Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Goa – Hyderabad, Ponturi Pariuri, India, Indian Super League, 05 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Indian Super League India

Un meci de fotbal între Goa și Hyderabad din Indian Super League va avea loc în India, vineri de la ora 14:00h (UTC), pe data de 05 aprilie 2024, consultă pontul pentru Goa – Hyderabad 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Goa – Hyderabad

Meciul e programat să aibă loc pe Jawaharlal Nehru Stadium (Fatorda Stadium) (Margao, Goa), din orașul Margao, Goa.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Goa – Hyderabad 2023/2024

Indian Super League a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,95 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,62 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Goa

Goa se întoarce după o victorie din etapa anterioară. Confruntarea cu cei de la Bengaluru, din Indian Super League, a luat sfârșit cu 2-1. Antrenorul echipei, C. González Peña, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 4-2-3-1.

Acest rezultat pozitiv a arătat favoritismul de dinaintea meciului, care avea o cotă de 1.60.

Chiar și pe fondul unei performanțe slabe a întregii echipe, Carlos Martinez Rodriguez a reușit să iasă în evidență. Fiind prezent în momentele decisive ale meciului, el a fost cel care a condus Goa spre victorie.

Ultimul meci pentru Hyderabad

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Hyderabad în cadrul la Indian Super League, folosind formația 4-2-3-1, a disputat împotriva celor de la Mumbai City și au sfârșit meciul cu un scor final de 0-3.

Cotele de 1.33 au preconizat chiar de la începutul meciului, înfrângerea.

Goa vs Hyderabad h2h

Ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, Hyderabad era pe locul 12 în Indian Super League în timp ce Goa ocupa locul 2. Hyderabad a intrat pe teren cu formația 4-2-3-1, tactică care a fost folosită și de Goa pentru acest meci.

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul unui meci din Indian Super League, pe data de 01-02-2024, a sezonului 2023/2024, care s-a încheiat cu o victorie pentru echipa Goa cu scorul de 0-2.

Echipa Goa a avut o performanță solidă în ultimele cinci meciuri, în timp ce Hyderabad a fost ceva mai puțin consistentă.

Goa

Indian Super League clasament

Echipa Goa are 36 puncte și ocupă la momentul actual locul 4 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Play-off, cu o serie de 10 victorii, 6 remize și 3 înfrângeri.

Cît pentru a 21-a etapă, echipa a rămas aceleași puncte ca la Odisha FC care ocupă locul 3.

Analiza Goa

La sfârșitul celor 20 de meciuri, Goa prezintă un raport pozitiv de goluri înscrise și goluri primite. Echipa ajunge să aibă 28 goluri înscrise și 18 primite.

Câștigând 4 meciuri în calitate de echipă vizitatoare, această înregistrează un record de 6 victorii, 2 înfrângeri, și 1 remize demonstrând că în jocurile de acasă aceștia înregistrează rezultate mai bune decât deplasare.

Goa este de o natură mai ofensivă decât Hyderabad, înregistrând 1949 atacuri dintre care a înscris de 9 ori, comparativ cu 1841 din partea celor de la Hyderabad, care au marcat de 28 ori.

Golgheterul de la Goa

Întotdeauna au existat talente individuale care ies în evidență într-o echipă, mai ales în zona ofensivă a echipei, iar Noah Sadaoui cu siguranță este unul din aceste talente. Acesta a marcat pentru Goa, 6 goluri în acest sezon, atacantul demonstrând a fi un jucător cheie pentru triumfurile echipei.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 3 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Hyderabad

Indian Super League clasament

Hyderabad ajunge la această etapă deținând 8 puncte, clasându-se pe locul 12 în Indian Super League, ca rezultat a un meci căștigat, 14 meciuri pierdute și 5 remize.

În 21-a etapă, echipa are un mic dezavantaj de 10 puncți comparativ cu East Bengal echipa care este chiar deasupra, pe 11. locul.

Analiza Hyderabad

La acest moment, Hyderabad se afișează cu 9 goluri date și un număr de 36 goluri primite, după 20 de runde fierbinți.

Performanțele recente au evidențiat faptul că Hyderabad întâmpină probleme în a genera goluri, cu un număr scăzut de goluri marcate și un număr mare de meciuri în care nu au reușit să marcheze. Acest lucru sugerează că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și a le transforma în goluri, indicând necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

Echipă cu o eficiență scăzută la capitolul goluri – nu se marchează mai mult de 0,45 goluri pe meci. În pofida golaverajului modest și faptului că jocul se va disputa în deplasare, rezultatul ar putea fi unul negativ.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Potrivit unor studii în minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, acesta poate fi un pariu bun pentru cei care urmăresc jocul live.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de Goa 1 și echipa vizitatoare Hyderabad 0,6 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

Ponturi Pariuri pe Cornere

În caz că doreați să plasați un pariu câștigător, rețineți că suma numărului de cornere ale ambelor echipe oferă o medie de 4,72 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,05 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Goa – Hyderabad, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Goa și Hyderabad?

Meciul se va disputa vineri pe 05 aprilie 2024.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Indian Super League, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 0-2 în favoarea lui Goa.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19076559
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații