Einstein AI probabilitate - cele mai bune pariuri

Fortuna Sittard – SC Heerenveen, Ponturi Pariuri, Olanda, Eredivisie, 25 ianuarie 2023

Obțineți cele mai recente actualizări despre Betarena!

Eredivisie Netherlands

Un meci de fotbal între Fortuna Sittard și SC Heerenveen din Eredivisie va avea loc în Olanda, miercuri, pe data de 25 ianuarie 2023, consultă pontul pentru Fortuna Sittard – SC Heerenveen 2022/2023 și câștigă.

Stadionul și orașul unde se va disputa meciul între Fortuna Sittard – SC Heerenveen

Meciul se va disputa pe stadionul mic Fortuna Sittard Stadion, din orașul Sittard, cu o capacitate de 12500 spectatori, care vin să-și susțină echipa favorită ca să iasă învingătoare în acest meci.

Unde puteți urmări jocul live?

Puteți urmări meciul live pe Betarena, unde veți avea acces la toate datele, inclusiv statistici, evenimente și cote, care vă vor ajuta cu pariurile sportive.

Introducere la pontul Fortuna Sittard – SC Heerenveen 2022/2023

În ediția actuală a Eredivisie, putem vedea o creștere în media de goluri. În timp ce în sezonul trecut turneul a avut o medie de 2,88 goluri pe meci, competiția are acum o medie de 2,99 goluri pe meci.

Ultimul meci pentru Fortuna Sittard

Fortuna Sittard se întoarce după o egalitate din ultima etapă. Meciul împotriva celor de la PSV, din cadrul Eredivisie, s-a terminat cu 2-2. Echipa antrenată de J. Velázquez Santiago s-a prezentat în ultimul meci cu o formație de 4-4-1-1.

În ciuda favoritismului celeilalte echipe, egalul de la final (cu cote de 5) s-a dovedit a fi un rezultat bun.

Chiar dacă prestația celor de la Fortuna Sittard,a fost suficientă, Burak Yılmaz a reușit să câștige atenția publicului. El a avut o evoluție uimitoare, iar sufletul pe care l-a pus în jos l-a ajutat cu certitudine să aibă un rezultat satisfăcător.

Ultimul meci pentru SC Heerenveen

Rezultatul pozitiv a arătat care era echipa favorită chiar înainte să înceapă meciul, datorită cotei de 1,73.

Fortuna Sittard vs SC Heerenveen h2h

Ultima dată când aceste echipe au disputat, SC Heerenveen ocupase locul 7 în Eredivisie, iar Fortuna Sittard locul 17. SC Heerenveen a intrat pe teren cu tactica 5-3-2, în timp ce Fortuna Sittard a folosit formația 4-1-4-1.

Aceste echipe s-au întâlnit ultima dată la un meci din Eredivisie, ce a avut loc pe data de 27-08-2022, din sezonul 2022/2023, și s-a încheiat cu succesul echipei SC Heerenveen cu un scor de 2-1.

În cadrul disputei anterioare dintre aceste echipe s-a încins o luptă crâncenă pentru a păstra poziția de frunte.

Fortuna Sittard

Eredivisie clasament

Cu 16 puncte acumulate și un bilanț negativ care include 4 câștiguri, 8 pierderi, 4 remize, Fortuna Sittard își întâmpină adversarul ocupând locul 13 în Eredivisie.

Ceea ce înseamnă că în 18-a etapă, echipa a depășit pe Vitesse care se află pe locul 14 în clasament, are un avantaj de 1 punct.

Performanța echipei nu pare a fi promițătoare atât cât vine după o serie de 2 pierderi, ceea ce nu e un semn bun pentru meciul care urmează a fi disputat.

Analiza Fortuna Sittard

Fortuna Sittard a primit un total de 29 goluri și a înscris de doar 20 ori, ceea ce arată clar că a primit mai multe goluri decât a dat după cele 17 de runde.

Având în vedere că Fortuna Sittard are o medie de posesie a mingii de 44,5% în campionat, echipa nu poate propune jocul, ceea ce poate fi o problemă pentru acest meci. Prin urmare, fanii speră ca echipa să aibă mult mai mult succes și posesie în acest meci Fortuna Sittard x SC Heerenveen din 2022/2023 și să le transforme în goluri.

Golgheterul de la Fortuna Sittard

Pe plan individual, cel mai ofensiv jucător al echipei din campionat de până acum Burak Yılmaz. A marcat de 5 ori în sezonul curent și i-a ajutat pe cei de la Fortuna Sittard să iasă cu un rezultat pozitiv în mai multe prestații.

SC Heerenveen

Eredivisie clasament

SC Heerenveen ajunge la această etapă deținând 24 puncte, și clasându-se pe locul 8 în Eredivisie, ca rezultat a 6 meciuri câștigate, 4 meciuri pierdute și 6 remize.

Analiza SC Heerenveen

Momentan, în Eredivisie, SC Heerenveen are 16 goluri marcate și un total de 15 goluri primite, după 17 runde jucate.

Media de șuturi pe cadrul porții pentru echipa SC Heerenveen nu înscrie un rezultat chiar bun. Aceasta este de 4 per joc. Dovedind a fi un indiciu bun că echipa nu marchează, de obicei, multe goluri și nici nu le prea dau bătăi de cap portarilor echipelor adverse.

Eficiența scăzută a echipei în ceea ce privește numărul de goluri marcate este îngrijorătoare, deoarece medie acestora nu trece de 1 pe meci. Astfel, eficiența scăzută a scorului și jucatul în deplasare, poate influența negativ rezultatul.

De obicei, echipele adverse au șanse mici de a învinge împotriva SC Heerenveen atunci când joacă în deplasare, aceasta înregistrând un bilanț de 3 câștiguri, 1 pierdere, și 4 remize.

Golgheterul de la SC Heerenveen

Sydney van Hooijdonk s-a dovedit a fi un atu pentru ofensiva echipei în acest sezon. Cu 6 goluri marcate în competiție, Atacantul a jucat un rol esențial pentru obiectivele care și le-au propus cei de la SC Heerenveen.

Ponturi pariuri pentru acest meci:

Ponturi Pariuri pe Goluri

Pariul pe jucătorul care va înscrie în acest meci reprezintă o alternativă bună de câștig. Jucătorul promițător din partea celor de la Fortuna Sittard este B. Yılmaz, care a înscris deja 5 goluri în competiție. Necătând la aceasta, totuși golgheterul lui SC Heerenveen rămâne a fi S. van Hooijdonk, care a fructificat 6 ocazii de gol.

SC Heerenveen a scăpat 7 goluri în deplasare timp de 8 meciuri. Aici e recomandat să pariați că SC Heerenveen nu va primi nici un gol, amintiți-vă că ultima dată când aceste echipe s-au confruntat, meciul s-a încheiat cu scorul 2-1, acesta fiind un factor ce trebuie luat în considerare.

Cele mai bun moment pentru a plasa pariuri este între minutele 75-90, reieșind din statistica unor studii s-a dedus că cele mai multe goluri se înscriu în acest timp.

Luând în considerare faptul că SC Heerenveen scapă în medie 1,13 goluri pe meci când joacă în deplasare, ar trebui să atragem atenție la piața de pariuri Sub 2,5, mai ales că această echipă, de obicei, nu scapă goluri când joacă pe teren străin.

Ponturi Pariuri pe Cornere

Ar trebui să țineți cont de faptul că numărul combinat de cornere ale ambelor echipe se soldează cu o medie de 4,34 cornere pe joc în caz că ați dori să profitați de pariul dvs.

Ponturi Pariuri pe Cărți

Foarte disciplinate, echipele au o medie de doar 3,71 cartonașe galbene pe meci, atunci când sunt adunate împreună. Cu alte cuvinte, opțiunea de ‘Sub 4.5 cartonașe’ pare a fi o alternativă excelentă pentru pariori.

Ponturi pariuri pe piața de Cartonașe

Cunoaștem că Fortuna Sittard este o echipă mai agresivă fiindcă a primit 3 cartonașe roșii în acest sezon, în comparație cu SC Heerenveen care a primit cartonaș roșu o singură dată. Atât piața cartonașelor roșii, cât și a celor galbene vă poate aduce un câștig.

Profită de cele mai bune pieți de pariuri și începe să câștigi!

Profitați de mai multe ponturi pariuri aici.

Pont pariu, Fortuna Sittard – SC Heerenveen, 2022/2023: Întrebări frecvente

Când are loc meciul dintre Fortuna Sittard și SC Heerenveen?

Meciul se va disputa miercuri pe 25 ianuarie 2023.

Pe ce stadion și în ce oraș joacă Fortuna Sittard – SC Heerenveen?

Meciul va avea loc pe stadionul Fortuna Sittard Stadion din Sittard.

Care a fost rezultatul anterior între echipe?

Ultima dată aceste echipe s-au confruntat în cadrul Eredivisie, sezonul 2022/2023 și s-a încheiat 2-1 în favoarea lui SC Heerenveen.

Care este cel mai bun pariu pentru piața goluri?

În cadrul acestui meci, există o probabilitate mare că mingea va intra în plasă între minutele 75-90.

Care casă de pariuri are cele mai bune cote pentru acest joc?

Casa de pariuri cu cele mai bune cote pentru acest meci este Bet365!

Einstein AI probabilitate - pariuri

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Meciul recomandat
Featured Match
Platforme de pariuri recomandate
Featured Betting Sites
18534216
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Abonat cu succes

Multumesc pentru abonare. Acum veți primi toate cele mai interesante informații