Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Gent – Mechelen, Ponturi Pariuri, Belgia, Pro League, 20 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Pro League Belgium

Un meci în cadrul Pro League între echipele Gent și Mechelen va avea loc sâmbătă de la ora 18:00h (UTC), pe data de 20 aprilie 2024, în Belgia. Consultă pontul pentru Gent – Mechelen 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Gent – Mechelen

Meciul va avea loc pe stadionul mic GHELAMCO-arena, din orașul Gent, cu o capacitate de 20000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Nu ezitați să priviți meciul live pe Betarena, unde veți găsi la fel informații utile pentru pariurile dvs., inclusiv statistici, evenimente și cote.

Introducere la sfaturile cu privire la Gent – Mechelen 2023/2024

Pro League a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 3,06 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,82 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Gent

Gent se întoarce după o înfrângere din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la OH Leuven, din cadrul Pro League, s-a terminat cu 2-1. Echipa antrenată de H. Vanhaezebrouck s-a prezentat în ultimul meci cu o formație de 3-4-1-2.

Această înfrângere nu era așteptată absolut deloc. Erau favoriți, și cu toate acestea au fost învinși, într-un scenariu cu o cotă de 5.50.

Echipa putea să aibă o poziționare defensivă mult mai bună. Performanța lui Ismael Kandouss a fost rușinoasă, acesta și-a lăsat descoperită echipa în momentele decisive, și a tras-o astfel în jos către un scor negativ.

Ultimul meci pentru Mechelen

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Mechelen în cadrul la Pro League, folosind formația 3-4-2-1, a reușit să ia trei puncte de la Westerlo, cu scorul final de 3-2.

Cota de 1.62 a arătat de la începutul meciului echipa favorită, având la bază rezultatul pozitiv.

Gent vs Mechelen h2h

Ultima dată, Mechelen s-a confruntat cu Gent în cadrul campionatului Pro League. Mechelen, care atunci ocupa locul 10, a intrat pe teren cu formația 4-2-3-1, în timp ce Gent, care ocupa locul 3, a folosit tactica 4-3-3.

Ultima dată când echipele s-au întâlnit a fost la un meci din Pro League, pe data de 19-01-2024, a sezonului 2023/2024, cel care s-a încheiat cu victoria echipei Mechelen cu scorul de 1-2.

Ultima dată când aceste două echipe s-au confruntat, niciuna dintre elenu au avut vreo ocazie decisivă.

Responsabil de acest joc de fotbal va fi E. Lambrechts, în timp ce K. Monteny și T. Vanpoucke îl vor asista.

Gent

Echipa Gent are 47 puncte și ocupă la momentul actual locul 6 în campionat, fiind pe locul de calificare pentru Championship Round, cu o serie de 12 victorii, 11 remize și 7 înfrângeri.

Cît pentru a 4-a etapă, echipa a reușit să acumuleze același număr de puncte ca Cercle Brugge care se clasează puțin mai dedesubt, pe locul 7 cu același scor ca Genk echipa care ocupă locul 5 în clasament.

Analiza Gent

După 3 runde, Gent are o rată pozitivă de goluri marcate și goluri primite. Echipa însumează 53 goluri marcaye și 38 goluri primite.

Gent vine după o înfrângere, însâ antrenorul ei Hein Vanhaezebrouck caută să se opună acestei tendințe, și să smulgă câștigul de la adversar, folosindu-se de avantajul că joacă acasă.

Echipa Gent are obiceiul de a controla jocul cu o medie a posesiei balonului de 54,4%. Echipele care au posesia mingii peste 50% au de obicei avantaj asupra adversarilor.

Având 5 meciuri câștigate jucând în deplasare, putem deduce că această echipă știe să profite de terenul propriu, înregistrând 7 victorii, 2 înfrângeri, și 6 remize.

Gent este de o natură mai ofensivă decât Mechelen, înregistrând 3543 atacuri dintre care a înscris de 39 ori, comparativ cu 3068 din partea celor de la Mechelen, care au marcat de 53 ori.

Adaptarea lui Omri Gandelman cu noul tricou nu a mers foarte bine. Acesta a avut o prestație dezamăgitoare în ultimul meci al sezonului pentru Gent, împotriva OH Leuven. Pe parcursul meciului, mijlocașul nu a reușit să fie eficient și a făcut prea puține pentru echipă. În ciuda așteptărilor bune despre jucător, performanțele sale încep să fie îngrijorătoare.

Golgheterul de la Gent

În acest sezon, prestația individuală a lui Tarik Tissoudali a ieșit în evidență, care a dominat partea ofensivă. Atacantul a marcat deja de 12 ori în acest sezon, fiind protagonistul succesului obținut de Gent în mai multe meciuri.

Mechelen

Echipa Mechelen are 45 puncte și actualmente ocupă locul 8 în clasament, loc care se califică pentru UEFA Conference League Play-offs, având în spate o istorie de 13 victorii, 6 remize și 11 înfrângeri.

În 4-a etapă, echipa are un mic dezavantaj de 2 puncți comparativ cu Cercle Brugge echipa care este chiar deasupra, pe 7. locul.

Analiza Mechelen

La acest moment, Mechelen se afișează cu 39 goluri date și un număr de 34 goluri primite, după 3 de runde fierbinți.

Una dintre achizițiile echipei pentru acest sezon pare să se afle într-un ritm lent de adaptare. Munashe Garananga a jucat un alt meci și s-a clasat sub așteptări în ultima sa apariție cu clubul, împotriva Westerlo. Fundașul nu a reușit să arate siguranța așteptată și nu a ajutat Mechelen să iasa învingătoare.

Golgheterul de la Mechelen

Kerim Mrabti s-a dovedit a fi un atu pentru ofensiva echipei în acest sezon. Cu 7 goluri marcate în competiție, mijlocașului a jucat un rol esențial pentru obiectivele care și le-au propus cei de la Mechelen.

Date istorice a echipei Mechelen

Echipa Mechelen e una din cele mai importante echipe din competiție, cu 4 titluri câștigate în istoria campionatului. Palmaresul echipei va afecta rezultatul final al meciului și nu va fi prima dată când echipa reușește să-și impresioneze adversarii cu o victorie într-un moment în care aceștia sunt într-o formă slab pregătită.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Gent este Tarik Tissoudali, care a înscris deja 12 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Mechelen rămâne a fi Kerim Mrabti, care a avut 7 ocazii de gol.

Cele mai bun moment pentru a plasa pariuri este între minutele 75-90, reieșind din statistica unor studii s-a dedus că cele mai multe goluri se înscriu în acest timp.

Luând în considerare faptul că Mechelen are în medie 1,13 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Pentru a spori rata de succes a pariurilor dvs., luați în considerare faptul că o medie de 5,3 cornere pe joc s-a înregistrat în urma numărului de cornere adunate ale ambelor echipe.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Gent are o medie de 9,8 cartonașe galbene pe meci după cele 3 runde, în timp ce Mechelen are o medie de 12. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 29 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Gent – Mechelen, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Gent și Mechelen?

Meciul se va disputa sâmbătă pe 20 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Gent – Mechelen?

Meciul va avea loc pe stadionul GHELAMCO-arena din Gent.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Pro League, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 1-2 în favoarea lui Mechelen.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19103904
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații