Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Guingamp – Laval, Ponturi Pariuri, Franța, Ligue 2, 17 mai 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Ligue 2 France

Un meci de fotbal între Guingamp și Laval din Ligue 2 va avea loc în Franța, vineri de la ora 18:45h (UTC), pe data de 17 mai 2024, consultă pontul pentru Guingamp – Laval 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Guingamp – Laval

Meciul va avea loc pe stadionul mic Stade du Roudourou, din orașul Guingamp, cu o capacitate de 18378 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Guingamp – Laval 2023/2024

În ciuda schimbării sezonului, Ligue 2 nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,45 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,41 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Guingamp

Guingamp se întoarce după o înfrângere din etapa anterioară. Confruntarea cu cei de la Paris, din Ligue 2, a luat sfârșit cu 2-1. Antrenorul echipei, S. Dumont, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 4-4-2.

Se aștepta să fie un meci destul de echilibrat, cu cote pentru echipa gazdă de a fi înfrântă de 2.30.

Formația defensivă a echipei nu a fost bine poziționată. Evoluția lui Pierre Lemonnier a fost sub așteptări, acesta și-a divulgat echipa în momente decisive, fiind astfel ancora care a dus spre acest rezultat negativ.

Ultimul meci pentru Laval

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Laval în cadrul la Ligue 2, folosind formația 5-4-1, a disputat împotriva celor de la Troyes și au sfârșit meciul cu un scor final de 1-2.

Meciul era preconizat a fi unul echilibrat, chiar dacă echipa gazdă avea cote de înfrângere de 3.20.

Guingamp vs Laval h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat în cadrul campionatului Ligue 2, Guingamp se afla pe locul 5 în timp ce Laval era pe locul 1. Guingamp a ieșit pe teren cu tactica 4-4-2 în timp ce Laval și-a aranjat jucătorii sub formația 5-4-1.

Echipele acestea s-au întâlnit ultima dată la un meci Ligue 2, pe data de 23-09-2023, sezonul 2023/2024, ce s-a încheiat cu victoria echipei Laval cu un scor de 2-1.

În cadrul disputei anterioare dintre aceste echipe s-a încins o luptă crâncenă pentru a păstra poziția de frunte.

Guingamp

Ligue 2 clasament

Dacă vorbim despre echipa gazdă Guingamp, care se află pe locul 8, cu 51 puncte acumulate, în cadrul competiției Ligue 2 din Franța, performanța acestora a adus echipei până acum 13 victorii, 12 înfrângeri și 12 remize.

Ceea ce înseamnă că în 38-a etapă, echipa a depășit pe Pau care se află pe locul 9 în clasament, nu are nici un avantaj.

Ocupând locul de mijloc al clasamentului din Franța Ligue 2, în pofida faptului că nu au ambiții mari sau preocupări de retrogradare, Guingamp va încerca să folosească de jocul de acasă, folosindu-l ca drept favoare pentru a obține o victorie.

Analiza Guingamp

Deoarece aceasta este ultima rundă a ligii, dinamica meciurilor este plină de anticipație și semnificație. În această etapă crucială, în care fiecare punct poate face diferența, anumite echipe se află în situații unice care adaugă o notă suplimentară de intrigă în meciul lor final. Să vedem cum ultima rundă afectează Guingamp și poziția lor în clasamentul ligii.

La sfârșitul celor 37 de meciuri, Guingamp prezintă un raport pozitiv de goluri înscrise și goluri primite. Echipa ajunge să aibă 44 goluri înscrise și 39 primite.

Media loviturilor pe poartă pentru Guingamp putea arăta mai bine pentru acest campionat. Sunt doar 4,3 pe meci. Acest lucru arată că echipa nu dă, de obicei, multe goluri sau nu le dă mult de lucru portarilor din echipele adverse.

al lor prezintă o rată medie de posesie de 46,41% în campionat, ceea ce înseamnă că echipa nu prea ia, de obicei, inițiativa în joc și are un stil de joc reactiv. Prin urmare, pentru acest meci Guingamp x Laval din 2023/2024, echipa ar trebui să încerce să profite de posesie și să-și atace adversarul.

Golgheterul de la Guingamp

Până în această etapă a campionatulu, ancora pentru zona ofensivă a echipei a fost Amine El Ouazzani. Guingamp a avut beneficiat din plin de performanța atacantul care a marcat 11 goluri în acest sezon.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Laval

Ligue 2 clasament

Laval ajunge la această etapă deținând 52 puncte, clasându-se pe locul 7 în Ligue 2, ca rezultat a 14 meciuri câștigate, 13 meciuri pierdute și 10 remize.

Aceasta înseamnă că echipa va începe cea de a 38-a rundă cu un avantaj de 1 punct în raport cu Guingamp care se află pe locul 8.

Analiza Laval

Având în vedere că aceasta este ultima rundă a ligii, meciurile se desfășoară cu o anticipație și o semnificație aparte. În această etapă crucială, în care fiecare punct poate face diferența, anumite echipe se confruntă cu situații unice care adaugă un strop de intrigă meciului lor final. Haideți să vedem cum ultima rundă afectează Laval și poziția lor în clasamentul ligii.

Momentan, în Ligue 2, Laval are 39 goluri marcate și un total de 45 goluri primite, după 37 runde jucate.

Laval, de obicei, nu le oferă multe șanse adversarilor nici în deplasare, cu un bilanț de 8 victorii, 5 înfrângeri și 5 remize.

Golgheterul de la Laval

Până la această etapă a sezonului s-a făcut remarcată prestația individuală al lui Malik Tchokounte. Atacantul a marcat de 8 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Laval să evite rezultatele adverse de-a lungul mai multor etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Guingamp este Amine El Ouazzani, care a înscris deja 11 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Laval rămâne a fi Malik Tchokounte, care a avut 8 ocazii de gol.

Laval a scăpat 18 goluri în deplasare timp de 18 meciuri. Aici e recomandat să pariați că Laval nu va primi nici un gol, amintiți-vă că ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, meciul s-a încheiat cu scorul 2-1, acesta fiind un factor ce trebuie luat în considerare.

Potrivit unor studii în minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, acesta poate fi un pariu bun pentru cei care urmăresc jocul live.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de Guingamp 1,33 și echipa vizitatoare Laval 1,11 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Se înregistrează o medie de 4,88 cornere pe joc, un lucru bun de remarcat dacă doriți să obțineți profit din pariurile sportive.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,97 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Ambele echipe au același număr de cartonașe roșii în sezon, în acest caz 6. O piață de explorat pentru a obține o profitul din pariurile tale!

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Guingamp – Laval, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Guingamp și Laval?

Meciul se va disputa vineri pe 17 mai 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Guingamp – Laval?

Meciul va avea loc pe stadionul Stade du Roudourou din Guingamp.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Ligue 2, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 2-1 în favoarea lui Laval.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18861150
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații