Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Gaziantep F.K. – Alanyaspor, Ponturi Pariuri, Turkey, Super Lig, 02 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Super_Lig_Turkey

Un meci în cadrul Super Lig între echipele Gaziantep F.K. și Alanyaspor va avea loc marți de la ora 17:30h (UTC), pe data de 02 aprilie 2024, în Turkey. Consultă pontul pentru Gaziantep F.K. – Alanyaspor 2023/2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Gaziantep F.K. – Alanyaspor

Meciul va avea loc pe Gaziantep Stadyumu, din orașul Gaziantep, cu o capacitate de 35558 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Gaziantep F.K. – Alanyaspor 2023/2024

Super Lig a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 3,04 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,73 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Gaziantep F.K.

Gaziantep F.K. revine după o înfrângere din etapa anterioară. Duelul cu cei de la Rizespor, din cadrul Super Lig a luat sfârșit cu 3-1. Echipa antrenată de către S. İnan și-a făcut apariția în ultima partidă cu o formație de 4-1-4-1.

Această înfrângere a fost deja prezisă înaintea meciului. Cotele de 1.91 au arătat acest lucru.

Echipa putea să aibă o poziționare defensivă mult mai bună. Performanța lui Nicolas N’Koulou a fost rușinoasă, acesta și-a lăsat descoperită echipa în momentele decisive, și a tras-o astfel în jos către un scor negativ.

Ultimul meci pentru Alanyaspor

Pe de altă parte, echipa oaspete vine după o victorie în ultima rundă. Unde Alanyaspor în cadrul la Super Lig, folosind formația 4-2-3-1, a reușit să ia trei puncte de la Kayserispor, cu scorul final de 1-0.

Gazdele aveau o cotă de 2.00 pentru victorie, deci era de așteptat ca meciul să fie destul de echilibrat.

Gaziantep F.K. vs Alanyaspor h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat în cadrul campionatului Super Lig, Gaziantep F.K. se afla pe locul 13 în timp ce Alanyaspor era pe locul 15. Gaziantep F.K. a ieșit pe teren cu tactica 5-3-2 în timp ce Alanyaspor și-a aranjat jucătorii sub formația 4-2-3-1.

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul unui meci din Super Lig, pe data de 11-11-2023, a sezonului 2023/2024, care s-a încheiat cu o victorie pentru echipa Gaziantep F.K. cu scorul de 0-3.

Echipa Gaziantep F.K. în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Alanyaspor.

O. Bilir și S. Güz vor asista pe linia de margine în timp ce ?. Öztürk va controla meciul de pe terenul de fotbal.

Gaziantep F.K.

Super Lig clasament

Cu 31 puncte acumulate, Gaziantep F.K. ocupă actualmente locul 17 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de risc pentru retrogradare. Echipa a înregistrat până acum 8 victorii, 15 înfrângeri și 7 remize.

Ceea ce înseamnă că echipa obține un avantaj de 1 punct pentru cea de a 31-a etapă și este urmată de Fatih Karagümrük care ocupă locul 18 în clasament.

Analiza Gaziantep F.K.

După 30 runde, Gaziantep F.K. a primit mai multe goluri decât a înscris. Au primit un total de 44 goluri până acum și au marcat de 34 ori.

Gaziantep F.K. vine după o înfrângere, însâ antrenorul ei Selçuk İnan caută să se opună acestei tendințe, și să smulgă câștigul de la adversar, folosindu-se de avantajul că joacă acasă.

Rata medie de posesie în campionat pentru al lor este de 42,13%, fapt care arată că, de obicei, echipa nu poate prelua inițiativa în joc și are un stil de joc mai mult reactiv. Prin urmare, pentru acest meci Gaziantep F.K. x Alanyaspor din 2023/2024, echipa ar trebui să se chinuie pentru a păstra posesia și a putea ataca adversarul.

Golgheterul de la Gaziantep F.K.

Dacă să analizăm prestațiile individuale din ofensiva echipei în cadrul campionatului până acum, îl observăm pe Denis Drăguş care a făcut furori. Ajutându-i pe cei de la Gaziantep F.K. să introducă cele 11 goluri în plasa adversarilor pentru acest sezon, atacantul a jucat un rol esențial în obținerea unor rezultate pozitive.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Alanyaspor

Super Lig clasament

Alanyaspor ajunge la această etapă deținând 39 puncte, clasându-se pe locul 10 în Super Lig, ca rezultat a 9 meciuri câștigate, 9 meciuri pierdute și 12 remize.

Echipa are nu are niciun dezavantaj față de Adana Demirspor care ocupă locul 9 în cea de a 31-a etapă, având același număr de puncte.

Analiza Alanyaspor

Momentan, în Super Lig, Alanyaspor are 38 goluri marcate și un total de 42 goluri primite, după 30 runde jucate.

Cu o serie de 3 victorii, Alanyaspor se află într-o perioadă minunată, în care se bucură de triumf.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, Alanyaspor se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 3,9 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

Alanyaspor este o echipă mai ofensivă decât Gaziantep F.K., înregistrând 2828 atacuri împotriva la 2780 din partea celor de la Gaziantep F.K., și marcând de 38 ori comparativ cu Gaziantep F.K. care a înscris de 34 ori.

Golgheterul de la Alanyaspor

Până la această etapă a sezonului s-a făcut remarcată prestația individuală al lui Oğuz Aydın. Atacantul a marcat de 8 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Alanyaspor să evite rezultatele adverse de-a lungul mai multor etape ale campionatului.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Gaziantep F.K. este Denis Drăguş, care a înscris deja 11 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Alanyaspor rămâne a fi Oğuz Aydın, care a avut 8 ocazii de gol.

Minutele 75-90 înregistrează cele mai multe goluri, un moment oportun pentru a paria în caz că urmărești meciul live.

Luând în considerare faptul că Alanyaspor are în medie 0,93 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Puteți observa că suma cornerelor ambelor echipe ne dă o medie de 4,35 cornere pe joc, ceea ce deschide o fereastră pentru a plasa un pariu profitabil.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 4,93 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Gaziantep F.K. este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 3 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu Alanyaspor care am văzut cartonașul roșu doar de două ori. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Acesta este un meci cu mai multe opțiuni bune de a paria și de a profita.

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Gaziantep F.K. – Alanyaspor, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Gaziantep F.K. și Alanyaspor?

Meciul se va disputa marți pe 02 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Gaziantep F.K. – Alanyaspor?

Meciul va avea loc pe stadionul Gaziantep Stadyumu din Gaziantep.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Super Lig, sezonul 2023/2024 și s-a încheiat 0-3 în favoarea lui Gaziantep F.K..

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18903844
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații