Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Galway United – Shelbourne, Ponturi Pariuri, Republic of Ireland, Premier Division, 19 aprilie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Premier_Division_Republic_of_Ireland

Galway United și Shelbourne sunt programate să se confrunte pe 19 aprilie 2024, vineri de la ora 18:45h (UTC), într-un meci din Premier Division care se va desfășura în Republic of Ireland, aruncă o privire la pontul Galway United – Shelbourne 2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Galway United – Shelbourne

Meciul va avea loc pe stadionul mic Eamonn Deacy Park, din orașul Galway, cu o capacitate de 5000 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Galway United – Shelbourne 2024

Premier Division a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,61 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,19 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Galway United

Galway United se întoarce după o egalitate din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la Waterford United, din cadrul Premier Division, s-a terminat cu 0-0.

Se aștepta să avem un joc echilibrat, deci o remiză putea fi anticipată ușor, având cote în jur de 3.20.

Ultimul meci pentru Shelbourne

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o înfrângere în ultima rundă. Unde în cadrul la Premier Division, Shelbourne a disputat împotriva echipei Bohemians, cu un scor final de 1-2.

Meciul era preconizat a fi unul echilibrat, chiar dacă echipa gazdă avea cote de înfrângere de 3.50.

Galway United vs Shelbourne h2h

Meciul dintre echipele care s-au întâlnit ultima dată în Premier Division, susținut pe data de 04-03-2024, din sezonul 2024, s-a încheiat cu victoria echipei Shelbourne cu un scor de 1-0.

Ultima dată când aceste două echipe s-au confruntat, niciuna dintre elenu au avut vreo ocazie decisivă.

Echipe care se disting prin punctele lor forte și obiective unice.

Galway United

Premier Division clasament

Galway United ajunge la etapa actuală cu doar 11 puncte acumulate, plasând-o pe locul 8 în clasamentul din Premier Division, având 4 meciuri pierdute și doar 3 câștigate, dar totuși obținând 2 remize.

Cît pentru a 11-a etapă, echipa a rămas cu 1 punct în spatele la Waterford United care se clasează puțin mai sus, pe locul 7.

Echipa Galway United ajunge la această etapă fiind la mijlocul clasamentului Premier Division, deși fără mari așteptări de a arăta rezultate, au voință să dovedească o performanță bună.

Analiza Galway United

Galway United a primit mai multe goluri decât a dat, după cele 10 de runde. Echipa a înscris doar 5 goluri și a primit un total de 6.

Performanțele recente ale Galway United au evidențiat faptul că echipa are probleme în a marca goluri, cu un număr scăzut de goluri înscrise și un număr mare de meciuri fără gol. Aceste aspecte sugerează că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce indică necesitatea îmbunătățirii jocului ofensiv.

Rata medie de posesie în campionat pentru al lor este de 42,89%, fapt care arată că, de obicei, echipa nu poate prelua inițiativa în joc și are un stil de joc mai mult reactiv. Prin urmare, pentru acest meci Galway United x Shelbourne din 2024, echipa ar trebui să se chinuie pentru a păstra posesia și a putea ataca adversarul.

Shelbourne

Premier Division clasament

Echipa Shelbourne are 21 puncte și actualmente ocupă locul 1 în clasament, loc care se califică pentru UEFA Champions League Qualifiers, având în spate o istorie de 6 victorii, 3 remize și 1 înfrângeri.

Analiza Shelbourne

Shelbourne însumează 14 goluri înscrise și 8 primite, ceea ce îi aduce un raport pozitiv după cele 10 de runde.

Performanța echipei Shelbourne pe parcursul campionatului nu este cea mai bună, în ceea ce privește media șuturilor pe poartă. Echipa are doar 3,6 pe meci. Acest lucru arată că echipa nu dă multe goluri de obicei sau nu le dă prea mult de lucru portarilor din echipele adverse.

Aceasta este una din top 5 echipe din Premier Division și are în plan să țină același ritm, înregistrând performanțe bune!

Jucând în deplasare Shelbourne, de regulă, nu le prea dau frâu liber adversarilor ca să poată construi vreo fază decisivă, înregistrând un bilanț de 3 victorii, 0 înfrângeri și 2 remize.

Shelbourne este o echipă mai ofensivă decât Galway United, înregistrând 869 atacuri împotriva la 827 din partea celor de la Galway United, și marcând de 14 ori comparativ cu Galway United care a înscris de 5 ori.

Golgheterul de la Shelbourne

În acest sezon, jucătorul care s-a remarcat prin calitățile sale individuale este William Jarvis, care a dominat zona ofensivă. Atacantul a marcat deja de 5 ori în acest sezon, fiind esențial pentru rezultatele pozitive care Shelbourne le-a obținut în mai multe meciuri.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 2 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Potrivit unor studii, cele mai multe goluri sunt marcate între minutele 75-90, fiind un moment oportun pentru a paria pentru cei care urmăresc jocul live.

Opțiunea de a paria Sub 2,5 goluri este, de asemenea, una convingătoare, deoarece Shelbourne are o medie de 1,6 goluri marcate pe meci ca vizitator și de regulă nu scapă goluri când joacă în deplasare, ceea ce face aceasta o piață demnă de a fi explorată.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Numărul de cornere ale ambelor combinate se soldează cu o medie de 5,01 cornere pe joc, o opțiune care merită explorată pentru a câștiga.

Galway United este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6,22 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Galway United în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Aceste echipe au împreună o medie de 4,6 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ din acest duel.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Galway United – Shelbourne, 2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Galway United și Shelbourne?

Meciul se va disputa vineri pe 19 aprilie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Galway United – Shelbourne?

Meciul va avea loc pe stadionul Eamonn Deacy Park din Galway.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Premier Division, sezonul 2024 și s-a încheiat 1-0 în favoarea lui Shelbourne.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19046083
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații