Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Glentoran – Dungannon Swifts, Ponturi Pariuri, Northern Ireland, Premiership, 16 septembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Premiership Northern Ireland

Un meci în cadrul Premiership între echipele Glentoran și Dungannon Swifts va avea loc sâmbătă, pe data de 16 septembrie 2023, în Northern Ireland. Consultă pontul pentru Glentoran – Dungannon Swifts 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Glentoran – Dungannon Swifts

Meciul va avea loc pe stadionul mic The Oval, din orașul Bedworth, cu o capacitate de 3000 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Glentoran – Dungannon Swifts 2023/2024

În ediția actuală a Premiership, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,84 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 3,26 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Glentoran

Glentoran vine după o victorie în etapa precedentă. Meciul împotriva la Newry City AFC, din cadrul Premiership, s-a încheiat cu 2-4.

Acest rezultat pozitiv a arătat favoritismul de dinaintea meciului, care avea o cotă de 1.25.

Ultimul meci pentru Dungannon Swifts

Dungannon Swifts pare a fi într-o formă bună la fel ca și adversarul. Aceasta vine și ea încrezută după o victorie. Unde în cadrul la Premiership, a disputat împotriva echipei Glenavon, cu un scor final de 3-1.

Se aștepta să fie un meci echilibrat, victoria gazdelor având o cotă de 2.50.

Glentoran vs Dungannon Swifts h2h

Aceste echipe s-au întâlnit ultima dată la un meci din Premiership, ce a avut loc pe data de 24-01-2023, din sezonul 2022/2023, și s-a încheiat cu succesul echipei Glentoran cu un scor de 6-0.

Echipa Glentoran a avut o performanță solidă în ultimele cinci meciuri, în timp ce Dungannon Swifts a fost ceva mai puțin consistentă.

Glentoran

Premiership clasament

Echipa Glentoran are 16 puncte și ocupă la momentul actual locul 2 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Championship Round, cu o serie de 5 victorii, 1 remize și 1 înfrângeri.

Echipa, are aceleași puncte ca Linfield care ocupă locul 1, începe cea de a 8-a etapă.

Analiza Glentoran

Momentan, în Premiership, Glentoran înregistrează 12 goluri înscrise și un număr de 6 goluri primite, după 7 de runde jucate.

Golgheterul de la Glentoran

Individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Niall McGinn. Atacantul a marcat de 3 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Glentoran să încheie cu un rezultat pozitiv mai multe dispute.

Dungannon Swifts

Premiership clasament

Cu 5 puncte câștigate, Dungannon Swifts se află pe locul 10 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de retrogradare. Rezultatele echipei de până acum sunt 1 victorii, 4 înfrângeri și 2 remize.

Analiza Dungannon Swifts

Până acum, Dungannon Swifts a primit 16 goluri, dar a înscris numai 13, ceea ce araată că a primit mai multe goluri decât a fost capabilă să înscrie după cele 7 de runde.

Cu o medie de 4,57 șuturi pe meci în campionat, putem spune că echipa Dungannon Swifts este pe departe o echipă ofensivă, ceea ce le crește fără dar și poate șansele de conversie și victorie.

Golgheterul de la Dungannon Swifts

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este Ben Gallagher, care a dominat zona ofensivă. Atacantul a marcat deja de 3 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care Dungannon Swifts le-a obținut în mai multe meciuri.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Glentoran este Niall McGinn, care a înscris deja 3 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Dungannon Swifts rămâne a fi Ben Gallagher, care a avut 3 ocazii de gol.

Pentru cei care urmăresc meciul live, e bine să fiți la curent cu faptul că între minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, reprezentând o bună oportunitate pentru a paria.

Piața mai puțin de 2,5 goluri poate fi, de asemenea, o alternativă bună, deoarece Dungannon Swifts are o medie de 1,67 goluri înscrise pe meci când joacă în deplasare. Această opțiune reprezintă o alternativă în pofida faptul că Dungannon Swifts adesea nu primește goluri când joacă în deplasare.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Un lucru bun de remarcat pentru cei care doresc să profite de pariuri sportive este faptul că s-a înregistrat o medie de 4,78 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,86 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Glentoran – Dungannon Swifts, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Glentoran și Dungannon Swifts?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 16 septembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Glentoran – Dungannon Swifts?

Meciul va avea loc pe stadionul The Oval din Bedworth.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Premiership, sezonul 2022/2023 și s-a încheiat 6-0 în favoarea lui Glentoran.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18858174
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații