Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Hamburger SV – Magdeburg, Ponturi Pariuri, Germania, 2. Bundesliga, 04 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

2_liga_bundesliga

Hamburger SV și Magdeburg sunt programate să se confrunte pe 04 noiembrie 2023, sâmbătă, într-un meci din 2. Bundesliga care se va desfășura în Germania, aruncă o privire la pontul Hamburger SV – Magdeburg 2023/2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Hamburger SV – Magdeburg

Meciul va avea loc pe mitic stadionul Volksparkstadion, din orașul Hamburg, cu o capacitate de 57000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Hamburger SV – Magdeburg 2023/2024

În ediția actuală a 2. Bundesliga, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,94 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 3,21 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Hamburger SV

Hamburger SV vine după o egalitate în etapa precedentă. Meciul împotriva la DSC Arminia Bielefeld, din cadrul DFB Pokal, s-a încheiat cu 1-1. Echipa antrenată de T. Walter și-a făcut apariția în ultimul meci cu o formație de 4-3-3.

1-1

Luând în considerare cotele ridicate pentru câștigarea meciului, un egal (care avea cota de 4.33) a ajuns să fie la final un rezultat prost.

Cu toate că Hamburger SV, s-a prezentat relativ bine, András Németh a reușit să se afle în centrul atenției. El a avut o prestație surprinzătoare și a avut câteva pase uimitoare, dedicarea lui pentru joc sigur a ajutat să păstreze un rezultat bun.

Ultimul meci pentru Magdeburg

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Magdeburg în cadrul la 2. Bundesliga, folosind formația 3-4-3, a disputat împotriva celor de la Elversberg și au sfârșit meciul cu un scor final de 1-2.

Meciul era preconizat a fi unul echilibrat, chiar dacă echipa gazdă avea cote de înfrângere de 3.25.

Hamburger SV vs Magdeburg h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat, Magdeburg ocupase locul 12 în 2. Bundesliga, iar Hamburger SV locul 3. Magdeburg a intrat pe teren cu tactica 4-2-3-1, în timp ce Hamburger SV a folosit formația 4-3-3.

Meciul dintre echipele care s-au întâlnit ultima dată în 2. Bundesliga, susținut pe data de 29-04-2023, din sezonul 2022/2023, s-a încheiat cu victoria echipei Magdeburg cu un scor de 3-2.

În cadrul disputei anterioare dintre aceste echipe s-a încins o luptă crâncenă pentru a păstra poziția de frunte.

Echipa Hamburger SV a avut o performanță solidă în ultimele cinci meciuri, în timp ce Magdeburg a fost ceva mai puțin consistentă.

Hamburger SV

2. Bundesliga clasament

Echipa Hamburger SV are 21 puncte și ocupă la momentul actual locul 3 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Promotion Play-off, cu o serie de 6 victorii, 3 remize și 2 înfrângeri.

Fortuna Düsseldorf se clasează puțin mai sus, ocupând locul 2 a 12-a etapă, cu același număr de puncte.

Analiza Hamburger SV

Momentan, în 2. Bundesliga, Hamburger SV însumează 22 goluri date și au un total de 13 goluri primite, după un număr de 11 runde jucate.

Echipa nu pare să fie favorizată în duelurile din deplasare, înregistrând doar 1 meciur câștigate, în comparație cu recordul de 5 victorii, 0 înfrângeri, și 0 remize jucând pe teren propriu.

Din ce în ce mai în ton cu coechipierii săi, Immanuel Pherai, care a venit la club în acest eszon, a avut o altă prestație bună în ultimul meci al echipei. Mijlocașul a fost foarte bun pe teren în meciul împotriva DSC Arminia Bielefeld, fiind astfel cheia celor de la Hamburger SV.

Golgheterul de la Hamburger SV

Dacă să analizăm prestațiile individuale din ofensiva echipei în cadrul campionatului până acum, îl observăm pe Robert Glatzel care a făcut furori. Ajutându-i pe cei de la Hamburger SV să introducă cele 8 goluri în plasa adversarilor pentru acest sezon, atacantul a jucat un rol esențial în obținerea unor rezultate pozitive.

Magdeburg

2. Bundesliga clasament

Magdeburg ajunge la această etapă deținând 13 puncte, clasându-se pe locul 13 în 2. Bundesliga, ca rezultat a 3 meciuri câștigate, 4 meciuri pierdute și 4 remize.

Ceea ce înseamnă că pentru a 12-a rundă, echipa a depășit cu 1 puncte pe Karlsruher SC, care se află pe locul 14.

Analiza Magdeburg

Actualmente, Magdeburg înregistrează 20 goluri înscrise și un număr de 19 goluri primite în 2. Bundesliga, după cele 11 runde jucate.

Echipele se bucură de obicei de avantaj asupra adversarilor dacă posesia mingei trece peste 50%. Din acest motiv, Magdeburg caută să atingă o medie de 62% a posesiei pentru a stăpâni jocul.

Golgheterul de la Magdeburg

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Luca Schuler. A marcat de 4 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Magdeburg să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Hamburger SV este Robert Glatzel, care a înscris deja 8 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Magdeburg rămâne a fi Luca Schuler, care a avut 4 ocazii de gol.

Pentru cei care urmăresc meciul live, e bine să fiți la curent cu faptul că între minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, reprezentând o bună oportunitate pentru a paria.

Luând în considerare faptul că Magdeburg are în medie 1,5 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Puteți observa că suma cornerelor ambelor echipe ne dă o medie de 4,96 cornere pe joc, ceea ce deschide o fereastră pentru a plasa un pariu profitabil.

Hamburger SV este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Hamburger SV în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 5,82 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Hamburger SV – Magdeburg, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Hamburger SV și Magdeburg?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 04 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Hamburger SV – Magdeburg?

Meciul va avea loc pe stadionul Volksparkstadion din Hamburg.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul 2. Bundesliga, sezonul 2022/2023 și s-a încheiat 3-2 în favoarea lui Magdeburg.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18862983
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații