Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Go Ahead Eagles – AZ, Ponturi Pariuri, Olanda, Eredivisie, 25 ianuarie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Eredivisie Netherlands

Un meci în cadrul la Eredivisie între echipele Go Ahead Eagles și AZ va avea loc miercuri, pe data de 25 ianuarie 2023, în Olanda. Consultă pontul pentru Go Ahead Eagles – AZ 2022/2023 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Go Ahead Eagles – AZ

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic De Adelaarshorst, din orașul Deventer, cu o capacitate de 8000 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări jocul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la pontul Go Ahead Eagles – AZ 2022/2023

În ediția actuală a Eredivisie, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,88 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,99 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles se întoarce după o egalitate din etapa anterioară. Confruntarea cu cei de la FC Utrecht, din Eredivisie, a luat sfârșit cu 2-2. Antrenorul echipei, R. Hake, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 4-2-2-2.

Era de așteptat ca jocul să fie echilibrat, deci toată lumea anticipa o remiză, având și cote de 3,5.

Chiar dacă modul în care s-au prezentat cei de la Go Ahead Eagles a fost bun, Oliver Valaker Edvardsen este cel care a atras privirile. Apariția lui a fost uimitoare, dând câteva pase bune, observându-se astfel dedicarea lui pentru echipă, care l-a ajutat să păstreze un rezultat decent.

Ultimul meci pentru AZ

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde AZ în cadrul la Eredivisie, folosind formația 4-2-3-1, a reușit să ia trei puncte de la SC Heerenveen, cu scorul final de 0-2.

Gazdele aveau o cotă de 2,2 pentru victorie, deci era de așteptat ca meciul să fie destul de echilibrat.

Go Ahead Eagles vs AZ h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat în cadrul campionatului Eredivisie, Go Ahead Eagles se afla pe locul 13 în timp ce AZ era pe locul 12. Go Ahead Eagles a ieșit pe teren cu tactica 4-4-2 în timp ce AZ și-a aranjat jucătorii sub formația 4-2-3-1.

Aceste echipe s-au întâlnit ultima dată la un meci din Eredivisie, ce a avut loc pe data de 07-08-2022, din sezonul 2022/2023, și s-a încheiat cu succesul echipei AZ cu un scor de 2-0.

Echipa Go Ahead Eagles în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu AZ.

Echipe cu capacități și aspirații diferite.

Go Ahead Eagles

Eredivisie clasament

Cu 19 puncte acumulate și un bilanț negativ care include 4 câștiguri, 5 pierderi, 7 remize, Go Ahead Eagles își întâmpină adversarul ocupând locul 10 în Eredivisie.

Ceea ce înseamnă că echipa a acumulat același număr de puncte pentru cea de a 18-a etapă și este urmată de Excelsior care ocupă locul 11 în clasament.

Fiind poziționați la mijlocul clasamentului din Olanda Eredivisie și fără să aibă ambiții mari sau să se alarmeze că vor retrograda, Go Ahead Eagles va încerca să profite de partida de acasă pentru a obține o victorie.

Analiza Go Ahead Eagles

Momentan, în Eredivisie, Go Ahead Eagles are 25 goluri marcate și un total de 26 goluri primite, după 17 runde jucate.

Media posesiei a Go Ahead Eagles este de 43,44% în campionat, ceea ce ne arată că echipa, de regulă, nu poate lua inițiativa în joc și are un stil de joc mai reactiv. Prin urmare, în cadrul meciului dintre Go Ahead Eagles x AZ 2022/2023, echipa va trebui să-și dea un pic silința pentru a menține posesia de partea lor, dacă vor să construiască faze de atac.

Golgheterul de la Go Ahead Eagles

Bobby Adekanye s-a dovedit a fi un jucător extraordinar pe plan individual pentru ofensiva echipei în acest sezon. Având marcate 5 goluri în campionat, atacantul a jucat un rol esențial pentru ca Go Ahead Eagles să obțină rezultate favorabile de mai multe ori.

Date istorice Go Ahead Eagles

Având 4 titluri câștigate în istoria campionatului, una dintre echipele de frunte în competiție este Go Ahead Eagles. Bilanțul echipei cu siguranță va afecta rezultatul final al jocului și nu va fi prima dată când echipa reușește să-și impresioneze rivalii cu o victorie într-un moment în care aceștia sunt într-o formă mai puțin bună.

AZ

Eredivisie clasament

Echipa AZ are 33 puncte și actualmente ocupă locul 3 în clasament, loc care se califică pentru Calificările UEFA Conference League, având în spate o istorie de 10 câștiguri, 3 remize și 3 pierderi.

Aceasta înseamnă că echipa va începe cea de a 18-a rundă cu un avantaj de 1 punct în raport cu Ajax care se află pe locul 4.

Analiza AZ

La acest moment, AZ se afișează cu 28 goluri date și un număr de 17 goluri primite, după 17 de runde fierbinți.

Aceasta este una din top 5 echipe din Eredivisie și are în plan să țină același ritm, înregistrând performanțe bune!

Reușita de 7 câștiguri, 2 pierderi, și 0 remize ne arată că performanța celor de la AZ nu pierde din calitate în meciurile din deplasare, unde de obicei domină adversarii.

AZ este o echipă mai ofensivă decât Go Ahead Eagles, înregistrând 1831 atacuri împotriva la 1396 din partea celor de la Go Ahead Eagles, și marcând de 28 ori comparativ cu Go Ahead Eagles care a înscris de 25 ori.

Golgheterul de la AZ

Jens Odgaard s-a dovedit a fi un atu pentru ofensiva echipei în acest sezon. Cu 6 goluri marcate în competiție, Atacantul a jucat un rol esențial pentru obiectivele care și le-au propus cei de la AZ.

Ponturi pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul promițător din partea celor de la Go Ahead Eagles este B. Adekanye, care a înscris deja 5 goluri în competiție. Necătând la aceasta, totuși golgheterul lui AZ rămâne a fi J. Odgaard, care a fructificat 6 ocazii de gol.

AZ a scăpat 9 goluri în deplasare timp de 9 meciuri. Aici e recomandat să pariați că AZ nu va primi nici un gol, amintiți-vă că ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, meciul s-a încheiat cu scorul 2-0, acesta fiind un factor ce trebuie luat în considerare.

Potrivit unor studii, cele mai multe goluri sunt marcate între minutele 75-90, fiind un moment oportun pentru a paria pentru cei care urmăresc jocul live.

Pe motiv că AZ înregistrează o medie de 2 goluri pe meci când joacă în deplasare și nu obișnuește să scape goluri, piața Sub 2,5 goluri poate fi, de asemenea, o alternativă excelentă de luat în considerare.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Piața Cornerelor vă poate remunera pariul, media cornerelor a echipelor pe meci este de 4,91 cornere.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi pariuri aici.

Pont pariu, Go Ahead Eagles – AZ, 2022/2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Go Ahead Eagles și AZ?

Meciul se va disputa miercuri pe 25 ianuarie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Go Ahead Eagles – AZ?

Meciul va avea loc pe stadionul De Adelaarshorst din Deventer.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Eredivisie, sezonul 2022/2023 și s-a încheiat 2-0 în favoarea lui AZ.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365!

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18534214
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații