheterul de la Huesca

Dacă să analizăm prestațiile individuale din ofensiva echipei în cadrul campionatului până acum, îl observăm pe Samuel Obeng care a făcut furori. Ajutându-i pe cei de la Huesca să introducă cele 6 goluri în plasa adversarilor pentru acest sezon, atacantul a jucat un rol esențial în obținerea unor rezultate pozitive.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Levante

La Liga 2 clasament

Levante ajunge la această etapă deținând 58 puncte, clasându-se pe locul 10 în La Liga 2, ca rezultat a 13 meciuri câștigate, 9 meciuri pierdute și 19 remize.

Ceea ce înseamnă că pentru a 42-a rundă, echipa a acumulat același număr de puncte ca și Burgos care se află pe locul 11.

Analiza Levante

Deoarece suntem în ultima rundă a ligii, meciurile capătă o dinamică plină de anticipație și importanță. În această etapă crucială, în care fiecare punct poate face diferența, unele echipe se află în situații speciale care adaugă o notă suplimentară de intrigă ultimului lor meci. Să vedem cum ultima rundă influențează Levante și poziția lor în clasamentul ligii.

Levante însumează 49 goluri înscrise și 45 primite, ceea ce îi aduce un raport pozitiv după cele 41 de runde.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, Levante se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 4,2 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

Levante este o echipă mai ofensivă decât Huesca, înregistrând 4267 atacuri împotriva la 3837 din partea celor de la Huesca, și marcând de 49 ori comparativ cu Huesca care a înscris de 36 ori.

Golgheterul de la Levante

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Mohamed Bouldini. A marcat de 8 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Levante să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Huesca este Samuel Obeng, care a înscris deja 6 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Levante rămâne a fi Mohamed Bouldini, care a avut 8 ocazii de gol.

Levante a scăpat 17 goluri în deplasare timp de 20 meciuri. Aici e recomandat să pariați că Levante nu va primi nici un gol, amintiți-vă că ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, meciul s-a încheiat cu scorul 2-1, acesta fiind un factor ce trebuie luat în considerare.

Potrivit unor studii, cele mai multe goluri sunt marcate între minutele 75-90, fiind un moment oportun pentru a paria pentru cei care urmăresc jocul live.

Datorită faptului că Levante are o medie de 0,9 goluri pe meci când joacă în deplasare, piața pentru Sub 2,5 goluri poate fi, de asemenea, o alternativă bună. Această opțiune poate fi foarte bună, având în vedere că Levante nu scapă goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Ar trebui să țineți cont de faptul că numărul combinat de cornere ale ambelor echipe se soldează cu o medie de 4,9 cornere pe joc în caz că ați dori să aveți un pariu profitabil.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Huesca are o medie de 2,5 cartonașe galbene pe meci după cele 41 runde, în timp ce Levante are o medie de 2,1. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 4,71 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Ambele echipe au același număr de cartonașe roșii în sezon, în acest caz 4. O piață de explorat pentru a obține o profitul din pariurile tale!

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Huesca – Levante, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Huesca și Levante?

Meciul se va disputa duminică pe 02 iunie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Huesca – Levante?

Meciul va avea loc pe stadionul Estadio El Alcoraz din Huesca.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul La Liga 2, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 2-1 în favoarea lui Levante.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18856266
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații