Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Guaireña – Sportivo Ameliano, Ponturi Pariuri, Paraguay, Division 1, 08 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Division 1 Paraguay

Un meci de fotbal între Guaireña și Sportivo Ameliano din Division 1 va avea loc în Paraguay, miercuri, pe data de 08 noiembrie 2023, consultă pontul pentru Guaireña – Sportivo Ameliano 2023 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Guaireña – Sportivo Ameliano

Meciul se va disputa pe stadionul mic Estadio Parque del Guairá, din orașul Villarrica, cu o capacitate de 12000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Guaireña – Sportivo Ameliano 2023

În ciuda schimbării sezonului, Division 1 nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,5 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,5 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Guaireña

Guaireña vine după o înfrângere în etapa precedentă. Meciul împotriva la Olimpia, din cadrul Division 1, s-a încheiat cu 0-1.

Această înfrângere a fost deja prezisă înaintea meciului. Cotele de 1.65 au arătat acest lucru.

Ultimul meci pentru Sportivo Ameliano

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o remiză în ultima rundă. Unde în cadrul la Division 1, Sportivo Ameliano a disputat împotriva echipei Guaraní, cu un scor final de 0-0.

Remiza putea fi dedusă chiar de la început, pentru că era de așteptat ca partida să fie echilibrată, în ciuda cotelor de 3.40.

Guaireña vs Sportivo Ameliano h2h

Meciul dintre echipele care s-au întâlnit ultima dată în Division 1, susținut pe data de 25-08-2023, din sezonul 2023, s-a încheiat cu victoria echipei Sportivo Ameliano cu un scor de 4-0.

Guaireña

Division 1 clasament

Cu toate acestea, Guaireña ajunge la acest meci cu 17 puncte, clasându-se pe locul 10 în Division 1, dispunând de un bilanț negativ cu 11 jocuri pierdute, 3 câștigate și 8 remize.

Ceea ce înseamnă că în 19-a etapă, echipa a depășit pe Resistencia care se află pe locul 11 în clasament, nu are nici un avantaj.

Ocupând locul de mijloc al clasamentului din Paraguay Division 1, în pofida faptului că nu au ambiții mari sau preocupări de retrogradare, Guaireña va încerca să folosească de jocul de acasă, folosindu-l ca drept beneficiu pentru a obține o victorie.

Analiza Guaireña

Pentru moment, după 18 de runde care au luat sfârșit, Guaireña înregistrează 15 goluri date și un număr de 31 goluri primite, în Division 1.

Performanțele recente au evidențiat faptul că Guaireña întâmpină probleme în a genera goluri, cu un număr scăzut de goluri marcate și un număr mare de meciuri în care nu au reușit să marcheze. Acest lucru sugerează că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și a le transforma în goluri, indicând necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

Media posesiei a al lor este de 47,24% în campionat, ceea ce ne arată că echipa, de regulă, nu poate lua inițiativa în joc și are un stil de joc mai reactiv. Prin urmare, în cadrul meciului dintre Guaireña x Sportivo Ameliano 2023, echipa va trebui să-și dea un pic silința pentru a menține posesia de partea lor, dacă vor să construiască faze de atac.

Golgheterul de la Guaireña

Dacă să analizăm prestațiile individuale din ofensiva echipei în cadrul campionatului până acum, îl observăm pe José Verdún Duarte care a făcut furori. Ajutându-i pe cei de la Guaireña să introducă cele 7 goluri în plasa adversarilor pentru acest sezon, atacantul a jucat un rol esențial în obținerea unor rezultate pozitive.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sportivo Ameliano

Division 1 clasament

Sportivo Ameliano ajunge la această etapă deținând 30 puncte, clasându-se pe locul 7 în Division 1, ca rezultat a 7 meciuri câștigate, 6 meciuri pierdute și 9 remize.

În 19-a etapă, echipa are un mic dezavantaj de 1 punct comparativ cu Olimpiaua echipa care este chiar deasupra, pe 6. locul.

Analiza Sportivo Ameliano

Până acum, Sportivo Ameliano a primit 28 goluri, dar a înscris numai 27, ceea ce araată că a primit mai multe goluri decât a fost capabilă să înscrie după cele 18 de runde.

Media de șuturi pe cadrul porții pentru echipa Sportivo Ameliano nu înscrie un rezultat chiar bun. Aceasta este de 3,91 per joc. Dovedind a fi un indiciu bun că echipa nu marchează, de obicei, multe goluri și nici nu le prea dau bătăi de cap portarilor echipelor adverse.

De obicei, echipele adverse au șanse mici de a învinge împotriva Sportivo Ameliano atunci când joacă în deplasare, aceasta înregistrând un bilanț de 4 victorii, 2 înfrângeri, și 5 remize.

Sportivo Ameliano este o echipă mai ofensivă decât Guaireña, înregistrând 2091 atacuri împotriva la 1859 din partea celor de la Guaireña, și marcând de 27 ori comparativ cu Guaireña care a înscris de 15 ori.

Golgheterul de la Sportivo Ameliano

E. Vera Brítez s-a dovedit a fi un atu pentru ofensiva echipei în acest sezon. Cu 11 goluri marcate în competiție, Atacantul a jucat un rol esențial pentru obiectivele care și le-au propus cei de la Sportivo Ameliano.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Guaireña este José Verdún Duarte, care a înscris deja 7 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Sportivo Ameliano rămâne a fi E. Vera Brítez, care a avut 11 ocazii de gol.

Cele mai multe goluri se marchează între minutele 75-90, acesta fiind momentul oportun de a plasa un pariu cu șanse mari de câștig pentru cei care urmăresc meciul live.

Luând în considerare faptul că Sportivo Ameliano are o medie de 1,27 goluri înscrise pe meci când joacă în deplasare și ținând cont că adesea nu primesc goluri în deplasare, piața Mai Puțin de 2,5 goluri poate fi o alternativă excelentă pentru a paria.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Ar trebui să țineți cont de faptul că numărul combinat de cornere ale ambelor echipe se soldează cu o medie de 4,12 cornere pe joc în caz că ați dori să aveți un pariu profitabil.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Guaireña are o medie de 2,7 cartonașe galbene pe meci după cele 18 runde, în timp ce Sportivo Ameliano are o medie de 2,4. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 5,39 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Sportivo Ameliano, este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 6 cartonașe roșii în acest sezon, comparativ cu Guaireña care a primit doar un singur cartonaș roșu. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene reprezintă o oportunitate bună de câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Guaireña – Sportivo Ameliano, 2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Guaireña și Sportivo Ameliano?

Meciul se va disputa miercuri pe 08 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Guaireña – Sportivo Ameliano?

Meciul va avea loc pe stadionul Estadio Parque del Guairá din Villarrica.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Division 1, sezonul 2023 și s-a încheiat 4-0 în favoarea lui Sportivo Ameliano.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18852669
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații