Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Hansa Rostock – Wehen Wiesbaden, Ponturi Pariuri, Germania, 2. Bundesliga, 05 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

2_liga_bundesliga

Hansa Rostock și Wehen Wiesbaden sunt programate să se confrunte pe 05 aprilie 2024, vineri de la ora 16:30h (UTC), într-un meci din 2. Bundesliga care se va desfășura în Germania, aruncă o privire la pontul Hansa Rostock – Wehen Wiesbaden 2023/2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Hansa Rostock – Wehen Wiesbaden

Meciul va avea loc pe stadionul mic Ostseestadion, din orașul Rostock, cu o capacitate de 29000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Hansa Rostock – Wehen Wiesbaden 2023/2024

În ediția actuală a 2. Bundesliga, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,94 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 3,12 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Hansa Rostock

Hansa Rostock se întoarce după o înfrângere din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Holstein Kiel, din cadrul 2. Bundesliga, s-a terminat cu 2-0. Antrenorul echipei, M. Selimbegovic, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 3-4-2-1.

Această înfrângere a fost deja prezisă înaintea meciului. Cotele de 1.45 au arătat acest lucru.

Formația defensivă a clubului putea fi mult mai bine aleasă. Konstantinos Stafylidis a avut o evoluție groaznică, și a tras echipe în jos în cele mai importante momente, ceea ce a dus astfel la rezultatul negativ.

Ultimul meci pentru Wehen Wiesbaden

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Wehen Wiesbaden în cadrul la 2. Bundesliga, folosind formația 3-5-2, a disputat împotriva celor de la Osnabrück și au sfârșit meciul cu un scor final de 0-1.

Meciul era preconizat a fi unul echilibrat, chiar dacă echipa gazdă avea cote de înfrângere de 3.80.

Hansa Rostock vs Wehen Wiesbaden h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat în cadrul campionatului 2. Bundesliga, Hansa Rostock se afla pe locul 15 în timp ce Wehen Wiesbaden era pe locul 14. Hansa Rostock a ieșit pe teren cu tactica 3-5-2 în timp ce Wehen Wiesbaden și-a aranjat jucătorii sub formația 3-4-2-1.

Aceste echipe s-au întâlnit ultima dată la un meci din 2. Bundesliga, ce a avut loc pe data de 29-10-2023, din sezonul 2023/2024, și s-a încheiat cu succesul echipei Wehen Wiesbaden cu un scor de 1-0.

Ultima dată când aceste echipe s-au întâlnit, nu li s-a dat ușor să obțină o victorie!

Seria de cinci jocuri a echipei Hansa Rostock s-a soldat cu un rezultat favorabil pentru aceștia, în comparație cu Wehen Wiesbaden.

Hansa Rostock

2. Bundesliga clasament

Cu 28 puncte acumulate, Hansa Rostock ocupă actualmente locul 17 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de risc pentru retrogradare. Echipa a înregistrat până acum 8 victorii, 15 înfrângeri și 4 remize.

Kaiserslautern se clasează puțin mai sus, ocupând locul 16 a 28-a etapă, cu 1 punct în spate.

Analiza Hansa Rostock

După 27 runde, Hansa Rostock a primit mai multe goluri decât a înscris. Au primit un total de 43 goluri până acum și au marcat de 24 ori.

Hansa Rostock vine după o înfrângere, însâ antrenorul ei Mersad Selimbegovic caută să se opună acestei tendințe, și să smulgă câștigul de la adversar, folosindu-se de avantajul că joacă acasă.

Se poate observa, în urma performanțelor recente, că Hansa Rostock are probleme în a marca goluri, prezentând un număr redus de goluri înscrise și o mulțime de meciuri în care nu a reușit să marcheze. Acestea indică faptul că echipa întâmpină dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce sugerează necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

al lor are o medie de posesie a mingii, în campionat, de 42,93%. Cu toate acestea, ei nu sunt echipa care propune meciul, fapt ce poate fi o problemă. Fanii speră că vor avea mai multă posesie în meciul Hansa Rostock x Wehen Wiesbaden din 2023/2024 și că vor da mai multe goluri.

Golgheterul de la Hansa Rostock

Dacă să analizăm prestațiile individuale din ofensiva echipei în cadrul campionatului până acum, îl observăm pe Júnior Brumado care a făcut furori. Ajutându-i pe cei de la Hansa Rostock să introducă cele 4 goluri în plasa adversarilor pentru acest sezon, atacantul a jucat un rol esențial în obținerea unor rezultate pozitive.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Wehen Wiesbaden

2. Bundesliga clasament

Wehen Wiesbaden ajunge la această etapă deținând 31 puncte, clasându-se pe locul 12 în 2. Bundesliga, ca rezultat a 8 meciuri câștigate, 12 meciuri pierdute și 7 remize.

Ceea ce înseamnă că pentru a 28-a rundă, echipa a acumulat același număr de puncte ca și Magdeburg care se află pe locul 13.

Analiza Wehen Wiesbaden

Wehen Wiesbaden, ca performanță, a reușit să primească mai multe goluri decât a fost capabilă să înscrie. Momentan, echipa a primit 35 goluri și a înscris 30 goluri în ultimele 27 de runde.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, Wehen Wiesbaden se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 4 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

Wehen Wiesbaden este o echipă mai ofensivă decât Hansa Rostock, înregistrând 2431 atacuri împotriva la 2373 din partea celor de la Hansa Rostock, și marcând de 30 ori comparativ cu Hansa Rostock care a înscris de 24 ori.

Golgheterul de la Wehen Wiesbaden

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Ivan Prtajin. Atacantul a marcat de 9 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Wehen Wiesbaden să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Hansa Rostock este Júnior Brumado, care a înscris deja 4 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Wehen Wiesbaden rămâne a fi Ivan Prtajin, care a avut 9 ocazii de gol.

Minutele 75-90 înregistrează cele mai multe goluri, un moment oportun pentru a paria în caz că urmărești meciul live.

Luând în considerare faptul că Wehen Wiesbaden are în medie 1,14 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Se înregistrează o medie de 4,35 cornere pe joc, un lucru bun de remarcat dacă doriți să obțineți profit din pariurile sportive.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Hansa Rostock are o medie de 2,4 cartonașe galbene pe meci după cele 27 runde, în timp ce Wehen Wiesbaden are o medie de 2,3. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 4,85 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Wehen Wiesbaden, este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 4 cartonașe roșii în acest sezon, comparativ cu Hansa Rostock care a văzut cartonașul roșu doar de 3 ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene reprezintă o oportunitate bună de câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Hansa Rostock – Wehen Wiesbaden, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Hansa Rostock și Wehen Wiesbaden?

Meciul se va disputa vineri pe 05 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Hansa Rostock – Wehen Wiesbaden?

Meciul va avea loc pe stadionul Ostseestadion din Rostock.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul 2. Bundesliga, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 1-0 în favoarea lui Wehen Wiesbaden.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18863132
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații