Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Huesca – Espanyol, Ponturi Pariuri, Spania, La Liga 2, 12 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Huesca și Espanyol se vor confrunta pe 12 noiembrie 2023, duminică, în cadrul la La Liga 2 în Spania, Uită-te la pontul pentru Huesca – Espanyol 2023/2024 pentru a spori șansele tale de câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Huesca – Espanyol

Meciul va avea loc pe stadionul mic Estadio El Alcoraz, din orașul Huesca, cu o capacitate de 5500 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Huesca – Espanyol 2023/2024

În ediția actuală a La Liga 2, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,02 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,38 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Huesca

Huesca se întoarce după o victorie din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Amorebieta, din cadrul La Liga 2, s-a terminat cu 0-1. Antrenorul echipei, A. Hidalgo Morilla, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 3-4-2-1.

Era de așteptat ca meciul să fie echilibrat, victoria gazdelor având o cotă de 2.88.

Un jucător cheie pentru victoria lui Huesca, Samuel Obeng a fost unul dintre puținii sportivi care a strălucit pe baza măestriei individuale în meci. Pe fondul lipsei de motivație din partea echipei, el a compensat neajunsurile și a adus un rezultat pozitiv echipei.

Ultimul meci pentru Espanyol

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o remiză în ultima rundă. Unde Espanyol în cadrul la La Liga 2, folosind formația 5-4-1, a disputat împotriva celor de la SD Eibar și au sfârșit meciul cu un scor final de 2-2.

Nu era greu să anticipezi un egal, care are și cote de 3.20, având în vedere puterea ambelor echipe.

Huesca vs Espanyol h2h

Ultimul lor meci în cadrul sezonului 2020 din Club Friendlies 1 care a avut loc pe 22-08-2020, a fost un joc destul de strâns și s-a încheiat la egalitate 1-1.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Echipe cu capacități și aspirații diferite.

Huesca

La Liga 2 clasament

Cu 12 puncte acumulate, Huesca ocupă actualmente locul 20 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de risc pentru retrogradare. Echipa a înregistrat până acum 2 victorii, 6 înfrângeri și 6 remize.

Echipa, are cu 1 punct în spatele Alcorcón care ocupă locul 19, începe cea de a 15-a etapă.

Analiza Huesca

După 14 de runde, Huesca a avut mai multe goluri primite decât înscrise. Aceștia au primit 13 goluri și au înscris de doar 8 ori până acum.

Performanțele recente ale Huesca au evidențiat faptul că echipa are probleme în a marca goluri, cu un număr scăzut de goluri înscrise și un număr mare de meciuri fără gol. Aceste aspecte sugerează că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce indică necesitatea îmbunătățirii jocului ofensiv.

al lor are o medie de posesie a mingii de 45,43%, în campionat. Prin urmare, nu sunt echipa care propune jocul, ceea ce poate fi o problemă pentru meci. Fanii speră ca echipa să aibă mai multă posesie în acest meci Huesca x Espanyol din 2023/2024 și mai ales, să o transforme în goluri.

Cu un program încărcat, Huesca poate avea probleme în a-și menține performanța în fața mai multor jocuri într-un interval scurt de timp. În ciuda faptului că cotele previzionează un joc echilibrat cu Huesca și Espanyol având șanse de victorie de peste 2, programul încărcat al echipei poate fi un factor decisiv pentru rezultat.

Golgheterul de la Huesca

Pe plan individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Samuel Obeng. A marcat de 2 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Huesca să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe prestații.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Espanyol

La Liga 2 clasament

Echipa Espanyol are 24 puncte și actualmente ocupă locul 5 în clasament, loc care se califică pentru Promotion Play-off, având în spate o istorie de 7 victorii, 3 remize și 4 înfrângeri.

Aceasta înseamnă că echipa va începe cea de a 15-a rundă cu nici un avantaj în raport cu Levante care se află pe locul 6, si are acelasi punctaj.

Analiza Espanyol

Echipa ajunge să aibă 24 goluri înscrise și 16 primite, ceea ce îi face să dețină un raport pozitiv de goluri înscrise și primite, după 14 de runde.

O echipă cu potențial și ambiții mari în La Liga 2.

Espanyol este o echipă mai ofensivă decât Huesca, înregistrând 1505 atacuri împotriva la 1418 din partea celor de la Huesca, și marcând de 24 ori comparativ cu Huesca care a înscris de 8 ori.

Golgheterul de la Espanyol

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este Javi Puado, care a dominat zona ofensivă. Atacantul a marcat deja de 8 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care Espanyol le-a obținut în mai multe meciuri.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Cele mai bun moment pentru a plasa pariuri este între minutele 75-90, reieșind din statistica unor studii s-a dedus că cele mai multe goluri se înscriu în acest timp.

Pariul pe sub 2,5 goluri poate fi o alternativă bună, deoarece se știe că Espanyol nu primește goluri când joacă în deplasare. Espanyol are, de asemenea, o medie de 1,29 goluri pe meci atunci când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Un lucru bun de remarcat pentru cei care doresc să profite de pariuri sportive este faptul că s-a înregistrat o medie de 5,18 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 5,21 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Huesca – Espanyol, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Huesca și Espanyol?

Meciul se va disputa duminică pe 12 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Huesca – Espanyol?

Meciul va avea loc pe stadionul Estadio El Alcoraz din Huesca.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Club Friendlies 1, sezonul 2020 și s-a încheiat 1-1, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18855772
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații