Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund, Ponturi Pariuri, Germania, Bundesliga, 25 ianuarie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Bundesliga_Germany

FSV Mainz 05 și Borussia Dortmund sunt programate să se confrunte pe 25 ianuarie 2023, miercuri, într-un meci din Bundesliga care se va desfășura în Germania, aruncă o privire la pontul FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund 2022/2023 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund

Meciul se va disputa pe OPEL ARENA, din orașul Mainz, cu o capacitate de 34000 spectatori, care vor fi alături de echipă pentru a o ajuta să iasă învingătoare.

Unde puteți urmări jocul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la pontul FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund 2022/2023

În ediția actuală a Bundesliga, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 3,12 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 3,24 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru FSV Mainz 05

FSV Mainz 05 se întoarce după o egalitate din etapa precedentă. Meciul împotriva celor de la VfB Stuttgart, din cadrul Bundesliga, s-a terminat cu 1-1. Antrenorul echipei, B. Svensson, și-a prezentat echipa în ultimul meci cu o formație de 3-4-2-1.

Era de așteptat ca jocul să fie echilibrat, deci toată lumea anticipa o remiză, având și cote de 3,5.

Chiar dacă modul în care s-au prezentat cei de la FSV Mainz 05 a fost bun, Marcus Ingvartsen este cel care a atras privirile. Apariția lui a fost uimitoare, dând câteva pase bune, observându-se astfel dedicarea lui pentru echipă, care l-a ajutat să păstreze un rezultat decent.

Ultimul meci pentru Borussia Dortmund

Pe de altă parte, echipa vizitatoare vine după o victorie în ultima rundă. Unde în cadrul la Club Friendlies 1, Borussia Dortmund a disputat împotriva echipei Fortuna Düsseldorf, cu un scor final de5-1.

Rezultatul pozitiv a arătat care era echipa favorită chiar înainte să înceapă meciul, datorită cotei de 1,36.

FSV Mainz 05 vs Borussia Dortmund h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat, FSV Mainz 05 ocupase locul 10 în Bundesliga, iar Borussia Dortmund locul 2. FSV Mainz 05 a intrat pe teren cu tactica 3-4-2-1, în timp ce Borussia Dortmund a folosit formația 4-2-3-1.

Echipele acestea s-au întâlnit ultima dată la un meci Bundesliga, pe data de 16-03-2022, sezonul 2021/2022, ce s-a încheiat cu victoria echipei Borussia Dortmund cu un scor de 0-1.

În meciul anterior aceste echipe au ținut în suspans fanii.

Echipa FSV Mainz 05 în ultimele cinci meciuri a obținut rezultate mai echilibrate în comparație cu Borussia Dortmund.

FSV Mainz 05

Bundesliga clasament

FSV Mainz 05 ajunge la etapa actuală cu doar 20 puncte acumulate, plasând-o pe locul 11 în clasamentul din Bundesliga, având 6 meciuri pierdute și doar 5 câștigate, dar totuși obținând 5 remize.

Cît pentru a 17-a etapă, echipa a rămas acelasi scor celor de la FC Köln care se află puțin mai deasupra, pe locul 10.

Ocupând locul de mijloc al clasamentului din Germania Bundesliga, în pofida faptului că nu au ambiții mari sau preocupări de retrogradare, FSV Mainz 05 va încerca să folosească de meciul de acasă, folosindu-l ca drept favoare pentru a obține o victorie.

Performanța echipei nu pare a fi promițătoare atât cât vine după o serie de 3 pierderi, ceea ce nu e un semn bun pentru meciul care urmează a fi disputat.

Analiza FSV Mainz 05

După 16 de runde, FSV Mainz 05 a avut mai multe goluri primite decât înscrise. Aceștia au primit 25 goluri și au înscris de doar 20 ori până acum.

Rata medie de posesie în campionat pentru FSV Mainz 05 este de 45,81%, fapt care arată că, de obicei, echipa nu poate prelua inițiativa în joc și are un stil de joc mai mult reactiv. Prin urmare, pentru acest meci FSV Mainz 05 x Borussia Dortmund din 2022/2023, echipa ar trebui să se chinuie pentru a păstra posesia și a putea ataca adversarul.

Golgheterul de la FSV Mainz 05

În acest sezon, prestația individuală a lui Marcus Ingvartsen a ieșit în evidență, care a dominat partea ofensivă. Atacantul a marcat deja de 5 ori în acest sezon, fiind protagonistul succesului obținut de FSV Mainz 05 în mai multe meciuri.

Borussia Dortmund

Bundesliga clasament

Borussia Dortmund ajunge la această etapă deținând 25 puncte, și clasându-se pe locul 7 în Bundesliga, ca rezultat a 8 meciuri câștigate, 6 meciuri pierdute și 1 remize.

Echipa are un mic dezavantaj de 1 punct față de VfL Wolfsburg care ocupă locul 6 în 17-a etapă.

Analiza Borussia Dortmund

Echipa ajunge să aibă 25 goluri înscrise și 21 primite, ceea ce îi face să dețină un raport pozitiv de goluri înscrise și primite, după 16 de runde.

Edin Terzic reprezintă alt factor care ar putea să se afle în favorului Borussia Dortmund în acest meci. Este unul dintre antrenorii care a atras cea mai mare atenție din această generație de antrenori, care adaugă multe puncte pozitive și care a obținut rezultate bune.

De obicei, echipa Borussia Dortmund are o medie de posesie a balonului de 56,93%, prin care le reușește să controleze jocul. Acest lucru se datorează faptului că, de obicei, echipele cu posesia mingii peste 50% au avantaj asupra adversarilor lor.

Borussia Dortmund obținând 3 victorii, demonstrează tuturor că e demnă a fi favorită.

Borussia Dortmund este o echipă mai ofensivă decât FSV Mainz 05, înregistrând 1763 atacuri împotriva la 1676 din partea celor de la FSV Mainz 05, și marcând de 25 ori comparativ cu FSV Mainz 05 care a înscris de 20 ori.

Golgheterul de la Borussia Dortmund

Până la această etapă a sezonului s-a făcut remarcată prestația individuală al lui Youssoufa Moukoko. Atacantul a marcat de 6 ori în această competiție și i-a ajutat pe cei de la Borussia Dortmund să evite rezultatele adverse de-a lungul mai multor etape ale campionatului.

Ponturi pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul promițător din partea celor de la FSV Mainz 05 este M. Ingvartsen, care a înscris deja 5 goluri în competiție. Necătând la aceasta, totuși golgheterul lui Borussia Dortmund rămâne a fi Y. Moukoko, care a fructificat 6 ocazii de gol.

Minutele 75-90 înregistrează cele mai multe goluri, un moment oportun pentru a paria în caz că urmărești meciul live.

Pariul pe sub 2,5 goluri poate fi o alternativă bună, deoarece se știe că Borussia Dortmund nu primește goluri când joacă în deplasare. Borussia Dortmund are, de asemenea, o medie de 1,25 goluri pe meci atunci când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Se înregistrează o medie de 5,8 cornere pe joc, un lucru bun de remarcat dacă doriți să obțineți profit din pariurile sportive.

Borussia Dortmund este de obicei destul de ofensivă în meciurile sale, iar acest lucru a rezultat într-o medie mare pentru loviturile de colț din competiție. În acest moment, echipa prezintă o medie de 6,67 cornere per meci jucat. Cu toate acestea, s-ar putea să fie interesant să pariați pentru mai multe lovituri de colț pentru Borussia Dortmund în acest meci.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 4,19 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi pariuri aici.

Pont pariu, FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund, 2022/2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre FSV Mainz 05 și Borussia Dortmund?

Meciul se va disputa miercuri pe 25 ianuarie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund?

Meciul va avea loc pe stadionul OPEL ARENA din Mainz.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Bundesliga, sezonul 2021/2022 și s-a încheiat 0-1 în favoarea lui Borussia Dortmund.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365!

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18536802
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații