Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Getafe – Celta de Vigo, Ponturi Pariuri, Spania, La Liga, 11 februarie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

La_Liga_Spain

Un meci de fotbal între Getafe și Celta de Vigo din La Liga va avea loc în Spania, duminică de la ora 13:00h (UTC), pe data de 11 februarie 2024, consultă pontul pentru Getafe – Celta de Vigo 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Getafe – Celta de Vigo

Meciul se va disputa pe stadionul mic Estadio Coliseo del Golfo, din orașul Puerto Madryn, cu o capacitate de 6000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Getafe – Celta de Vigo 2023/2024

În ediția actuală a La Liga, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,51 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,64 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Getafe

Getafe se întoarce după o egalitate din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la Real Betis, din cadrul La Liga, s-a terminat cu 1-1. Antrenorul echipei, J. Bordalás Jiménez, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 4-4-2.

Remiza (cu cote de 3.20) s-a dovedit a fi un rezultat bun, având în vedere că favoritismul era de partea celeilalte echipe.

Chiar dacă prestația celor de la Getafe,a fost suficientă, Juanmi Latasa a reușit să câștige atenția publicului. El a avut o evoluție uimitoare, iar sufletul pe care l-a pus în jos l-a ajutat cu certitudine să aibă un rezultat satisfăcător.

Ultimul meci pentru Celta de Vigo

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Celta de Vigo în cadrul la La Liga, folosind formația 3-4-3, a reușit să ia trei puncte de la Osasuna, cu scorul final de 0-3.

Meciul a fost echilibrat, și era de așteptat, având în vedere cota de 3.75 pentru victoria gazdelor.

Getafe vs Celta de Vigo h2h

Ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, Celta de Vigo era pe locul 18 în La Liga în timp ce Getafe ocupa locul 12. Celta de Vigo a intrat pe teren cu formația 4-4-2, tactică care a fost folosită și de Getafe pentru acest meci.

Ultimul lor meci în cadrul sezonului 2023/2024 din La Liga care a avut loc pe 08-10-2023, a fost un joc destul de strâns și s-a încheiat la egalitate 2-2.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Echipa Getafe în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Celta de Vigo.

Curiozitate despre jocurile anterioare

Cele două echipe au avut rezultate foarte diferite în ultimele meciuri. În timp ce Celta de Vigo a câștigat într-un joc care nu era de așteptat să fie atât de ușor, împotriva celor de la Osasuna, Getafe a egalat împotriva Real Betis. Să vedem cum acest rezultat anterior poate afecta moralul echipelor pentru acest joc.

Getafe

La Liga clasament

Dacă vorbim despre echipa gazdă Getafe, care se află pe locul 10, cu 30 puncte acumulate, în cadrul competiției La Liga din Spania, performanța acestora a adus echipei până acum 7 victorii, 7 înfrângeri și 9 remize.

Cît pentru a 24-a etapă, echipa a rămas cu 2 puncți în spatele celor de la Las Palmas care se află puțin mai deasupra, pe locul 9.

Neavând ambiții mari sau griji de retrogradare pe spatele lor, Getafe, care stă convenabil la mijlocul clasamentului în Spania La Liga, va încerca să beneficieze de jocul de acasă pentru a obține o victorie.

Analiza Getafe

După 23 de runde, Getafe a avut mai multe goluri primite decât înscrise. Aceștia au primit 31 goluri și au înscris de doar 29 ori până acum.

Pe parcursul campionatului, Getafe are o medie de lovituri pe poartă de doar 4,26 pe meci. Acest lucru pare a fi un bun indice, care arată că echipa nu înscrie multe goluri de obicei sau că nu le dă prea mult de lucru portarilor adverși.

al lor are o medie de posesie a mingii de 43,65%, în campionat. Prin urmare, nu sunt echipa care propune jocul, ceea ce poate fi o problemă pentru meci. Fanii speră ca echipa să aibă mai multă posesie în acest meci Getafe x Celta de Vigo din 2023/2024 și mai ales, să o transforme în goluri.

Contrastul dintre recordul de 6 victorii, 2 înfrângeri, și 3 remize și 1 meciur pe care l-au câștigat în deplasare, ne ajută să ne convingem că cel mai potrivit loc pentru ca măestria echipei să se dezlănțuie este acasă.

Getafe este de o natură mai ofensivă decât Celta de Vigo, înregistrând 2439 atacuri dintre care a înscris de 24 ori, comparativ cu 2230 din partea celor de la Celta de Vigo, care au marcat de 29 ori.

Cu un program încărcat, Getafe poate avea probleme în a-și menține performanța în fața mai multor jocuri într-un interval scurt de timp. În ciuda faptului că cotele previzionează un joc echilibrat cu Getafe și Celta de Vigo având șanse de victorie de peste 2, programul încărcat al echipei poate fi un factor decisiv pentru rezultat.

Golgheterul de la Getafe

Pe plan individual, zona ofensivă al acestui campionat se distinge mai ales prin reușitele lui Borja Mayoral. Atacantul a marcat deja 14 goluri, fiind extrem de important pentru Getafe, care a beneficiat de mai multe ori de performanțele acestuia pentru a triumfa în mai multe confruntări importante.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 4 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Celta de Vigo

La Liga clasament

Celta de Vigo ajunge la această etapă deținând 20 puncte, clasându-se pe locul 16 în La Liga, ca rezultat a 4 meciuri câștigate, 11 meciuri pierdute și 8 remize.

Analiza Celta de Vigo

Momentan, Celta de Vigo a primit 32 goluri și a înscris 24 goluri în ultimele 23 de runde, fapt care arată ca a primit mai multe goluri decât a marcat.

Golgheterul de la Celta de Vigo

Pe plan individual, actualmente, jucătorul echipei cu cea mai mare notă în zona ofensivă a competiției este Jörgen Strand Larsen. Atacantul a marcat de 8 ori în sezonul curent și a ajutat echipa Celta de Vigo să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe etape ale campionatului.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Getafe este Borja Mayoral, care a înscris deja 14 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Celta de Vigo rămâne a fi Jörgen Strand Larsen, care a avut 8 ocazii de gol.

Pentru cei care urmăresc meciul live, e bine să fiți la curent cu faptul că între minutele 75-90 se înscriu cele mai multe goluri, reprezentând o bună oportunitate pentru a paria.

Pariurile pe piața Sub 2,5 goluri reprezintă o alternativă bună deoarece suma golurilor marcate acasă de Getafe 1 și echipa vizitatoare Celta de Vigo 1,45 nu depășește media a 3 goluri, sugerând că e posibil să câștigați pe această piață.

Ponturi Pariuri pe Cornere

În caz că doreați să plasați un pariu câștigător, rețineți că suma numărului de cornere ale ambelor echipe oferă o medie de 4,68 cornere pe joc.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 5,78 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Getafe este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 9 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Celta de Vigo care a văzut doar cartonașul roșu 5 ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Getafe – Celta de Vigo, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Getafe și Celta de Vigo?

Meciul se va disputa duminică pe 11 februarie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Getafe – Celta de Vigo?

Meciul va avea loc pe stadionul Estadio Coliseo del Golfo din Puerto Madryn.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul La Liga, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 2-2, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18850046
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații