Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Gnistan – Lahti, Ponturi Pariuri, Finland, Veikkausliiga, 02 iunie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Veikkausliiga_Finland

Gnistan și Lahti sunt programate să se confrunte pe 02 iunie 2024, duminică de la ora 13:00h (UTC), într-un meci din Veikkausliiga care se va desfășura în Finland, aruncă o privire la pontul Gnistan – Lahti 2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Gnistan – Lahti

Meciul se va disputa pe stadionul mic Mustapekka Areena, din orașul Helsinki, cu o capacitate de 2500 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Gnistan – Lahti 2024

În ediția actuală a Veikkausliiga, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,56 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 3,02 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Gnistan

Gnistan se întoarce după o egalitate din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Mariehamn, din cadrul Veikkausliiga, s-a terminat cu 1-1. Antrenorul echipei, J. Leppälahti, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 4-4-2.

Se aștepta să avem un joc echilibrat, deci o remiză putea fi anticipată ușor, având cote în jur de 3.10.

Ultimul meci pentru Lahti

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Lahti în cadrul la Veikkausliiga, folosind formația 3-5-2, a disputat împotriva celor de la SJK și au sfârșit meciul cu un scor final de 0-4.

Meciul se aștepta a fi unul strâns, cu cote de înfrângere pentru echipa gazdă de 1.80.

Gnistan vs Lahti h2h

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul la Club Friendlies 3, pe 30-03-2024, a sezonului 2024, într-un meci strâns și plin de dueluri care s-a încheiat cu o remiză 0-0.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Echipa Gnistan în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Lahti.

Gnistan

Veikkausliiga clasament

Cu 9 puncte acumulate și un bilanț negativ care include 2 victorii, 4 înfrângeri, 3 remize, Gnistan își întâmpină adversarul ocupând locul 8 în Veikkausliiga.

Cît pentru a 9-a etapă, echipa a rămas acelasi scor la Mariehamn care se clasează puțin mai sus, pe locul 7.

Echipa Gnistan ajunge la această etapă fiind la mijlocul clasamentului Veikkausliiga, deși fără mari așteptări de a arăta rezultate, au voință să demonstreze o performanță bună.

Analiza Gnistan

După 8 de runde, Gnistan a avut mai multe goluri primite decât înscrise. Aceștia au primit 15 goluri și au înscris de doar 12 ori până acum.

Media de șuturi pe cadrul porții pentru echipa Gnistan nu înscrie un rezultat chiar bun. Aceasta este de 3,33 per joc. Dovedind a fi un indiciu bun că echipa nu marchează, de obicei, multe goluri și nici nu le prea dau bătăi de cap portarilor echipelor adverse.

Gnistan este de o natură mai ofensivă decât Lahti, înregistrând 800 atacuri dintre care a înscris de 5 ori, comparativ cu 667 din partea celor de la Lahti, care au marcat de 12 ori.

Golgheterul de la Gnistan

Dacă să analizăm prestațiile individuale din ofensiva echipei în cadrul campionatului până acum, îl observăm pe Joakim Latonen care a făcut furori. Ajutându-i pe cei de la Gnistan să introducă cele 5 goluri în plasa adversarilor pentru acest sezon, atacantul a jucat un rol esențial în obținerea unor rezultate pozitive.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Lahti

Veikkausliiga clasament

Cu 6 puncte câștigate, Lahti se află pe locul 9 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de retrogradare. Rezultatele echipei de până acum sunt 1 victorii, 4 înfrângeri și 3 remize.

Aceasta înseamnă că echipa va începe cea de a 9-a rundă cu un avantaj de 1 punct în raport cu Inter Turku care se află pe locul 10.

Analiza Lahti

La acest moment, Lahti se prezintă cu 5 goluri date și un total de 14 goluri primite, după 8 runde jucate, în Veikkausliiga.

Ultimile evoluții ale echipei Lahti au arătat că aceasta are dificultăți în a marca goluri, cu un număr scăzut de goluri înscrise și multe meciuri în care nu au reușit să înscrie. Acestea indică faptul că echipa are probleme în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, sugerând necesitatea îmbunătățirii jocului ofensiv.

În ceea ce privește eficiența scăzută a echipei pentru golurile marcate, media acestora nu depășește 0,63 pe meci. Astfel, eficiența scorului nefavorabil și jucând și în deplasare ar putea influența negativ rezultatul.

Golgheterul de la Lahti

Până la această etapă a sezonului s-a făcut remarcată prestația individuală al lui Colin Odutayo. Atacantul a marcat de 2 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Lahti să evite rezultatele adverse de-a lungul mai multor etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pentru cei care urmăresc meciul live, e bine să fiți la curent cu faptul că între minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, reprezentând o bună oportunitate pentru a paria.

Luând în considerare faptul că Lahti are în medie 0,25 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Dacă aveați în plan să plasați un pariu câștigător, luați aminte că media cornerelor pe joc pentru ambele echipe înregistrează un total de 4,79.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 5,38 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Gnistan – Lahti, 2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Gnistan și Lahti?

Meciul se va disputa duminică pe 02 iunie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Gnistan – Lahti?

Meciul va avea loc pe stadionul Mustapekka Areena din Helsinki.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Club Friendlies 3, sezonul 2024 și s-a încheiat 0-0, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19070113
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații