Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Frosinone – Empoli, Ponturi Pariuri, Italia, Serie A, 06 noiembrie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Serie_A_Italy

Frosinone și Empoli sunt programate să se confrunte pe 06 noiembrie 2023, luni, într-un meci din Serie A care se va desfășura în Italia, aruncă o privire la pontul Frosinone – Empoli 2023/2024 pentru a te asigura că pariul îți va aduce câștig.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Frosinone – Empoli

Meciul se va disputa pe stadionul mic Stadio Benito Stirpe, din orașul Frosinone, cu o capacitate de 16125 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări meciul live?

Aici pe Betarena, vă oferim acces la toate informațiile despre meciul live inclusiv statistici, evenimente și cote care te vor ajuta să devii un maestru la pariurile sportive.

Introducere la sfaturile cu privire la Frosinone – Empoli 2023/2024

În ciuda schimbării sezonului, Serie A nu s-a schimbat prea mult în ceea ce privește golurile. Astăzi, media golurilor din competiție este aproape la fel ca ceea ce s-a văzut în ultima ediție a turneului. Scorul actual este de 2,56 goluri pe meci, care este foarte aproape de 2,57 goluri pe meci, din campionatul trecut.

Ultimul meci pentru Frosinone

Frosinone se întoarce după o victorie din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la Torino, din cadrul Coppa Italia, s-a terminat cu 0-1. Echipa antrenată de E. Di Francesco s-a prezentat în ultimul meci cu o formație de 3-4-2-1.

1-1

În acest meci am asistat la o surpriză incredibilă! Cotele pentru victorie de 6.00 au asigurat triumfiul neașteptat al celor subestimați.

Necătând la faptul că echipa a obținut o victorie, aceasta nu a avut o evoluție bună în general. Unul dintre puținii jucători care au strălucit în meci a fost Giorgi Kvernadze, care a fost decisiv în cele mai importante momente ale jocului, dovedind a fi crucial pentru victoria lui Frosinone.

Ultimul meci pentru Empoli

Pe de altă parte, echipa oaspete a suferit o înfrângere în ultima rundă. Unde Empoli în cadrul la Serie A, folosind formația 4-3-3, a disputat împotriva celor de la Atalanta și au sfârșit meciul cu un scor final de 0-3.

Era clar că se va ajunge la înfrângere, având în vedere cotele de 1.65 de la începutul meciului.

Frosinone vs Empoli h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat, Empoli ocupase locul 1 în Serie A, iar Frosinone locul 10. Empoli a intrat pe teren cu tactica 4-3-1-2, în timp ce Frosinone a folosit formația 4-3-2-1.

Ultima dată aceste echipe s-au întâlnit în cadrul unui meci din Serie B, pe data de 30-01-2021, a sezonului 2020/2021, care s-a încheiat cu o victorie pentru echipa Empoli cu scorul de 3-1.

Frosinone

Serie A clasament

Din păcate, Frosinone a ajuns la această etapă cu doar 12 puncte. Echipa ocupă locul 12 în clasamentul din Serie A, cu un bilanț negativ format din 3 victorii, 4 înfrângeri și 3 remize.

Ceea ce înseamnă că echipa a trecut înaintea celor de la Torino care sunt pe locul 13 în a 11-a etapă și cu același punctaj.

Frosinone vine la acest joc după o serie de 2 pierderi care a afectat moralul echipei.

Analiza Frosinone

Momentan, în Serie A, Frosinone însumează 15 goluri date și au un total de 17 goluri primite, după un număr de 10 runde jucate.

Dacă numărul mediu de lovituri pe poartă ale echipei Frosinone, în campionat nu este cel mai bun, precizia echipei, în schimb, este excelentă! Există doar 3,2 șuturi pe poartă pe meci, cu o medie de 1,5 goluri. Cu alte cuvinte, mai mult de 40% din loviturile pe poartă vor ajunge până în spatele porții.

Rata medie de posesie în campionat pentru al lor este de 49,7%, fapt care arată că, de obicei, echipa nu poate prelua inițiativa în joc și are un stil de joc mai mult reactiv. Prin urmare, pentru acest meci Frosinone x Empoli din 2023/2024, echipa ar trebui să se chinuie pentru a păstra posesia și a putea ataca adversarul.

Adaptarea lui Giorgi Kvernadze cu noul tricou nu a mers foarte bine. Acesta a avut o prestație dezamăgitoare în ultimul meci al sezonului pentru Frosinone, împotriva Torino. Pe parcursul meciului, mijlocașul nu a reușit să fie eficient și a făcut prea puține pentru echipă. În ciuda așteptărilor bune despre jucător, performanțele sale încep să fie îngrijorătoare.

Golgheterul de la Frosinone

Pe plan individual, zona ofensivă al acestui campionat se distinge mai ales prin reușitele lui Matìas Soulè Malvano. Atacantul a marcat deja 5 goluri, fiind extrem de important pentru Frosinone, care a beneficiat de mai multe ori de performanțele acestuia pentru a triumfa în mai multe confruntări importante.

De asemenea, trebuie menționat și faptul că 1 din golurile înscrise de jucător au fost de la penalty.

Empoli

Serie A clasament

Cu 7 puncte câștigate, Empoli se află pe locul 18 în clasament, ceea ce pune echipa în zona de retrogradare. Rezultatele echipei de până acum sunt 2 victorii, 7 înfrângeri și 1 remize.

În 11-a etapă, echipa are același număr de puncte ca și comparativ cu Udinese echipa care este chiar deasupra, pe locul 17.

Analiza Empoli

Actualmente, Empoli înregistrează 3 goluri înscrise și un număr de 19 goluri primite în Serie A, după cele 10 runde jucate.

Se poate constata, pe baza performanțelor recente, că Empoli întâmpină probleme în a marca goluri, prezentând un număr redus de goluri înscrise și o mulțime de meciuri în care nu a reușit să marcheze. Acestea sugerează că echipa are dificultăți în a crea oportunități de calitate și în a le transforma în goluri, indicând necesitatea îmbunătățirii jocului lor ofensiv.

În ceea ce privește eficiența scăzută a echipei pentru golurile marcate, media acestora nu depășește 0,3 pe meci. Având în vedere eficiența scăzută a scorului, acest lucru ar putea influența un rezultat nu prea prielnic.

Empoli a avut performanțe inconsistente în ultimele lor meciuri, alternând între victorii, înfrângeri și remize. Trebuie să găsească o modalitate de a menține impulsul victoriilor și de a evita erorile costisitoare dacă vor să rămână competitivi în ligă.

Viața lui Nicolò Cambiaghi nu pare să fie ușoară în acest început la noua echipă. Angajat pentru acest sezon, jucătorul nu a avut o performanță bună, fapt care s-a repetat în ultimul meci al Empoli. El nu a reuși să înscrie goluri în meciul cu Atalanta, acumulând astfel o prestație proastă.

Sfaturi pentru pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Potrivit unor studii, cele mai multe goluri sunt marcate între minutele 75-90, fiind un moment oportun pentru a paria pentru cei care urmăresc jocul live.

Pariul pe sub 2,5 goluri poate fi o alternativă bună, deoarece se știe că Empoli nu primește goluri când joacă în deplasare. Empoli are, de asemenea, o medie de 0,5 goluri pe meci atunci când joacă pe teren străin.

În cadrul acestui meci, sistemul nostru a găsit o altă oportunitate interesantă de a câștiga. Ambele echipe fie marchează sau scapă, de obicei, primul gol între minutele 30-40. Această convergență deschizând un drum sigur spre o piață de valoare!

Ponturi Pariuri pe Cornere

Se înregistrează o medie de 4,6 cornere pe joc, un lucru bun de remarcat dacă doriți să obțineți profit din pariurile sportive.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Frosinone are o medie de 2,2 cartonașe galbene pe meci după cele 10 runde, în timp ce Empoli are o medie de 2,3. Cu alte cuvinte, aceste echipe ajung împreună la o medie de 4,9 cartonașe galbene pe meci. Prin urmare, ar putea fi o opțiune bună să pariați pe opțiunea ‘Peste 4.5 cartonașe’ în acest duel.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi de pariuri aici.

Pont pariu, Frosinone – Empoli, 2023/2024: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Frosinone și Empoli?

Meciul se va disputa luni pe 06 noiembrie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Frosinone – Empoli?

Meciul va avea loc pe stadionul Stadio Benito Stirpe din Frosinone.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Serie B, sezonul 2020/2021 și s-a încheiat 3-1 în favoarea lui Empoli.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când analizez meciurile de fotbal în scopuri de pariere?

Atunci când analizezi meciurile de fotbal, este important să iei în considerare o varietate de factori, cum ar fi forma echipei, accidentările și suspendările, recordurile head-to-head, forma de acasă și de deplasare și potrivirile tactice. Puteți găsi toate aceste informații și multe altele pe Betarena. De asemenea, ar trebui să luați în considerare orice factori externi, cum ar fi condițiile meteorologice, importanța meciului și motivația echipei.

Pot folosi statistica pentru a mă ajuta să iau decizii mai bune de pariere pentru meciurile de fotbal?

Da, statistica poate fi un instrument util atunci când analizezi meciurile de fotbal în scopuri de pariere. La Betarena, oferim acces la o mulțime de informații statistice, cum ar fi forma echipei și a jucătorilor, goluri marcate și primite, procentul de posesie, șuturi pe poartă și cornere. Cu toate acestea, este important să nu te bazezi doar pe statistici și să iei în considerare și factorii subiectivi menționați mai devreme.

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18867413
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații