Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Grêmio – Corinthians, Ponturi Pariuri, Brazil, Serie A, 12 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

seriea_brasil

Grêmio și Corinthians sunt programate să se confrunte pe 12 noiembrie 2023, duminică, într-un meci din Serie A care se va desfășura în Brazil, aruncă o privire la pontul Grêmio – Corinthians 2023 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Grêmio – Corinthians

Meciul e programat să aibă loc pe bine cunoscute stadionul Arena do Grêmio, din orașul Rio, cu o capacitate de 55662 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Grêmio – Corinthians 2023

În ediția actuală a Serie A, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,38 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,49 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Grêmio

Grêmio se întoarce după o victorie din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Bahia, din cadrul Serie A, s-a terminat cu 1-0. Antrenorul echipei, R. Portaluppi, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 3-4-1-2.

Acest rezultat pozitiv a arătat favoritismul de dinaintea meciului, care avea o cotă de 1.75.

Un jucător cheie pentru victoria lui Grêmio, Luis Suárez a fost unul dintre puținii sportivi care a strălucit pe baza măestriei individuale în meci. Pe fondul lipsei de motivație din partea echipei, el a compensat neajunsurile și a adus un rezultat pozitiv echipei.

Ultimul meci pentru Corinthians

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Corinthians în cadrul la Serie A, folosind formația 4-2-3-1, a disputat împotriva celor de la Bragantino și au sfârșit meciul cu un scor final de 1-0.

Cotele de 1.55 au preconizat chiar de la începutul meciului, înfrângerea.

Grêmio vs Corinthians h2h

Ultima dată, Grêmio s-a confruntat cu Corinthians în cadrul campionatului Serie A. Grêmio, care atunci ocupa locul 3, a intrat pe teren cu formația 4-4-2, în timp ce Corinthians, care ocupa locul 14, a folosit tactica 4-1-4-1.

Aceste echipe ultima oară s-au confruntat în cadrul unui meci controversat din Serie A a sezonului 2023, care s-a încheiat cu o remiză 4-4.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Echipa Grêmio în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Corinthians.

Grêmio

Serie A clasament

Echipa Grêmio are 56 puncte și ocupă la momentul actual locul 4 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru CONMEBOL Libertadores, cu o serie de 17 victorii, 5 remize și 10 înfrângeri.

Ceea ce înseamnă că în 34-a etapă, echipa a depășit pe Flamengo care se află pe locul 5 în clasament, nu are nici un avantaj.

Grêmio a avut o formă fantastică în ultima vreme, câștigând ultimele 4 meciuri după o înfrângere dezamăgitoare. Pare că și-au găsit ritmul și joacă cu încredere și îndemânare, ceea ce prevestește bine pentru performanțele lor viitoare.

Analiza Grêmio

Momentan, în Serie A, Grêmio înregistrează 53 goluri înscrise și un număr de 46 goluri primite, după 33 de runde jucate.

Media posesiei a al lor este de 45,69% în campionat, ceea ce ne arată că echipa, de regulă, nu poate lua inițiativa în joc și are un stil de joc mai reactiv. Prin urmare, în cadrul meciului dintre Grêmio x Corinthians 2023, echipa va trebui să-și dea un pic silința pentru a menține posesia de partea lor, dacă vor să construiască faze de atac.

Cu toată că au câștigat 5 meciuri în calitate de oaspete, această echipă demonstrează că există totuși avantajul de a juca mai bine pe terenul propriu, înregistrând un record de 12 victorii, 2 înfrângeri, și 2 remize.

Grêmio este de o natură mai ofensivă decât Corinthians, înregistrând 3297 atacuri dintre care a înscris de 37 ori, comparativ cu 3152 din partea celor de la Corinthians, care au marcat de 53 ori.

Golgheterul de la Grêmio

Întotdeauna au existat talente individuale care ies în evidență într-o echipă, mai ales în zona ofensivă a echipei, iar Luis Suárez cu siguranță este unul din aceste talente. Acesta a marcat pentru Grêmio, 11 goluri în acest sezon, atacantul demonstrând a fi un jucător cheie pentru triumfurile echipei.

Corinthians

Serie A clasament

Corinthians ajunge la această etapă deținând 40 puncte, clasându-se pe locul 13 în Serie A, ca rezultat a 9 meciuri câștigate, 10 meciuri pierdute și 13 remize.

În 34-a etapă, echipa are un mic dezavantaj de 1 punct comparativ cu Cuiabál echipa care este chiar deasupra, pe 12. locul.

Analiza Corinthians

După 33 runde, Corinthians a primit mai multe goluri decât a înscris. Au primit un total de 38 goluri până acum și au marcat de 37 ori.

Un alt element important ce trebuie luat în considerare pentru acest meci este stilul strict al lui Luiz Menezes. În special într-un meci în deplasare, caracterul intens al antrenorului, care pare să joace aproape de echipă, mai ales în momentele cele mai dificile, poate fi crucial.

Golgheterul de la Corinthians

Yuri Alberto s-a dovedit a fi un atu pentru ofensiva echipei în acest sezon. Cu 8 goluri marcate în competiție, Atacantul a jucat un rol esențial pentru obiectivele care și le-au propus cei de la Corinthians.

Date istorice a echipei Corinthians

Echipa Corinthians e una din cele mai importante echipe din competiție, cu 7 titluri câștigate în istoria campionatului. Palmaresul echipei va afecta rezultatul final al meciului și nu va fi prima dată când echipa reușește să-și impresioneze adversarii cu o victorie într-un moment în care aceștia sunt într-o formă slab pregătită.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Grêmio este Luis Suárez, care a înscris deja 11 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Corinthians rămâne a fi Yuri Alberto, care a avut 8 ocazii de gol.

Minutele 75-90 ale meciului reprezintă un moment oportun pentru a paria, în pofida faptului că cele mai multe goluri sunt marcate în această perioadă.

Luând în considerare faptul că Corinthians are în medie 0,88 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Puteți observa că suma cornerelor ambelor echipe ne dă o medie de 4,8 cornere pe joc, ceea ce deschide o fereastră pentru a plasa un pariu profitabil.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 5,03 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Grêmio este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 4 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Corinthians care a primit cartonaș roșu o singură dată. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Grêmio – Corinthians, 2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Grêmio și Corinthians?

Meciul se va disputa duminică pe 12 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Grêmio – Corinthians?

Meciul va avea loc pe stadionul Arena do Grêmio din Rio.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Serie A, sezonul 2023 și s-a încheiat 4-4, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18791375
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații