Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Glenavon – Dungannon Swifts, Ponturi Pariuri, Northern Ireland, Premiership, 04 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Premiership Northern Ireland

Glenavon și Dungannon Swifts sunt programate să se confrunte pe 04 noiembrie 2023, sâmbătă, într-un meci din Premiership care se va desfășura în Northern Ireland, aruncă o privire la pontul Glenavon – Dungannon Swifts 2023/2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Glenavon – Dungannon Swifts

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Mourneview Park, din orașul Lurgan, cu o capacitate de 9000 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Glenavon – Dungannon Swifts 2023/2024

În ediția actuală a Premiership, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,84 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 3,17 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Glenavon

Glenavon se întoarce după o victorie din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la Carrick Rangers, din cadrul Premiership, s-a terminat cu 1-3.

Victoria gazdelor avea o cotă de 3.00, deci se aștepta ca meciul să fie echilibrat.

Ultimul meci pentru Dungannon Swifts

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o remiză în ultima rundă. Unde în cadrul la Premiership, Dungannon Swifts a disputat împotriva echipei Ballymena United, cu un scor final de 1-1.

Remiza putea fi dedusă chiar de la început, pentru că era de așteptat ca partida să fie echilibrată, în ciuda cotelor de 3.50.

Glenavon vs Dungannon Swifts h2h

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul unui meci din Premiership, pe data de 09-09-2023, a sezonului 2023/2024, care s-a încheiat cu o victorie pentru echipa Dungannon Swifts cu scorul de 3-1.

Echipa Glenavon a avut o performanță solidă în ultimele cinci meciuri, în timp ce Dungannon Swifts a fost ceva mai puțin consistentă.

Glenavon

Premiership clasament

Fiind clasată pe locul 10 în clasamentul din Premiership, Glenavon ajunge la etapa actuală cu 10 puncte acumulate, împovărați de un bilanț negativ cu 3 victorii, 10 înfrângeri și 1 remize.

În a 15-a etapă echipa se clasează deasupra celor de la Newry City AFC având același punctaj care se află în partea de jos a clasamentului pe locul 11, și aceleași puncte ca și Ballymena United care este în locul 9.

Echipa Glenavon ajunge la această etapă fiind la mijlocul clasamentului Premiership, deși fără mari așteptări de a arăta rezultate, au voință să arate o performanță bună.

Analiza Glenavon

Glenavon a primit mai multe goluri decât a dat, după cele 14 de runde. Echipa a înscris doar 14 goluri și a primit un total de 32.

al lor are o medie de posesie a mingii, în campionat, de 46,92%. Cu toate acestea, ei nu sunt echipa care propune meciul, fapt ce poate fi o problemă. Fanii speră că vor avea mai multă posesie în meciul Glenavon x Dungannon Swifts din 2023/2024 și că vor da mai multe goluri.

Golgheterul de la Glenavon

Individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Jack Malone. Atacantul a marcat de 3 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Glenavon să încheie cu un rezultat pozitiv mai multe dispute.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Dungannon Swifts

Premiership clasament

Cu 9 puncte câștigate, Dungannon Swifts se află pe locul 12 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de retrogradare. Rezultatele echipei de până acum sunt 1 victorii, 7 înfrângeri și 6 remize.

În 15-a etapă, echipa are un mic dezavantaj de 1 punct comparativ cu Newry City AFC echipa care este chiar deasupra, pe locul 11.

Analiza Dungannon Swifts

Până acum, Dungannon Swifts a primit 29 goluri, dar a înscris numai 17, ceea ce araată că a primit mai multe goluri decât a fost capabilă să înscrie după cele 14 de runde.

Media loviturilor pe poartă pentru echipa Dungannon Swifts din campionat nu este cea mai bună. Există doar 4,14 pe meci. Fapt ce ne arată că echipa nu marchează prea multe goluri sau nu le prea dă de lucru portarilor adverși.

Golgheterul de la Dungannon Swifts

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Ben Gallagher. Atacantul a marcat de 3 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Dungannon Swifts să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Glenavon este Jack Malone, care a înscris deja 3 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Dungannon Swifts rămâne a fi Ben Gallagher, care a avut 3 ocazii de gol.

Minutele 75-90 ale meciului reprezintă un moment oportun pentru a paria, în pofida faptului că cele mai multe goluri sunt marcate în această perioadă.

Luând în considerare faptul că Dungannon Swifts are în medie 1,14 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Un lucru bun de remarcat pentru cei care doresc să profite de pariuri sportive este faptul că s-a înregistrat o medie de 4,14 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,86 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Glenavon este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 4 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Dungannon Swifts care am văzut cartonașul roșu doar de două ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Glenavon – Dungannon Swifts, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Glenavon și Dungannon Swifts?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 04 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Glenavon – Dungannon Swifts?

Meciul va avea loc pe stadionul Mourneview Park din Lurgan.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Premiership, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 3-1 în favoarea lui Dungannon Swifts.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18858213
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații