Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Galway United – Shamrock Rovers, Ponturi Pariuri, Republic of Ireland, Premier Division, 03 iunie 2024

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Premier_Division_Republic_of_Ireland

Un meci de fotbal între Galway United și Shamrock Rovers din Premier Division va avea loc în Republic of Ireland, luni de la ora 16:00h (UTC), pe data de 03 iunie 2024, consultă pontul pentru Galway United – Shamrock Rovers 2024 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Galway United – Shamrock Rovers

Meciul e programat să aibă loc pe stadionul mic Eamonn Deacy Park, din orașul Galway, cu o capacitate de 5000 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate informațiile, inclusiv statistici, evenimente și cote pentru a vă ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Galway United – Shamrock Rovers 2024

Premier Division a avut mai puține goluri date decât sezonul trecut. În ultimul sezon, turneul a avut o medie de 2,61 goluri marcate pe meci, iar acum competiția are o medie de 2,18 goluri pe meci jucat.

Ultimul meci pentru Galway United

Galway United revine după o victorie din etapa anterioară. Duelul cu cei de la Dundalk, din cadrul Premier Division a luat sfârșit cu 2-0.

Victoria gazdelor avea o cotă de 1.95, deci se aștepta ca meciul să fie echilibrat.

Ultimul meci pentru Shamrock Rovers

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o înfrângere în ultima rundă. Unde în cadrul la Premier Division, Shamrock Rovers a disputat împotriva echipei Shelbourne, cu un scor final de 0-2.

În ciuda favoritismului pe care îl aveau, într-un scenariu cu o cotă de 4.75, rezultatul negativ a fost neașteptat.

Galway United vs Shamrock Rovers h2h

Aceste echipe ultima oară s-au confruntat în cadrul unui meci controversat din Premier Division a sezonului 2024, care s-a încheiat cu o remiză 1-1.

Ultima dată aceste echipe au încheiat meciul la egal, care sunt așteptările acum?

Echipa Galway United în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Shamrock Rovers.

Galway United

Premier Division clasament

Dacă vorbim despre echipa gazdă Galway United, care se află pe locul 4, cu 27 puncte acumulate, în cadrul competiției Premier Division din Republic of Ireland, performanța acestora a adus echipei până acum 7 victorii, 4 înfrângeri și 6 remize.

Cît pentru a 19-a etapă, echipa a rămas cu 1 punct în spatele la Shamrock Rovers care se clasează puțin mai sus, pe locul 3.

Analiza Galway United

La rândul celor 18 de runde, Galway United are un raport pozitiv de goluri date și goluri primite. Echipa ajunge la 13 goluri date și 9 primite.

Este evident, în urma ultimelor performanțe, că Galway United întâmpină probleme în a genera goluri, având un număr mic de goluri înscrise și multe meciuri fără gol. Acestea arată că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, ceea ce impune necesitatea îmbunătățirii jocului ofensiv.

Fanii speră că echipa lor va avea mai multă posesie în meciul Galway United x Shamrock Rovers din 2024 și că o să o transforme în goluri. al lor se prezintă cu o medie de posesie a mingii de 39% până acum în campionat, și se mai adaugă faptul că meciul nu a fost propus de ei, ceea ce poate fi o problemă.

Golgheterul de la Galway United

Întotdeauna au existat talente individuale care ies în evidență într-o echipă, mai ales în zona ofensivă a echipei, iar Maurice Nugent cu siguranță este unul din aceste talente. Acesta a marcat pentru Galway United, 3 goluri în acest sezon, atacantul demonstrând a fi un jucător cheie pentru triumfurile echipei.

Shamrock Rovers

Premier Division clasament

Echipa Shamrock Rovers are 28 puncte și actualmente ocupă locul 3 în clasament, loc care se califică pentru Calificările UEFA Conference League, având în spate o istorie de 7 victorii, 7 remize și 5 înfrângeri.

Aceasta înseamnă că echipa va începe cea de a 19-a rundă cu un avantaj de 1 punct în raport cu Galway United care se află pe locul 4.

Analiza Shamrock Rovers

După 18 de runde fierbinți, Shamrock Rovers se lasă observată, momentan, cu 27 goluri date și un număr de 20 goluri primite, în Premier Division.

Pe măsură ce ne apropiem de al doilea tur, Shamrock Rovers se pregătește pentru încă un meci interesant. În prima partidă, echipa a înregistrat 5,58 șuturi pe poartă, oferind o privire asupra potențialului său ofensiv.

Aceasta este una din top 5 echipe din Premier Division și are în plan să țină același ritm, înregistrând performanțe bune!

De obicei, echipa Shamrock Rovers are o medie de posesie a balonului de 63,32%, prin care le reușește să controleze jocul. Acest lucru se datorează faptului că, de obicei, echipele cu posesia mingii peste 50% au avantaj asupra adversarilor lor.

Shamrock Rovers este o echipă mai ofensivă decât Galway United, înregistrând 1953 atacuri împotriva la 1518 din partea celor de la Galway United, și marcând de 27 ori comparativ cu Galway United care a înscris de 13 ori.

Golgheterul de la Shamrock Rovers

Aaron Greene s-a dovedit a fi un atu pentru ofensiva echipei în acest sezon. Cu 8 goluri marcate în competiție, Atacantul a jucat un rol esențial pentru obiectivele care și le-au propus cei de la Shamrock Rovers.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul din partea celor de la Galway United este Maurice Nugent, care a înscris deja 3 goluri în competiție. În afară de acest lucru, totuși golgheterul lui Shamrock Rovers rămâne a fi Aaron Greene, care a avut 8 ocazii de gol.

Timpul potrivit pentru a paria în cazul celor care urmăresc meciul în direct este între minutele 75-90, fiindcă atunci se înregistrează cele mai multe goluri.

Luând în considerare faptul că Shamrock Rovers are în medie 1 gol pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu are goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

S-ar putea să plasați un pariu profitabil dacă luați în considerare faptul că s-a înregistrat o medie de 6,02 cornere pe joc.

Shamrock Rovers este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 7,16 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Shamrock Rovers în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Galway United are o medie de 1,7 cartonașe galbene pe meci după cele 18 runde, în timp ce Shamrock Rovers are o medie de 2,7. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 4,67 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Galway United – Shamrock Rovers, 2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Galway United și Shamrock Rovers?

Meciul se va disputa luni pe 03 iunie 2024.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Galway United – Shamrock Rovers?

Meciul va avea loc pe stadionul Eamonn Deacy Park din Galway.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Premier Division, sezonul 2024 și s-a încheiat 1-1, la egalitate.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
19046123
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații