Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Hertha BSC – Kaiserslautern, Ponturi Pariuri, Germania, 2. Bundesliga, 11 mai 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

2_liga_bundesliga

Hertha BSC și Kaiserslautern se vor întâlni pe 11 mai 2024, sâmbătă de la ora 11:00h (UTC), în meciul din cadrul campionatului 2. Bundesliga în Germania, Uită-te la pontul pentru Hertha BSC – Kaiserslautern 2023/2024 pentru a spori șansele tale de câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Hertha BSC – Kaiserslautern

Meciul se va disputa pe stadionul mic Olympiastadion Berlin, din orașul Berlin, cu o capacitate de 22012 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Hertha BSC – Kaiserslautern 2023/2024

În ediția actuală a 2. Bundesliga, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,94 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 3,1 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Hertha BSC

Hertha BSC vine după o înfrângere în etapa precedentă. Meciul împotriva la Elversberg, din cadrul 2. Bundesliga, s-a încheiat cu 4-2. Echipa antrenată de P. Dárdai și-a făcut apariția în ultimul meci cu o formație de 4-2-3-1.

Era de așteptat ca meciu să fie echilibrat, echipa gazdă având cote de 2.15 pentru înfrângere.

Linia defensivă a echipei a fost rău poziționată. Evoluția lui Jonjoe Kenny a fost groaznică, acesta a dat de gol echipa în momente decisive, fiind ancora care a dus spre acest rezultat negativ.

Ultimul meci pentru Kaiserslautern

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Kaiserslautern în cadrul la 2. Bundesliga, folosind formația 3-4-1-2, a reușit să ia trei puncte de la Magdeburg, cu scorul final de 4-1.

Se aștepta să fie un meci echilibrat, victoria gazdelor având o cotă de 2.00.

Hertha BSC vs Kaiserslautern h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat în cadrul campionatului 2. Bundesliga, Kaiserslautern se afla pe locul 2 în timp ce Hertha BSC era pe locul 1. Kaiserslautern a ieșit pe teren cu tactica 3-4-1-2 în timp ce Hertha BSC și-a aranjat jucătorii sub formația 3-4-2-1.

Aceste echipe s-au întâlnit ultima dată la un meci din DFB Pokal, ce a avut loc pe data de 31-01-2024, din sezonul 2023/2024, și s-a încheiat cu succesul echipei Kaiserslautern cu un scor de 1-3.

Curiozitate despre jocurile anterioare

Cele două echipe au avut rezultate foarte diferite în ultimele meciuri. În timp ce Kaiserslautern a câștigat într-un joc care nu era de așteptat să fie atât de ușor, împotriva celor de la Magdeburg, Hertha BSC a pierdut împotriva Elversberg. Să vedem cum acest rezultat anterior poate afecta moralul echipelor pentru acest joc.

Hertha BSC

2. Bundesliga clasament

Dacă vorbim despre echipa gazdă Hertha BSC, care se află pe locul 9, cu 45 puncte acumulate, în cadrul competiției 2. Bundesliga din Germania, performanța acestora a adus echipei până acum 12 victorii, 11 înfrângeri și 9 remize.

Cît pentru a 33-a etapă, echipa a rămas cu 1 punct în spatele celor de la Paderborn care se află puțin mai deasupra, pe locul 8.

Neavând ambiții mari sau griji de retrogradare pe spatele lor, Hertha BSC, care stă comod la mijlocul clasamentului în Germania 2. Bundesliga, va încerca să se folosească de jocul de acasă pentru a obține o victorie.

Analiza Hertha BSC

După 32 runde, Hertha BSC are o rată pozitivă de goluri marcate și goluri primite. Echipa însumează 65 goluri marcaye și 56 goluri primite.

Media posesiei a al lor este de 47,34% în campionat, ceea ce ne arată că echipa, de regulă, nu poate lua inițiativa în joc și are un stil de joc mai reactiv. Prin urmare, în cadrul meciului dintre Hertha BSC x Kaiserslautern 2023/2024, echipa va trebui să-și dea un pic silința pentru a menține posesia de partea lor, dacă vor să construiască faze de atac.

Echipa înregistrează în meciurile de acasă rezultate mai bune, obținând 7 victorii, 3 înfrângeri și 6 remize comparativ cu cele 5 meciuri câștigate în deplasare.

Golgheterul de la Hertha BSC

Întotdeauna au existat talente individuale care ies în evidență într-o echipă, mai ales în zona ofensivă a echipei, iar Haris Tabakovic cu siguranță este unul din aceste talente. Acesta a marcat pentru Hertha BSC, 21 goluri în acest sezon, atacantul demonstrând a fi un jucător cheie pentru triumfurile echipei.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 3 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Kaiserslautern

2. Bundesliga clasament

Kaiserslautern ajunge la această etapă deținând 36 puncte, clasându-se pe locul 14 în 2. Bundesliga, ca rezultat a 10 meciuri câștigate, 16 meciuri pierdute și 6 remize.

Analiza Kaiserslautern

Kaiserslautern, ca performanță, a reușit să primească mai multe goluri decât a fost capabilă să înscrie. Momentan, echipa a primit 61 goluri și a înscris 53 goluri în ultimele 32 de runde.

Golgheterul de la Kaiserslautern

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este Ragnar Ache, care a dominat zona ofensivă. Atacantul a marcat deja de 16 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care Kaiserslautern le-a obținut în mai multe meciuri.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Hertha BSC este Haris Tabakovic, care a înscris deja 21 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Kaiserslautern rămâne a fi Ragnar Ache, care a avut 16 ocazii de gol.

Un moment oportun pentru a plasa un pariu ar fi minutele 75-90, deoarece aceasta reprezintă perioadă în care sunt marcate cele mai multe goluri.

Opțiunea de a paria Sub 2,5 goluri este, de asemenea, una convingătoare, deoarece Kaiserslautern are o medie de 1,38 goluri marcate pe meci ca vizitator și de regulă nu scapă goluri când joacă în deplasare, ceea ce face aceasta o piață demnă de a fi explorată.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Piața Cornerelor vă poate remunera pariul, media cornerelor a echipelor pe meci este de 5,11 cornere.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,94 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Ambele echipe au același număr de cartonașe roșii în sezon, în acest caz 4. O piață de explorat pentru a obține o profitul din pariurile tale!

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Hertha BSC – Kaiserslautern, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Hertha BSC și Kaiserslautern?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 11 mai 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Hertha BSC – Kaiserslautern?

Meciul va avea loc pe stadionul Olympiastadion Berlin din Berlin.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul DFB Pokal, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 1-3 în favoarea lui Kaiserslautern.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18863173
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații